poupouxios Ιανουάριος 9, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Δεν το πολυερεύνησα ακόμη.. Κάποιοι όμως πουλάνε το συγκεγκριμένο χωρίς speed control.. Υπάρχει και στο ebay πιο φτηνή αλλά σου λέει ότι δεν έχει speed control.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Ιανουάριος 9, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Μια χαρά είναι αυτή η σύνθεση.Μόνο μια μικρή παρατήρηση,στην θέση σου θα έπαιρνα το 360 gts ψυγείο στα 55ε.Επίσης δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη να πάς σε tygon,μπορείς να κοιτάξεις και τους primoflex ή τους feser.Και τανκ (εάν δεν τρελένεσαι για το ek)μπορείς να πάρεις το μικρό all-time classic() swiftech micro reservoir με 25e (απ'το hac). :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
poupouxios Ιανουάριος 9, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ευχαριστώ Theovaz! Φτάνει να αποδίδουν καλά αυτά που μου συστήνεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Ιανουάριος 9, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Το τανκ και το ψυγείο που σου προτείνω τα έχω και είμαι πλήρως ικανοποιημένος.Όσο για τους σωλήνες,μπορεί οι tygon να είναι οι καλύτεροι,αλλά άν δεν έχεις μεγάλες γωνίες στο κύκλωμά σου και δεν είσαι πολύ απαιτητικός δεν νομίζω πως είναι απαραίτητοι,και αυτό στο λέω έχοντας χρησημοποιήσει και tygon αλλά και primoflex,είδα πως η διαφορά στην ποιότητα δεν είναι πολύ μεγάλη,μάλιστα εάν σκευτείς και την τιμή και ότι τους σωλήνες τους αλλάζεις κάθε 1,5-2 χρόνια..Επίσης να ξέρεις ότι το ψυγείο θα μπεί αναγκαστικά έξω απ'το κουτί λόγω μεγέθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poupouxios Ιανουάριος 9, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ευχαριστώ Theovaz για τις συμβουλές σου.. Εννοείται το ψυγείο θα είναι έξω από το κουτί γιατί με καμία δύναμη να χωρέσει μέσα όπως το βλέπω.. Οι tygon είναι και λίγο ακριβοί.. Θα καταφύγω σε αυτό που λες εσύ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 9, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ευχαριστώ Theovaz για τις συμβουλές σου.. Εννοείται το ψυγείο θα είναι έξω από το κουτί γιατί με καμία δύναμη να χωρέσει μέσα όπως το βλέπω.. Οι tygon είναι και λίγο ακριβοί.. Θα καταφύγω σε αυτό που λες εσύ..αν δεν εχεις πολλους σκληρους δισκους μπορεις να τους βαλεις σε 5,25" θεσεις και να ξηλωσεις το πλαινο hdd rackελευθερωνοντας χωρο για το τριπλο εντος κουτιουεναλλακτικα στη θεση σου μπορει και να σκεφτομουν ενα setup με διπλο ψυγειο στο πατωμα του κουτιουκαι ενα εξτρα μονο ψυγειακι στον πισω ανεμιστηρανα μεσολαβει μετα το cpu block και πριν την καρτα γραφικωνμε 3/8"σωληνες βεβαια για να διευκολυνθει το στησιμοτο κουτι σου εχει ετοιμα ποδαρακια που σου παρεχουν το απαραιτητο περιθωριο για τα τραβηξει αερα το ψυγειο απο το πατωματο μονο που θελει ειναι τρεις τρυπες 12αρες για τα fans και ενα setup ενσωματωμενο στο κουτι ειναι παντα πιο ομορφο και τακτοποιημενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
poupouxios Ιανουάριος 9, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ωραία ιδέα κοπρίτη.. Ένα δίσκο έχω.. Υπάρχει ήδη ανοιχτό από κάτω θέση για ανεμιστηράκη. Το μόνο που μένει είναι να ανοίξω και δίπλα του ακομή μία τρύπα στο μέγεθος του ανεμιστήρα και να βάλω το ψυγειάκη στην κάτω θέση.. ενα διπλό ψυγειάκη νομίζω θα είναι αρκετό.. Στην θέση που θα φύγει ο δίσκος θα μπει το reservoir.. Τωρά για το 2ο μονο ψυγειάκη είναι αναγκαίο? Μια φώτο πως είναι το κουτί:http://img442.imageshack.us/img442/9886/img0008vt2.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 9, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ωραία ιδέα κοπρίτη.. Ένα δίσκο έχω.. Υπάρχει ήδη ανοιχτό από κάτω θέση για ανεμιστηράκη. Το μόνο που μένει είναι να ανοίξω και δίπλα του ακομή μία τρύπα στο μέγεθος του ανεμιστήρα και να βάλω το ψυγειάκη στην κάτω θέση.. ενα διπλό ψυγειάκη νομίζω θα είναι αρκετό.. Στην θέση που θα φύγει ο δίσκος θα μπει το reservoir.. Τωρά για το 2ο μονο ψυγειάκη είναι αναγκαίο? Μια φώτο πως είναι το κουτί:http://img442.imageshack.us/img442/9886/img0008vt2.jpgαν σκοπευεις να ψυξεις και την GTX260 ναι νομιζω οτι χρειαζεται κι ενα 12αρη πλην του κατω διπλου ειδικα εαν ειναι λεπτο τυπου proαν μεινεις μονο στον επεξεργαστη τοτε και το διπλο ειναι αρκετοαν δεν εχεις ποτηροτρυπανο για στρογγυλη τρυπα απλα κοψε ενα σχημα σταυρου στις διαστασεις του ανεμιστηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
poupouxios Ιανουάριος 9, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Θα κόψω σε σχήμα σταυρού δλδ.. Θα κάνει δουλειά ομως? Θα αρχίσω σιγά σιγά να αγοράζω τον εξοπλισμό.. Σχετικά με το ρεζερβουάρ εκείνο της Swiftech που μπορώ να το βρώ φτηνά? Γιατί στο ebay και αλλού που έψαξα είναι 35 eurw.. Aν υπάρχει πιο φτηνό θα ήταν καλύτερα.. Και για τα λάστιχα τι πρέπει να πάρω? Διάμετρο και αυτά.. Βρήκα και αυτό στο e-shop (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700494). Είναι καλή επιλογή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Ιανουάριος 9, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Στο hac:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.