xaniamike Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2009 Καλησπερα παιδια....εχω 300 φακελα τα οποια θελω να τα αριθμησω ενα προς ενα...γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω αυτοματη αριθμηση κατα την εκτυπωση;με αλλα λογια θελω να φτιαξω ενα εγγραφο και να το εκτυπωσω 300 φορες και καθε φορα να εκτυπωνεται ο αυξων αριθμος της εκτυπωσης....και ολα αυτα με MS Office...ευχαριστω για τον χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιανουάριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Με σελιδοδείκτη δεν σε βολευει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQman Ιανουάριος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Χμμμ τωρα καταλαβα τι θες να κανεις, ακυρα αυτα που εγραψα :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksunart Ιανουάριος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 πες μου διαστασεις, απο ποιον αριθμο μέχρι ποιον να τελειωνει το έγραφο π.χ. 00 - 300? που θέλεις να βρίσκονται οι αριθμοί. μέτρα σε εκατοστά από έξω προς τα μέσα και από τις 2 μεριές. θα σου στείλω pdf θα κάνεις print πρέπει να ορίσεις μέγεθος εγράφου στο acrobat στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή και να είσαι σίγουρος ότι ο εκτυπωτής σου δέχεται το μέγεθος του φακέλου αλλά πρόσεχε ανοιχτός ο φάκελος ή κλειστός? γιατί μετά θα πρέπει να μετρήσεις και την γλώσσα. ελπίζω να με κατάλαβες κάπως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniamike Ιανουάριος 9, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 λοιπον την απαντηση μου την εδωσε ο φιλος parsifal σε αλλο φορουμ και ειναι http://word.tips.net/Pages/T000844_Printing_Copy_Numbers.html ευχαριστω για τον κοπο σας... και ιδιαιτερα τον blacksunart.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιανουάριος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Τώρα κατάλαβα και εγώ τι ήθελες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksunart Ιανουάριος 9, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 να είσαι καλά ευχαρίστησή μου. απλά κόλησα λίγο με αυτό τον link που σου έδωσε o parsifal. και τα αγγλικά λίγο με ζάλησαν αλλά πολύ κόπο για το τίποτα έτσι μου φάνηκε. είναι γιατί το κάνω με άλλο τρόπο και με άλλα προγράμματα. το σημαντικό είναι ότι έκανες τη δουλεία σου. anytime λοιπόν. υ.γ. πες μου και το link για το άλλο φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 9, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Συγχώνευση Αλληλογραφίας θες. Τι κώδικες και παλαβά λέει το link που έδωσες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.