j0hnar0s Μάϊος 23, 2009 #81 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 οι φωτογραφια του yani μιλαει απο μονη της... δεν χρειαζεται να το πας παραπερα.. ακομα και κολιτηρι να μην εχεις ποιασει καταλαβαινεις οτι αυτο το 'πραμα' δεν ειναι καινουργιο! σχετικα με την περιπτωση σου θα πω οτι ακριβως ειπα και στο yani e-shop = αναλωσιμα και μονο!! θες να αγορασεις hardware... παρε και καμια εικονα τησ παναγιας ισως να χρειαστει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 23, 2009 #82 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 έλα ρε παιδιά "μεροκαματιαρικη" επιχείρηση είναι.. ενώ το κακό πλαίσιο θολώνει τα μυαλά με την υποστήριξη που έχει......"ατατα" το πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0hnar0s Μάϊος 23, 2009 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 φιλε μου ουτε εγω γουστάρω το πλαισιο αλλα ειναι jet..δεν κανουν κολίσεις και να το πουλανε καινουργιο... μου εκανε τρελη εντυπωση οι φωτο του yanni!!! επαιξαν ασχημο παιχνιδι στο παλικαρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johntikis Μάϊος 24, 2009 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Στο κατάστημα του Μενιδίου που πήγαινα είχε και ενα μικρό lounge με καναπεδάκι που περίμενες την σειρά σου για να εξυπηρετηθείς,όπως ακριβώς στα μπ****ελα.Η ντισκομπάλα με τις αντανακλάσεις στους τοίχους μόνο έλειπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάϊος 24, 2009 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Στο κατάστημα του Μενιδίου που πήγαινα είχε και ενα μικρό lounge με καναπεδάκι που περίμενες την σειρά σου για να εξυπηρετηθείς,όπως ακριβώς στα μπ****ελα.Η ντισκομπάλα με τις αντανακλάσεις στους τοίχους μόνο έλειπε :jump: Καλόοοοο. Αφού έχει και LOUNGE καναπέ, ότι πρέπει για να περνάς τις ελεύθερες ώρες σου προσπαθώντας να βγάλεις άκρη μαζί τους!!!!:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAkakios Σεπτέμβριος 19, 2009 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 plus 1 προβλημα για αλλον εναν ακόμη καταναλωτη τουςMobo Asus M3a32 mvp deluxe εντος καταραμενης εγγυησης λοιπόν μετα απο 7 μηνες χρησης βγηκε OffΚάνω λοιπον την χάρη στα παλικαρια του e shop να τους παω απο κει την μητρικη και να την παραδώσω ο ιδιος στα χερια καποιου!Χωρις πολλα πολλα αφου το πακετο που τους πηγα ηταν σε καλυτερη κατασταση αποτι το πηρα εργοστασιακαδλδ ειχα ακομη και την ζελατινα απομαγμητισμου, ακουσα και ενα ευχαριστω που τους διευκολυνα με αυτην την χειρονομια αντι να τους παω ολο το tower που δεν υπηρχε περιπτωση ουτε νεκρος να τους αφηνα να αγγιξουν,Με γειωνουν και με κανουν να τους κυνηγαω τηλεφωνικως Οροι εγγυησης και μπλα μπλα,οκ τα ξερετε,μου προτιναν τα ξεφτερια μια μητρικη που αν δεν έπερνα δεν ειχα αλλη λυσηΕλα ομως που αυτη η μητρικη ειχε παλαιοτερο chipset, ηταν crossfire ενω εγω ετρεχα 2 EVGA 260 sli και πολλα αλλα διαφορετικα parts , στην τελικη ισως γνωριζαν απο καπου οτι το ολο στησιμο ενος pc βασιζεται κατα 90% στην μητρικη.υπ οψιν του υπαλληλου τους ολα,Με εβγαλαν εκτος σχεδιου λοιπον με ολο το υπολοιπο hardware dld δλδ με αναγκασαν να αλλαξω τα παντα επειδη δεν υπηρχε stock σε αυτους ενω η Octabit την παραγει ακομη,Παραγγελια να εκαναν ισως???