pug_f_e Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 ρε παιδια πηγα να βγαλω τη μανισια ψυκτρα απο τον επεξεργαστη και τραβωντας την βγηκε και ο επεξεργαστης μαζι.. πως τον βγαζω ? ελπιζω να μην εγινε καμα ζημια...
theovaz Ιανουάριος 9, 2009 #2 Ιανουάριος 9, 2009 Εάν τα pins του επεξεργαστή είναι εντάξει,τότε μάλλον δεν έχεις πρόβλημα.
fortenick Ιανουάριος 9, 2009 #5 Ιανουάριος 9, 2009 Δέν χρειάζετε να χρησιμοποιήσει κοπίδι.Με τον τρόπο που του είπα θα βγεί εύκολα.
Saber_Rider Ιανουάριος 9, 2009 #6 Ιανουάριος 9, 2009 Στρίβεις δεξιά αριστερά όπως σου είπε ο fortenick και εν ανάγκη τον σέρνεις μέχρι την άκρη της ψύκτρας και τον τραβάς παράλληλα μέχρι να βγει...
Dante80 Ιανουάριος 9, 2009 #7 Ιανουάριος 9, 2009 Κανένα πρόβλημα, μου έχει τύχει και μένα. Επαφή κάνει το heatspreader με την ψύκτρα, και αυτό που κρατάει το CPU πάνω είναι η πάστα που έχει πετρώσει.Μαχαιράκι ανάμεσα σε ψύκτρα και επεξεργαστή, και τέλος. Μην το φοβάσαι καθόλου, απλά μην πιάνεις/χτυπάς τα pins από την άλλη πλευρά. Πιάνεις το cpu από το πυρίτιο περιφερειακά.Εγώ ο κάφρος το είχα κάνει με τράβηγμα με τα 2 χέρια, και έφυγε η ψύκτρα πάνω στον τοίχο μόλις χώρισαν...ο athlon 64 3000+ πάντως δεν έπαθε τπτ...XD(και που να δεις αποκόλληση custom πετρωμένης ψύξης από 4850 (η ψύξη της gainward) που ο R770 δεν έχει 2ο heatspreader. Ολόκληρη εγχείρηση)...
felix Ιανουάριος 9, 2009 #8 Ιανουάριος 9, 2009 Κούμπωσέ τον πάλι πάνω,χωρίς να ασφαλίσεις την ψύκτρα, λειτούργησε λίγο το pcάκι και αμέσως μετά το Shutdown αφαίρεσέ την φύκτρα με τον τρόπο που είπε παραπάνω ο fortenick...πρώτα στριφτά και μετά τραβάς...
phenomaria Ιανουάριος 9, 2009 #9 Ιανουάριος 9, 2009 @pug_f_e: την επόμενη φορά που θα επιχειρήσεις να βγάλεις την ψύκτρα, θα είναι καλύτερα να την κουνήσεις δεξιά-αριστερά απαλά για να ξεκολλήσει ο επεξεργαστής από την ψύκτρα.. Κι εγώ θυμάμαι τότε με εναν p4 το είχα κάνει κι είχε μείνει ενα Pin του επεξεργαστά στο socket μέσα
pug_f_e Ιανουάριος 10, 2009 Author #10 Ιανουάριος 10, 2009 ok, το επιασα απο την ακρη και με ενα ψαλιδι το εβγαλα.ευκολα βγηκε, απλα το φοβομουν
Kenz0 Ιανουάριος 31, 2009 #11 Ιανουάριος 31, 2009 απλα ειχε κολησει η παστα.Το εχω παθει και εγω...ο πιο σωστος τροπος πιστευω ειναι αυτος που ανφερθηκε....κουνημα αριστερα δεξια και βγαινει....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.