alexandros_131416003288 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 καλησπερα παιδια θα ηθελα να αναφερω πολλα παραπονα για το σερβις του e-shop.προσφατα και μετα απο 1 χρονο περιπου αγορας της μητρικης μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα δεν εκανε boot η μητρικη χωρις να το ψαξω πολυ την εστειλα στο σερβις του e-shop μετα απο 5 μερες που φιλοτιμηθηκα να παρω τηλ να δω τι συμβαινει μου λενε πως η μητρικη ειναι εκτος εγγυησης γιατι λεει πως εχει στραβωμενο πιν στο socket tou cpu τους εξηγω πως δεν εγινε απο μενα και πως οταν την παρεδωσα στο καταστημα την ελεγξε εξωτερικα και ο υπαλληλος του καταστηματος εκεινοι λενε τα δικα τους ειμαι σιγουρος πως δημιουργηθηκε κατα την μεταφορα στα κεντρικα του e-shop που ειναι το service και εκεινοι λενε ολο θα ενημερωσω και τα γνωστα θα επρεπε να ντρεπονται που κατηγορουν τους καταναλωτες ειμαι 3 χρονια πελατης παντα ψωνιζω και απο αυτους ποτε δεν εστειλα κατι στο service και τωρα που πρωτη φορα εχω προβλημα δεν με εξυπηρετουν θα επρεπε να ντραπουν εγω δεν προκειτε να ψωνισω απο την συγκεκριμενη αλυσιδα και να χαιρονται το service τους!!!
alexandros_131416003288 Ιανουάριος 9, 2009 Author #3 Ιανουάριος 9, 2009 Γνωστή δικαιολογίαακριβως αλλα δεν ειμαι κανας κουτος ουτε κανενας ασχετος για να μου λενε οπως βγαλατε τον επεξεργαστη μηπως το στραβωσατε κλπ κλπ δεν θα σταματησω εδω θα το τρβηξω το θεμα μονο και μονο επειδη σε δουλευουν
greekfragma Ιανουάριος 9, 2009 #4 Ιανουάριος 9, 2009 γνωστή δικαιολογία με τα στραβωμένα pins. εφόσον έχεις το χαρτί παράδοσης της μητρικής στο service που αναφέρει τα στοιχεία της παράδοσης και είναι υπογεγραμμένο από οποιονδήποτε υπάλληλο-τεχνικό που αναφέρει οτι έχει περάσει τον οπτικό έλεγχο και παραλήφθηκε κανονικά τότε κυνήγα τους. ΙΝΚΑ ΕΚΠΟΙΖΩ και μερικά ακόμη τέτοια λογάκια και φασαρία μέσα στο κατάστημα ενώ έχει κόσμο και να δεις για πότε θα αλλάξουν τροπάρι. μην το αφήσεις να περάσει έτσι.
alexandros_131416003288 Ιανουάριος 9, 2009 Author #5 Ιανουάριος 9, 2009 προς το παρων ειμαι τηλεφωνικα με το σερβις αν και αυριο λενε τα ιδια θα το ψαξω και νομικα δεν ειναι η μητρικη ειναι ο τροπος που φερονται ρε ΠΛΑΙΣΙΟ και παλι ΠΛΑΙΣΙΟ!!!μια χαρα σε εξυπηρετουν και αμεσα
greekfragma Ιανουάριος 9, 2009 #6 Ιανουάριος 9, 2009 από μένα πάντως και μιας και είμαι στο χώρο τους ρίχνω τόση δυσφήμιση που άνετα χάνουν καμια 30αριά χιλιάρικα το μήνα και τα παίρνουν το Πλαίσιο και το Multirama.
