RoananDex Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2009 Καλησπερα σας Χρονια πολλα και Καλη Χρονια να εχετε Ολοι σας Θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους σας για την καλυτερη επιλογη που ειχα για αγορα PC με βοηθησατε ολοι σας οστοσο εχω ενα αλλο προβλημα τωρα που ο Φορητος που εχω Dell XPS M170 με εχει μπερδεψει παρα πολυ. Σας εχω ετοιμασει μια πανεμορφη photo με το προβλημα μου η οποια ειναι η εξης:Στην προσθηκη μπηκε. Πριν απο 4 μερες τον εκανα ξανα format λογο κακη διαχειρηση χωρου δισκου.Το θεμα μου ειναι οτι μετα απο αυτες τις 4 μερες που του εβαλα Windows XP PRO DELL το οποιο μου το εδωσε ενας Φιλος μου ηθελα να του κανω Ανασυγροτηση Δισκου και μου βγαζει το παρακατω μυνημα που βλεπετε στην Photo. Τι μου συμβουλευεται να κανω και πως να το λυσω? Ευχαριστω PS:Οσοι δεν την βλεπουνε καλα την photo μπορουνε να την δουν και εδω περα "]
RootX Ιανουάριος 8, 2009 #2 Ιανουάριος 8, 2009 1. Τσέκαρε ότι το page file είναι ενεργό και βάλε το στο System Managed(το directx δείχνει pagefile αλλά τσέκαρέ το καλού κακού) 2. Αν όλα οκ με το pagefile, τότε από command prompt πήγαινε στον φάκελο \windows\system32 και κάνε register τα παρακάτω dll a) regsvr32 dfrgsnap.dll regsvr32 dfrgui.dll Καλή τύχη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.