Δεν τους περασε απτο μυαλο μιας και δεν ξερουν πως πρεπει να αντικαθιστουν το ιδιο προιον εαν δεν ταιριαζει αλλο!Το σπαστικο ειναι πως νομιζουν οτι μπορουν να σε ξεγελασουν και οτι με κοψανε για πιτσιρικα που θελει να εχει ενα pc οπως αυτοι γουσταρουν!Σου λεει θα παιζει,Το αποτελεσμα,για καπιο λόγο μου πιστωνουν τη mobo μου 60ευρω που ακομη πωλειται πιο ακριβα αποτι την αγορασα και με αποδειξεις που εγω ετρεχα να τους βρω, Λεει ο μαγκιτης εκει και το κουφο οτι το service τους βγαζει τις τιμές.Ισως φτιαχνουν και αεροσκαφη μα εγω ζητησα αποδειξη για αυτο ωστε να εχω την πισινη clean!Πληρωνω λοιπον εξτρα 100 ευρω για να δουλεψει το pc για αλλη μητρικη!WTFΜα ποτε ξανα μετα απτην πρωτη φορα που χρειαστηκα εγγυηση!!!!!????και πηρα και εγω οτι πηραν και οι συν παθοντεςΜα -1 καταναλωτη και πέρνω και αλλα 300 παλικαρια μαζι μου!Καλωδιακια λοιπον και κανενα λαμπακι led (κοκκινο)για να μην ξεχνω το μερος που συχναζα και τις ωραιες τσ@τσ@δες!Το ερωτημα μου θα παραμεινει και δεν θα το αφησω ετσι!Θελω να μαθω γιατι την πιστωση που διακαιουμαι την πηρα στο ενα πεμπτο της???ενω η μητρικη ακομη πωλειται στην ιδια τιμη και σε οχι τυχαια μαγαζακια με αποδειξεις!Η μητρικη υπενθυμιζω , ηταν πληρης!Η αποδειξη μου για αλλη μια φορά κουβαλαγε τετραψηφιο νουμερακι ευρωθυμιζω πως δεν εχει περασει 7μηνο απο την αγορα!Α και κατι ακομη ,τους ειχα και τον Cpu μαζι (On Socket),ζορικο τετραπυρινο amd παλικαρι το οποιο μπροστα στα ματια μου ο υπαλληλος , αγειωτος τελειως με εστω και μια τάση πανω του ,βγαζει τον cpu,τον καθαριζει με λιγο κ.λ.χαρτο που εφερε απτο ωραιο τους WC για να δει τι γραφει το κουλουρακι πανω,εαν ειχα φυγει πιο πριν θα τον βουταγε στην καφεδια που αραχτος απολαμβανε στην ωραια δερματινη θρονα του!παντως απτην λυσσα του οπως τον ειδα δεν ειχε ξαναδει τετοιο κουλουρι τοσο ζορικο!αν χασω τον cpu τουλαχιστον θα ξερω σε ποιανου το στομαχι ειναι μιας και κανεις δεν ειχε ιδεα οτι αυτο ηταν επεξεργαστης και οχι κουλουρι αξιας 280 ευρω!Ποτε ξανα διφραγκο απο μενα!Sry αν σας ζαλισαεχει πλακα απο μια πλευρα να βλεπεις τα χαλια μερικωνE-Shopαδες κοψτε τα λαθη σας γιατι θα μεινετε εσεις και τα καναπεδακια σας !Τα εχετε ξεχρεωσει η περνετε τα υπολοιπα απτις πιστωσεις για αυτον τον σκοπο???Μπλεκετε με λαθος ατομα!Καποιος θα σας την καρφωσει αποτομα και θα ζητατε ρεστα μα θα παρετε οτι εμεις απο εσας!Ετσι παει δυστυχως,οδον αντι οδοντος!Δεν ειμαστε ολοι εμεις Μ. . . . κες και εσεις οι γατοιC yaκαλη σας ημερα:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Σεπτέμβριος 19, 2009 #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 δε ξερω τι ογκο εχεις αλλα η θα πρεπε να πας με τους αλλους 299 να τα σπασετε ολα,η απλα να μη δεχτεις το 60 ευρω πιστωτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAkakios Σεπτέμβριος 19, 2009 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 Δυστυχως το πηρα το πιστωτικο ρε Πιλουρη(Φραγκιογλου στην ταινια ροζ γατος),Δεν ασχοληθηκα αλλο, δεν αξιζε!Το μονο που τους ειπα πως αν με ξαναδουν για ζωντανο hadware να χεσ ..ν πανω στο κεφαλι μου!Ποτε ξανα παιδες!