alexandros_131416003288 Ιανουάριος 9, 2009 Author #7 Ιανουάριος 9, 2009 από μένα πάντως και μιας και είμαι στο χώρο τους ρίχνω τόση δυσφήμιση που άνετα χάνουν καμια 30αριά χιλιάρικα το μήνα και τα παίρνουν το Πλαίσιο και το Multirama. καλα κάνεις !!πρωτη φορα εχω προλημα με προιον απο e-shop λεω θα ειναι οπως το πλαισιο τους το παω εχει προβλημα και σε λιγες ωρες εχω rma αυτοι ομως ειναι αλλο πραγμα ντροπη τους
junior-21- Ιανουάριος 9, 2009 #8 Ιανουάριος 9, 2009 mail στο ΙΝΚΑ με κοινοποίηση στα αρμόδια τμήματα του e-shop και θα δείς για πότε θα σε πάρουν οι προϊστάμενοι τηλέφωνο
Duncan1 Ιανουάριος 9, 2009 #9 Ιανουάριος 9, 2009 ΕΛΕΟΣ πια με το e-shop!:rant: Αμα δεν κινηθείς νομικά δεν σε πέρνουν στα ΣΟΒΑΡΑ με τπτ.Ολο σου πετάνε άστοχες δικαιολογίες:TD:
VIL Ιανουάριος 9, 2009 #10 Ιανουάριος 9, 2009 Μία φωτό της μητρικής κατα την ώρα της παραλαβής από τον υπάλληλο ή ένα βιντεο θα βοηθούσε?
alexandros_131416003288 Ιανουάριος 10, 2009 Author #11 Ιανουάριος 10, 2009 η απαντηση απο το ε-shop παιδια για πολυ ξύλο:Αξιότιμη κυρίατο συγκεκριμένο προϊόν παραδόθηκε στο κατάστημα της Σαλαμίνας και σε επικοινωνία με τον υπάλληλο που το παρέλαβε μας διαβεβαίωσε ότι έγινε έλεγχος ΜΟΝΟ του σειριακού αριθμού για την επιβεβαίωση του προϊόντος που παρέλαβε και δεν προχώρησε σε αναλυτικό ελέγχο λόγο φόρτου εργασίας που υπήρχε εκείνη την ώρα στο κατάστημα. Στον ελέγχο που γίνετε πριν τοποθετηθεί η μητρική για δοκιμή είδαμε ότι υπάρχουν στραβά πιν και σας ενημερώσαμε σχετικά. Λάγο της κατάστασης της μητρικής είναι εκτός εγγύησης διότι δεν μπορεί να την δεχτεί στην κατάσταση αυτή η αντιπροσωπείαπαραμένω στην διάθεση σαςμε εκτίμηση Mαγουλάς Σοφοκλής Υπεύθυνος Τμήματος Service
Artist_ Ιανουάριος 10, 2009 #12 Ιανουάριος 10, 2009 Πρέπει να βάζουμε τον υπάλληλο να υπογράφει χαρτί που να λέει ότι :Δεν εχει πρόβλημα με τον σειριακό του αριθμό.Δεν έχει στραβωμένα πίνς σε καμιά εσωτερική θύρα (cpu-ram-slot)Δεν έχει καμμένα-σπασμένα ηλεκτρονικά εξαρτήματαΌποιος μπορεί ας συμπληρώσει μερικά ακόμα
tyxeros Ιανουάριος 10, 2009 #14 Ιανουάριος 10, 2009 Για αυτο να αγοραζετε AMD που δεν εχει πινς για στραβωμα ...
REDLADY Ιανουάριος 10, 2009 #15 Ιανουάριος 10, 2009 ρε παιδια διαβαστε και τιποτα threads για το ξεσοπ.ειπαμε μονο πλαισιο
Artist_ Ιανουάριος 10, 2009 #16 Ιανουάριος 10, 2009 Το ξέρω ότι μόνο πλαίσιο αλλά τι γίνεται τώρα που δεν έχει σχεδόν τίποτα και αναγκαστικά αγοράζω από εσοπ.
