Jump to content

Προβλημα με 4870 X2 Trifan

deathstar64

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

έχω την εξής σύνθεση:

ΜB: Asus Rampage II extreme me bios 0901 (teleutaio)

CPU: I7 920

VGA: ASUS 4870X2 trifan

RAM: Dominators..

και δοκιμάζω λοιπόν να βάλω Vista Business (with SP1).

Ως τώρα εχω δοκιμάσει τον Catalyst απο το CD (8.12 i think), τον 8.12 απο το ati.amd.com

αλλα ολους απο τον 8.8 και μετα! Εχω δοκιμασει επισης τον driver απο το support της ιδιας της καρτας

απο την asus.

Ολοι οι drivers δημιουργουν το εξης προβλημα: μετα την εγκατασταση και μολις φορτωσουν τα Vista, λιγο πριν

την logging screen, η οθόνη μαυρίζει και κολλάει εκεί. Δεν δείχνει απολύτως τίποτα...

Any ideas κανείς??

:shout::wall:

Καλησπέρα,

έχω την εξής σύνθεση:

ΜB: Asus Rampage II extreme me bios 0901 (teleutaio)

CPU: I7 920

VGA: ASUS 4870X2 trifan

RAM: Dominators..

και δοκιμάζω λοιπόν να βάλω Vista Business (with SP1).

Ως τώρα εχω δοκιμάσει τον Catalyst απο το CD (8.12 i think), τον 8.12 απο το ati.amd.com

αλλα ολους απο τον 8.8 και μετα! Εχω δοκιμασει επισης τον driver απο το support της ιδιας της καρτας

απο την asus.

Ολοι οι drivers δημιουργουν το εξης προβλημα: μετα την εγκατασταση και μολις φορτωσουν τα Vista, λιγο πριν

την logging screen, η οθόνη μαυρίζει και κολλάει εκεί. Δεν δείχνει απολύτως τίποτα...

Any ideas κανείς??

:shout::wall:

τα vista original ειναι?

Από το dvd εγκατάστασης Vista Business δοκίμασε να φορτώσεις μια διαφορετική εκδοσή οχι την Business κάποια άλλη !! υποτευομαι οτι είναι η αιτία του κακού !!

Φίλε μου, κατα το login, δεν βλέπεις τίποτα απολύτως ή βλέπεις πολύ σκοτεινά το desktop?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.