deathstar64 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2009 Καλησπέρα, έχω την εξής σύνθεση: ΜB: Asus Rampage II extreme me bios 0901 (teleutaio) CPU: I7 920 VGA: ASUS 4870X2 trifan RAM: Dominators.. και δοκιμάζω λοιπόν να βάλω Vista Business (with SP1). Ως τώρα εχω δοκιμάσει τον Catalyst απο το CD (8.12 i think), τον 8.12 απο το ati.amd.com αλλα ολους απο τον 8.8 και μετα! Εχω δοκιμασει επισης τον driver απο το support της ιδιας της καρτας απο την asus. Ολοι οι drivers δημιουργουν το εξης προβλημα: μετα την εγκατασταση και μολις φορτωσουν τα Vista, λιγο πριν την logging screen, η οθόνη μαυρίζει και κολλάει εκεί. Δεν δείχνει απολύτως τίποτα... Any ideas κανείς?? :shout:
amartolos Ιανουάριος 8, 2009 #2 Ιανουάριος 8, 2009 Καλησπέρα,έχω την εξής σύνθεση: ΜB: Asus Rampage II extreme me bios 0901 (teleutaio) CPU: I7 920 VGA: ASUS 4870X2 trifan RAM: Dominators.. και δοκιμάζω λοιπόν να βάλω Vista Business (with SP1). Ως τώρα εχω δοκιμάσει τον Catalyst απο το CD (8.12 i think), τον 8.12 απο το ati.amd.com αλλα ολους απο τον 8.8 και μετα! Εχω δοκιμασει επισης τον driver απο το support της ιδιας της καρτας απο την asus. Ολοι οι drivers δημιουργουν το εξης προβλημα: μετα την εγκατασταση και μολις φορτωσουν τα Vista, λιγο πριν την logging screen, η οθόνη μαυρίζει και κολλάει εκεί. Δεν δείχνει απολύτως τίποτα... Any ideas κανείς?? :shout: τα vista original ειναι?
vasi Ιανουάριος 8, 2009 #3 Ιανουάριος 8, 2009 Από το dvd εγκατάστασης Vista Business δοκίμασε να φορτώσεις μια διαφορετική εκδοσή οχι την Business κάποια άλλη !! υποτευομαι οτι είναι η αιτία του κακού !!
takis-pa Ιανουάριος 12, 2009 #4 Ιανουάριος 12, 2009 Με τετοιο μηχανημα που εχεις στησει μονοδρομος τα vista 64
Aris0602 Ιανουάριος 12, 2009 #5 Ιανουάριος 12, 2009 Φίλε μου, κατα το login, δεν βλέπεις τίποτα απολύτως ή βλέπεις πολύ σκοτεινά το desktop?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.