Χάρηκα που συμφωνουμε σε πολλα:thank_you2:Εδω να τα λεμε παρεουλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Σεπτέμβριος 19, 2009 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 χλαπατσας...δεν αξιζε τι?τα 90 ευρω που σου φαγανε?ελπιζω να σου τρεχουν τα λεφτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAkakios Σεπτέμβριος 20, 2009 #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Καλημερα Χλαπατσα,Εχω νεοτεραΗ μητρικη 90% δεν ειχε τιποτα,Το τροφοδοτικο μου γυρναει μονο τα ανεμιστηρια το ιδιο δηλαδη φαινομενο με πριν!φαινετε πως δεν αρκουν τα βολτ για να κανει βοοτ το μηχανημα.Καμια εβδομαδα πριν σε καθε boot μου ελεγε πως ο fan cpu ειναι σε low στροφεςΣτο manual της καινουργιας mobo γραφει οτι εχει testαριστει με 1000 watt τροφοδοτικο.εχει κανεις ιδεα μηπως μπορει να με βοηθησει σε κατι?με το πατημα του power button,για κλασματα δευτερολεπτων στην αρχη τα fans δουλευουν κανονικη ταχυτητα,στιγμιαια πεφτουν οι στροφες,και συνεχιζουν πολυ αργα χωρις να αναβει καν το λαμπακι του σκληρου,τιποτα σε οθονη τπτ απολυτως,Συστημα νεκρό,Χωρις κανενα απολυτως beep.καταλαβα πως πεφτουν οι στροφες επειδη το cpu fan ειναι με led και αμεσως πεφτει η φωτεινοτητα του.Ειμαι 90% σιγουρος οτι τα εφτησε το τροφοδοτικο το οποιο ομως ειχα δοκιμασει στο pc της γυναικας,δλδ πολυ λιγοτερων hardware και δουλευε κανονικα!Any help δεκτη!Πιστεψε με δεν μου περισσευει φραγκο για γοπα οχι για τσιγαρο κυριολεκτικα ομωςΔυστυχως το pc για μενα ειναι το 1/3 της ζωης μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Σεπτέμβριος 20, 2009 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Ακάκιε, τι τροφοδοτικό είναι το εν λόγω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAkakios Σεπτέμβριος 20, 2009 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Καλημερα φιλε.το τροφοδοτικο μου ειναι 600 watt thermaltake http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650642ιδιο με to link αλλα 600watt cable managementΕυχαριστω για το ενδιαφερον σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Σεπτέμβριος 20, 2009 #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Η σειρά Purepower και TR2 της Tt δεν είναι και τόσο σόϊ εν αντιθέσει με τα Toughpower που είναι εξαιρετικά. Βασικά τα νεότερα revisions των TR2 και Purepower έχουν βελτιωθεί αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις ποιό έχεις αν δεν το ανοίξεις. Από ότι είδα το pc σου έχει αρκετά δυνατό hardware και σε συνδυασμό με ένα μέτριο τροφοδοτικό θα μπορούσε να είναι εκεί το πρόβλημα. Μια καλή αρχή είναι να μετρήσεις με ένα πολύμετρο πόσο ρεύμα τραβάει σε AC (από την πρίζα) να αφαιρέσεις το ποσοστό του efficiency (τυπικά ένα 77%-80%) έτσι ώστε να δεις έστω χονδρικά σε τι επίπεδο κατανάλωσης είσαι.Από κει και πέρα, ΑΝ έχεις δυνατότητα να δώσεις 80-90 ευρώ θα πρότεινα να πάρεις κάτι καλό στα 650-700-750w, θα επαρκεί.Δυστυχώς στις περιπτώσεις των "οικονομικών" τροφοδοτικών μεγάλου wattage (μεγάλου εννοώ πάνω από 500w), όπως είναι και το δικό σου, συνήθως το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν επαρκεί η ισχύς, αλλά ότι συνήθως δεν επαρκεί κάποιο συγκεκριμένο rail (το 12v είναι το ένοχο συνήθως στα σημερινά pc). Θέλω να πω πως αν είχες ένα πιο ποιοτικό τροφοδοτικό δεν νομίζω να είχες πρόβλημα, ακόμα κι αν ήταν 600άρι σαν το Tt.