Jump to content

Ακουστικα USB η με καρφι???

Jim@kiS

Recommended Posts

εγω πάντως επειδη βαρέθηκα τον θορύβο που δημιουργείται με τον καιρό στα ακουστικα με καρφί, πηρα USB και ησύχασα... επίσης το καλό με τα USB ειναι οτι δεν βλέπεις να κρέμονται καλώδια καθώς συνήθως οι υποδοχές των ακουστικών σε laptop και κουτια ειναι μπροστά.

Το 8εμα δεν ειναι αν δουλευει ειναι αν ειναι καλυτερο σε ποιοτητα ηχου...

Η ποιότητα του ήχου κατά 90% εξαρτάται από τα ηχεία που φοράνε τα ακουστικά και όχι από την σύνδεση τους.

Sorry αλλά δεν το πιάνω.... Υπάρχει τρόπος να βγεί σήμα ήχου σε USB? Κι αν και ποιός το κάνει? Κάρτα ήχου?

edit:

Πήγα στη Zalman για λεπτομέριες. Απ'οσο κατάλαβα, κάποιος driver παίρνει το σήμα ήχου και το βγάζει στο USB και μετά πάνω στο USB καλώδιο των ακουστικών (μάλλον) υπάρχει κάποιο κύκλωμα (ως Soundcard το αναφέρει στο manual της συσκευής) που παράγει τον ήχο για τα ακουστικά. Τώρα γιατί αυτό πρέπει να γίνει μέσω USB δεν το κατάλαβα.... μάλλον για να έχει νόημα το surround που θέλει κάτι περισσότερο από stereo ήχο.

anyway, το όλο θέμα είναι μούφα - surround σε ακουστικά... δε δίνουν και 4 αυτιά ακόμη δώρο για να ακούω όλα τα κανάλια του 5.1 - ένα σε κάθε αυτί..... έλεος!

Το usb δίνει πολύ παραπάνω ρεύμα από ότι το jack.

Έτσι έχουμε ακουστικά τα οποία δίχως άλλη τροφοδοσία έχουν και ενσωματομένο woofer, και είναι ΠΟΛΥ πιο ισχυρά σε ένταση από τα κλασικά με το jack.

Αυτά έχω καταλάβει μέχρι στιγμής από την εμπειρία μου...

Το usb δίνει πολύ παραπάνω ρεύμα από ότι το jack.

Έτσι έχουμε ακουστικά τα οποία δίχως άλλη τροφοδοσία έχουν και ενσωματομένο woofer, και είναι ΠΟΛΥ πιο ισχυρά σε ένταση από τα κλασικά με το jack.

Αυτά έχω καταλάβει μέχρι στιγμής από την εμπειρία μου...

Βέβαια άμα έχεις ηχεία που έχουν έξοδο για ακουστικά ακούγονται πολύ δυνατότερα από ότι να τα συνδέσεις απευθείας στην κάρτα ήχου. Συν ότι δεν χρειάζεσαι να ψάχνεις πίσω στο PC και να βγάζεις-βάζεις καλώδια όλη την ώρα.

Είχα την jack έκδοση αυτών. Ογκώδη και βαριά, συν ότι το "πραγματικό" 5.1 σε ακουστικά ποτέ δεν με γέμιζε σαν ιδέα και πείστηκα και στην πράξη αφού τα δοκίμασα. Το μόνο που μου άρεσε ήταν ο βολικός τρόπος που δίπλωναν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.