gtpaonik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 παιδια θελω μια βοηθεια εχω παρει μια web cam απο e-bay το οποιο εχει και cd εγκαταστασης (μαρκα μεκαψες ειναι) και οταν παω να κανω εγκατασταση στα vista 64 bit μου εμφανιζει το εξης μνμ.windows can't verify the publisher of this driver softawareυπαρχει καποιος τροπος να αποτρεψω αυτο το παραθυρο που εμφανιζετε?γιατι μου σταματαει την εγκατασταση....???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Ιανουάριος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Δοκιμασε να βαλεις locate & install software automatically(καπως ετσι το λεει).Καμια φορα βρισκει καποια πραγματα μονο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 παιδια θελω μια βοηθεια εχω παρει μια web cam απο e-bay το οποιο εχει και cd εγκαταστασης (μαρκα μεκαψες ειναι) και οταν παω να κανω εγκατασταση στα vista 64 bit μου εμφανιζει το εξης μνμ.windows can't verify the publisher of this driver softawareυπαρχει καποιος τροπος να αποτρεψω αυτο το παραθυρο που εμφανιζετε?γιατι μου σταματαει την εγκατασταση....????Οταν θα ανοιξεις το pc σου θα πατησεις το F8 πριν μπει στh welcome screen twn Windows και θα πατησεις μια επιλογη που θα εχει σχεση με signed drivers. Δυστηχως δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία :computer:Ελπιζω να βοηθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtpaonik Ιανουάριος 6, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 θα το δοκιμασω αυριο το μεσημερακι και θα σας πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtpaonik Ιανουάριος 7, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 παιδια τζιφος εκανα οτι μου ειπατε drivers δεν γινονται εγκατασταση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Disable το εκανες αυτο για τις υπογραφες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtpaonik Ιανουάριος 7, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 ναι το εκανα φιλε μου παει να κανει εγκατασταση και παλι μου πεταει αυτο το παραθυρακι με το σχετικο μυν.η καμερα ειναι αυτη απο το e-bayhttp://cgi.ebay.co.uk/New-Sharp-IMG-8MP-Digital-Laptop-Notebook-Webcam-Camera_W0QQitemZ310113900492QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_ComputerComponents_Webcams?hash=item310113900492&_trksid=p3913.c0.m22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 7, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Eγραφε οτι υποστηριζει Vista?Bρηκα παρομοια εκει (url) που λεει οτι εχει support Vista 32 & 64 bit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtpaonik Ιανουάριος 7, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 την ιδια καμ λμε.τι κανω τωρα?καμια βοηθεια?μπορειτε να βοηθησετε?μπορουμε να βρουμε κανενα driver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.