Αν μπορείς να δοκιμάσεις στο pc ένα άλλο τροφοδοτικό πρωτού προβείς σε αγορές θα ήταν καλό. Πάντως το πρόβλημα σου όντως μοιάζει να είναι θέμα τροφοδοσίας.Αν αποφασίσεις να πάρεις καινούργιο δες το Silverstone Olympia 650 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAkakios Σεπτέμβριος 20, 2009 #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Μηπως μπορεις να μου στειλεις σε ενα PM καποιο τηλ επικοινωνιας?Επειδη εγω για να στειλω πμ πρεπει να κανω 10 post και πανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 20, 2009 #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Μια χαρα ειναι το τροφοδοτικο σου ,δοκιμασε να κανεις bout με τα βασικα ,και την μητρικη εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAkakios Σεπτέμβριος 20, 2009 #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 το εχω ηδη προσπαθησει!και αλλα πολλα για να φτασω σε σημειο να ποσταρω!Πρεπει να ειναι το psu δεν εξηγειτε αλλιωςΔικαιολογει και το message που μου πεταγε τελευταια πανω στο boot Cpu Fan speed too low χωρις να εχω αλλαξει κατι!για καμια εβδομαδα και παραπανω ισως!Το συστημα δουλευε αφρο και χωρις κανενα pushaρισμαδιοτι ειναι αρκετα ζορικο!ΑνακεφαλαιωσηAsus M4N82 980a sliEVGA Geforce 260gtx 898mbAMD PHENOM QUAD CORE BOX 9650 64BIT8 GB RAM @ 1066 2X500 GB WEST.DIGITAL SE RAID64 BIT VISTA ULTIMATEPSU thermaltake 600 watt toughpower cable management MIA AΚΟΜΗ ερωτηση το Pin EATX12V στην μητρικη, ΕΧΕΙ 4 pin και 8 pin για συνδεση τροφοδοσιας εχω δοκιμασει και τα δυοτο psu μου εχει ξεχωριστο 8πινο και 4 πινοποτε και γιατι χρησιμοποιω το 8 πινο???το psu εχει δοκιμαστει ξαναλεω σε pc με λιγοτερα hardware και εκανε bootστο δικο μου δουλευουν μονο τα fans. εφτασα και σε σημειο να αφησω μονο cpu , μια μνημη , και εναν σκληροκαι παλι no bootDEAD.Μαλλον θα βαψω μαυρη την yamaha μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 20, 2009 #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 αστον το σκληρο,να εχεις,gpu,cpu,και μνημη ενα κιτ τη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 20, 2009 #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 παντα να χρησιμοποιείς το 8πινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAkakios Σεπτέμβριος 20, 2009 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 @ Vasiδοκιμασα το τροφοδοτικο μου ακομη μια φορα σε αλλο pc και δουλευει του 2ου pc το psu 380 watt max power, το δοκιμασα στο δικο μου και κανει τα ιδια οπως το υποτιθεμενο χαλασμενο!Ισως τελικα δεν ειναι τροφοδοτικο!το μονο που λειπει ειναι να αλλαξω cpu.οι μνημες δοκιμαστηκαν σε καθε boot σε διαφορετικα slots και 1 καθε φορα!με σκληρους και χωρις αυτους!καρτα γραφικων δουλευει σωσταπαντα σε 8πινη τροφοδοσια η μητρικηδεν αφησα ουτε του cpu to fan και still the sameΕχεις να συμβουλεψεις κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 20, 2009 #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 όταν έκανες τις δοκιμές, η μητρικη που πατούσε ? υπαρχει η πιθανοτιτα να βραχυκυκλωνει, οταν ειναι στο κουτι.και κοιταξε ξανα την ψυκτρα,του cpu να παταει καλα.Διαφορετικά την πας για rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.