mitsakonio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ! ΕΧΩ ΕΝΑ LAPTOP HP ΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΡΕΥΜΑ! ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΝΑΒΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΛΕ ΛΑΜΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ. ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ! ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΣΒΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΦΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΟΝΟ! ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!
Κούκου Ιανουάριος 19, 2009 #2 Ιανουάριος 19, 2009 Γειά σου φίλε.Λίγο σκούρα τα πράγματα έτσι όπως τα ακούω.Λοιπόν,Κάνε Δοκιμές :α.Με ρέυμα απο το τροφοδοτικό.Συνδέοντας το στο notebook ανάβει κάποιο λαμπάκι;β.Με μπαταρία είπες οτι δεν ανάβει.Βάζοντας πάνω την μπαταρία και το τροφοδοτικό φορτίζει η μπαταρία;Συνήθως είναι ένα λαμπάκι με χρώμα πορτοκαλί που δείχνει την ένδειξη οτι φορτίζει..γ.Πρίν σβήσει θυμάσαι καθόλου εαν δούλευε ο ανεμιστήρας του;Ακούγεται ένας θόρυβος και βγαίνει ζεστός αέρας.δ.Είναι παλιός ο φορητός;Ενδέχεται απο υψηλή θερμοκρασία να έπαθε βλάβη.ε.Σαν τελευταία λύση εγώ στην θέση σου θα τον άνοιγα , θα κοιτούσα το cpu και τα fans επανατοποθέτηση και τις μνήμες..Εύχομαι να βοήθησα.
mitsakonio Ιανουάριος 19, 2009 Author #3 Ιανουάριος 19, 2009 ΚΟΥΚΟΥ καταρχην σε ευχαρισρω που αλσχοληθηκες με το θεμα μου!λοιπον το laptop ειναι κενουριο(1 χρονου)2) το εχω ανοιξει ηδη3) οταν δεν εχω μπαταρια πανω δεν αναβει τιποτα!4)οταν εχω την μπαταρια πανω και το τροφοδοτικο αναβει κανονικα το λαμπακι στην υποδοχη ρευματος αλλα το λαμπακι που δειχνει οτι φορτιζει δεν αναβει!επισης οταν εχω μονο την μπαταρια πανω αναβει ενα μικρο λαμπακι στην εισοδο του τροφοδοτικου! υπο κανοκες συνθηκες δεν θα επρεπε να αναβει!και για ενμερωση εχω δοκιμασει και αλλη μπαταρια και αλλο τροφοδοτικο!Αν σκεφτεις κατι αλλο σφυρα το!και παλι ευχαρισρω!
Κούκου Ιανουάριος 20, 2009 #5 Ιανουάριος 20, 2009 Υποπτέυομαι οτι μπορεί να παίζει κάτι σε βραχυκύκλωμα...Πάντως εαν το έχεις λύσει και το έχεις ξανασυναρμολογήσει , έχεις χρησιμοποιήσει και αλλο τροφοδοτικο και άλλη μπαταρία...άσχημα τα πράγματα..Νομίζω οτι κάτι έχει να κάνει με την τροφοδοσία του λάπτοπ και όχι του τροφοδοτικού..Αφού το έχεις 1 χρόνο στείλε το στην HP, δεν έχει περάσει η εγγύηση σου.Είναι καθαρά πρόβλημα υλικού και θα χρειαστείς αντικατάσταση..
mitsakonio Ιανουάριος 21, 2009 Author #6 Ιανουάριος 21, 2009 Δυστυχως εχει περασει η εγγυηση!Κι ελεγα μπας και την γλυτωσω αλλα μπα!μαλλον θα το στειλο στην hp.Σημερα το ξαναανοικσα, το προβλημα ειναι στην πλακετα που περνει απο το τροφοδοτικο και δινει ρευμα στο motherboard.Πιστευω να τη βγαλουμε φτηνα....
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 27, 2009 #7 Ιανουάριος 27, 2009 Στο ebay μπορεις να βρεις σε καλη τιμη.....ψαξτο και αν χρειαστεις βοηθεια πες μας...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.