yanni Ιανουάριος 10, 2009 #17 Ιανουάριος 10, 2009 η απαντηση απο το ε-shop παιδια για πολυ ξύλο:Αξιότιμη κυρία το συγκεκριμένο προϊόν παραδόθηκε στο κατάστημα της Σαλαμίνας και σε επικοινωνία με τον υπάλληλο που το παρέλαβε μας διαβεβαίωσε ότι έγινε έλεγχος ΜΟΝΟ του σειριακού αριθμού για την επιβεβαίωση του προϊόντος που παρέλαβε και δεν προχώρησε σε αναλυτικό ελέγχο λόγο φόρτου εργασίας που υπήρχε εκείνη την ώρα στο κατάστημα. Στον ελέγχο που γίνετε πριν τοποθετηθεί η μητρική για δοκιμή είδαμε ότι υπάρχουν στραβά πιν και σας ενημερώσαμε σχετικά. Λάγο της κατάστασης της μητρικής είναι εκτός εγγύησης διότι δεν μπορεί να την δεχτεί στην κατάσταση αυτή η αντιπροσωπεία παραμένω στην διάθεση σας με εκτίμηση Mαγουλάς Σοφοκλής Υπεύθυνος Τμήματος Service Δεν φταις εσύ αν ο υπάλληλος έλεγξε μόνο τον σειριακό. Δικό του πρόβλημα αν δεν έκανε σωστά την δουλειά του. Ούτε αν εκείνη την ώρα υπήρχε φόρτος εργασίας. Εξάλλου με τον ίδιο τρόπο που ο υπάλληλος επιβεβαιώνει ότι έλεγξε μόνο τον σειριακό με τον ίδιο τρόπο και εσύ επιβεβαιώνεις ότι η μητρική δεν είχε στραβωμένα pins. Την έλεγξες πριν την παραδόσεις. Άλλωστε το ότι δεν έλεγξε τα pins δεν σημαίνει ότι αυτά εκείνη την στιγμή ήταν στραβά. Μπορεί να στραβώσανε μετά, από το κακό τους. Δεν σε ενδιαφέρει εσένα. Εσύ έχεις το χαρτί παραλαβής. Δηλαδή η διαβεβαίωση του υπαλλήλου μετράει, αλλά η δική σου όχι; Εξάλλου για ρίξε μια ματιά στο τι προϊόντα αυτοί θεωρούν ότι μπορούν να πουλάνε σαν καινούρια
DarkSaga Ιανουάριος 10, 2009 #18 Ιανουάριος 10, 2009 σωστός ο Yanni από τη στιγμή που παρέλαβε ας αποδείξει εκείνος που δεν έκανε τον έλεγχο οτι δεν το στράβωσε εκ των υστέρων ....ακυρώνουν την εγγύηση χωρίς πραγματική τεκμηρίωση.Γραπτή επικοινωνία και κοινοποίηση στις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.
Κοπρίτης Ιανουάριος 10, 2009 #19 Ιανουάριος 10, 2009 καλησπερα παιδια θα ηθελα να αναφερω πολλα παραπονα για το σερβις του e-shop.προσφατα και μετα απο 1 χρονο περιπου αγορας της μητρικης μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα δεν εκανε boot η μητρικη χωρις να το ψαξω πολυ την εστειλα στο σερβις του e-shop μετα απο 5 μερες που φιλοτιμηθηκα να παρω τηλ να δω τι συμβαινει μου λενε πως η μητρικη ειναι εκτος εγγυησης γιατι λεει πως εχει στραβωμενο πιν στο socket tou cpu τους εξηγω πως δεν εγινε απο μενα και πως οταν την παρεδωσα στο καταστημα την ελεγξε εξωτερικα και ο υπαλληλος του καταστηματος εκεινοι λενε τα δικα τους ειμαι σιγουρος πως δημιουργηθηκε κατα την μεταφορα στα κεντρικα του e-shop που ειναι το service και εκεινοι λενε ολο θα ενημερωσω και τα γνωστα θα επρεπε να ντρεπονται που κατηγορουν τους καταναλωτες ειμαι 3 χρονια πελατης παντα ψωνιζω και απο αυτους ποτε δεν εστειλα κατι στο service και τωρα που πρωτη φορα εχω προβλημα δεν με εξυπηρετουν θα επρεπε να ντραπουν εγω δεν προκειτε να ψωνισω απο την συγκεκριμενη αλυσιδα και να χαιρονται το service τους!!! Φιλε μου σεβομαι την αγανακτηση σου καθως και το