Jump to content

Στήνοντας την 1η μου υδρόψυξη...

pug_f_e

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

εχεις το ιδιο κουτι?

ρωταω γιατι εγω το floppy το εβαλα τερμα πανω( επειδη μονο εκει εχει θεση για 3.5" )

να σου πω την αληθεια εχω και ενα τριπλο( που μπαινει στα 5.25 και τα κανει 3 3.5")

Λες να την πιασω και γω εκει πανω?

Βεβαια εχω και ενα δισκο σ'αυτο το τριπλο..δε θα μεταφερει τιποτα κραδασμους η αντλια?

βασκα δεν την εχω δει-ακουσει σε λειτουργια...

Έχω το Cosmos S. Δεν μεταφέρεται το floppy όπου θες? Πάντως η αντλία είναι σχετικά ήσυχη ειδικά αμα δεν την έχεις στο full. Απο κραδασμούς δεν έχω αντιληφθεί. Αλλά το floppy το χρησιμοποιώ ελάχιστα ως καθόλου και δεν με νοιάζει αν χαλάσει.

το φλοππυ ειναι εκει που ειναι τα κουμπια και τα λαμπακια του κουτιου, οποτε δε λεει να βαλω τα κουμπια του καπου στη μεση...:p

ε αφου ειναι ησυχη τοτε θα βρω να τη βαλω καπου...

γιατι μολις ανοιξα το κουτι και ειδα το παχυ στρωμα αφρολεξ που ειχε μεσα...

λεω ωωχ, φαντασου πως θα κανει για να το χει αυτο...

βλεπω οτι εχεις βασεις για EK reservoir.

μπορεις με πατεντα να τη βαλεις πανω στο τανκ να παιρνει η εισοδος της κατευθειαν απο

ενα ρακορ και να τη στερεωσεις πανω στο τανκ με ενα στρογγυλο δαχτυλιδι-σφιχτηρα.

ετσι δε θα ακουμπαει πουθενα ουσιαστικα και θα μπορει να δουλευει στο φουλ χωρις να ακουγεται τιποτα.

κερδιζεις και χωρο.

κερδιζεις και κοντους σωληνες.

κερδιζεις και σε αποδοση.

αν δεν καταλαβες πως το λεω να κανω ενα σχεδιαγραμμα.

α,οκ

μπερδευτηκα απο τις βασεις στηριξης που μοιαζουν.

παντως την αντλια βαλτην οπου βολευει αρκει να ειναι σε ιδιο η χαμηλοτερο επιπεδο απο το τανκ.

Αν η αντλία είναι πιο ψηλά απο το τανκ επηρεάζει καθόλου την απόδοση?

Ρε συ pug_f_e, για να στήσεις μια υδρόψυξη σε 2 μέρες έχεις ανοίξει 100 θέματα, γιατί δεν τα έκανες εξαρχής 1 από τη στιγμή που είσαι Newb και βλέπεις ότι δεν την παλεύεις μόνος σου?

ενταξει σορρυ ρε παιδια, αλλα θεωρησα πιο λογικο και ομορφο , να ειναι το καθε θεμα ξεχωριστα..

ετσι ωστε καποιος στο μελλον που θελει να δει π,χ για την αντλια, να διαβαζει μονο για την αντλια και οχι ενα σωρο ποστ για το πως εφτιαξε την υδροψυξη του ο pug_f_e...

tespa, δεν υπαρχει προβλημα. Η κουβεντα συνεχιζεται εδω..

σας ευχαριστω ολους;)

λοιπον παιδια επιτελους τα εβαλα ολα, δειχνουν οκ ΑΛΛΑ ενω η αντλια δουλευει δε γινεται ανακυκλωση του νερου..

τα νερα ειναι στασιμα. Τι παιζει??

ε τι να παιζει;κατι δεν εκανες καλα.

αλλο να δειχνουν και αλλο να ειναι οκ.

για δειξε μας καμμια φωτογραφια.

διαφορετικα μονο καποιος μαγος θα ξερει εξ αποστασεως τι συμβαινει.

εγω ψηφιζω οτι μπηκε αναποδα η αντλια.

1) πάρε ένα παλιό cdrom ξήλωσε όλα τα κομμάτια του και κράτα το σκελετό. βίδωσε πάνω την αντλία και είσαι έτοιμος (μην ξεχάσεις μόνωση για κραδασμούς.)

2) για τα μπλοκ chipset τα asus είναι περίεργα. θα σου πρωτινά να πάρεις του EK τα καταληλα.

λοιπον παιδια επιτελους τα εβαλα ολα, δειχνουν οκ ΑΛΛΑ ενω η αντλια δουλευει δε γινεται ανακυκλωση του νερου..

τα νερα ειναι στασιμα. Τι παιζει??

Βγάλε όλο το κύκλωμα έξω, πάρε ένα πλαστικό λεκανάκι/μπωλ/κάτι και άνοιξε το κύκλωμα σε ένα σημείο (σε κάποιο block πχ) και δεν αν κυκλοφορεί το νερό.

Τέλος κλείσε την αντλία και φύσα από την μια μεριά του κυκλώματος να δεις αν το νερό μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα ή αν κάπου είναι κλειστό.

Αλλά βάλε και μια φωτογραφία μπας και φανεί τίποτα πιο προφανές στα έμπειρα μάτια του λαού :)

λοιπον τελικα ηθελε πολυ κουνημα, για να φυγει ο αερας που ειχε μεινει..

ολα οκ τωρα( απο μερια κυκλωματος)

ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ

ξεκιναει ο υπολογιστης και μου γραφει

cpu fan failed or low rpm

press f1 to continue,or del to bios setup

την πρωτη φoρα πατησα f1, μπηκε κανονικα ( με εξαιρεση οτι δε δουλευαν τα usb :o)

τωρα που το ξαναανοιξα, δε μπαινει. Δε κανει τιποτα.Κολλαει στο μηνυμα...

τι θελει? τι φταιει??

nai ok...:)

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ...

μπαινει στα "παραθυρα" αλλα δε λειτουργει με τιποτα πληκτρολογιο-mouse

δοκιμασα κι ενα αλλο usb mouse..

να καηκαν ολες οι θυρες usb, λιγο δυσκολο δεν ειναι??????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.