pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 Θα μπορουσατε να μου πειτει πως γινεται απομακρυσμενη βοηθεια μεσα απο προγραμμα των Windows. Θα πρεπει να εχω καποια συγκεκριμενα windows εγω η ο υπολογιστης που θα ελεγξω?????Μιλαμε παντα για τον νομιμο τροπο διαμεσου των windows.Σας ευχαριστω εκ των προτερων...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothingface0 Ιανουάριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Βάλε και στα δύο πισί (με οποιαδήποτε Windows) μια καινουρια (όσο πιο καινούρια τόσο καλύτερα) έκδοση του εμεσέν μέσεντζερ και θα βρεις τη λύση στο Actions--> Request Remote Assistance :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Aυτον τον τροπο τον ξερω εγω θελω μεσω windows υπαρχει remote controller.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Το remote control με το remote assistance έχει διαφορά.Το control προυποθέτει ότι δεν χρειάζεται κάποια ενέργεια από το target pc(τρέχει ο client πχ αυτόματα) ενώ το remote assistance προυποθέτει ότι ο χρήστης που δουλέυει στο target pc θα κάνει accept την "κλήση" σου.Ανάλογα με το αν θες control ή assistance, χρησιμοποιείς κατάλλη εφαρμογή ή τις επιλογές των windows(εφόσον η έκδοσή σου το υποστηρίζει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 9, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ετσι οπως τα λες Root εγω θελω το control πως γινεται μεσω των windows και ποιες εκδοσεις το υποστηριζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothingface0 Ιανουάριος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 άμα πας πάντως στο χελπ των γουίντοουζ το εμεσεν έχει σαν "επίσημη" εφαρμογή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιανουάριος 9, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ναι, πας έναρξη μετά όλα τα προγράμματα και το βρίσκεις...Αν είναι αυτό που εννοείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 9, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ετσι οπως τα λες Root εγω θελω το control πως γινεται μεσω των windows και ποιες εκδοσεις το υποστηριζουν?Win xp professional. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.