γεγονος οτι το service του εν λογω καταστηματος λογω βεβαρημενου ιστορικου σε τετοια θεματα προδιαθετει τον πελατη αρνητικα εξ αρχης αλλα κρατα μια πισινη για τετοιου ειδους περιστατικα μου εχει τυχει στο καταστημα που εργαζομαι να στειλω μητρικες! πελατων για αντικατασταση στην Oktabit και να επιστρεψουν ως εκτος εγγυησης λογω στραβωμενων Pins στα sockets περιττο να αναφερω οτι οι μητρικες ΔΕΝ ειχαν το παραμικρο προβλημα στα pins τους οταν εφυγαν συσκευασμενες απο το καταστημα με τα καπακια των socket στη θεση τους φυσικα. (κακως ή καλως, ειναι ενα απο τα στανταρ σημεια που πρωτοκοιτας σε μια μητρικη οταν ερχεται για αντικατασταση) τωρα αν προεκυψε το προβλημα στην διαδρομη απο κακομεταχειριση? Αν ειναι νεα γραμμη της εταιρειας να κοβεται με τετοια τεχνασματα ενα ποσοστο των αντικαταστασεων? δεν το ξερω Αυτο που ξερω ειναι οτι απο εδω και στο εξης σε τετοιου ειδους αλλαγες μαλλον θα πρεπει να κραταω μια φωτογραφια καλου κακου Αλλα αν ημουν τεχνικος σε ενα service με 100αδες αποστολες rma καθημερινα ισως κι εγω να μην θυμομουν ή να μην ειχα διαθεση να δωσω τοσο προσοχη στο πως ηταν η μητρικη οταν εφυγε απο το service μου ωστε να προστατευσω κατ επεκταση και το συμφερον του πελατη καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι οπως και να'χει
greekfragma Ιανουάριος 10, 2009 #20 Ιανουάριος 10, 2009 η απαντηση απο το ε-shop παιδια για πολυ ξύλο:Αξιότιμη κυρίατο συγκεκριμένο προϊόν παραδόθηκε στο κατάστημα της Σαλαμίνας και σε επικοινωνία με τον υπάλληλο που το παρέλαβε μας διαβεβαίωσε ότι έγινε έλεγχος ΜΟΝΟ του σειριακού αριθμού για την επιβεβαίωση του προϊόντος που παρέλαβε και δεν προχώρησε σε αναλυτικό ελέγχο λόγο φόρτου εργασίας που υπήρχε εκείνη την ώρα στο κατάστημα. Στον ελέγχο που γίνετε πριν τοποθετηθεί η μητρική για δοκιμή είδαμε ότι υπάρχουν στραβά πιν και σας ενημερώσαμε σχετικά. Λάγο της κατάστασης της μητρικής είναι εκτός εγγύησης διότι δεν μπορεί να την δεχτεί στην κατάσταση αυτή η αντιπροσωπείαπαραμένω στην διάθεση σαςμε εκτίμηση Mαγουλάς Σοφοκλής Υπεύθυνος Τμήματος ServiceΚύριε Μαγουλά Σοφοκλή εάν διαβάζετε το forum είστε για ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ εκεί μέσα.Στα παπάκια μας εάν είχατε κόσμο εκείνη την ώρα και δεν ελέγξατε πλήρως την μητρική προς παράδοση στο service.Το οτι ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΑΣ ΑΜΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ είναι δικό σας πρόβλημα και εάν όντως έγινε έτσι το σωστό είναι να φάει κυρώσεις ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ που δεν έκανε σωστά τη δουλειά του ΚΑΙ ΟΧΙ να υποστεί Ο ΠΕΛΑΤΗΣ την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΠΙΑ>....ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΒΑΡΥ........ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΒΑΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.:tw::tw::tw::tw::tw::tw::tw::tw::tw::tw::tw::tw::tw::tw:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.