Jump to content

Εγκατάσταση υδρόψυξης σε core i7-920 και ASUS P6t-Deluxe

poupouxios

Recommended Posts

Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο kit για υδρόψυξη μόνο του επεξεργαστή επειδή σκέφτουμε να τον πάρω στα 4.0Ghz και επειδή η nexus low-7000 αποδείκτηκε αποτυχία και σκέφτηκα να εγκαταστήσω υδρόψυξη! Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα ενα συνδιασμό της Swiftech την όποια θεωρούν την καλύτερη μάρκα για υδρόψυξη! Τα πράγματα που βρήκα είναι τα ακόλουθα:

Swiftech GTZ

Hold Down Plate

Swiftech MCR320

Swiftech MCP655 Vario

10' Masterkleer Tubing

Worm Drive Clamps

PT Nuke

Distilled Water

Κάποια δεν τα ξέρω γιατί είναι η πρώτη μου επέμβαση για υδρόψυξη!

Κομπλέ είσαι με αυτά.Θα χρειαστείς βέβαια ένα τανκ επιπλέον όπως και ρακόρ για το ψυγείο και το τανκ πιθανώς.

Ψυγείο θα μπορούσες να πας σε κάποιο thermochill με αυξημένο κόστος ωστόσο,όπως και απόδοση παράλληλα.

Το κουτί είναι NZXT LEXA Redline Edition.. Έχω μία GTX260 κάρτα γραφικών.. Πιστεύω ότι θα χωρέσουν όλα.

Το ψυγείο της Swiftech σε σύκγριση με της Thermochill δεν είναι σχεδόν τα ίδια; Τι διαφορές παίζουν;

Το τανκ το επιπλέον γιατί να το χρειαστώ; Και από ρακόρ τι να πάρω; Κάνω πολλές ερωτήσεις γιατί είναι η πρώτη φορά που θα στήσω υδρόψυξη..

Τελικά κατέλειξα στα εξής:

1) Swiftech Apogee™ GTZ 65eurw apo ebay

2) Swiftech MCW-NBMAX 35 eurw apo ebay

3) Black Ice Radiator GTS 280 65 eurw από πλαίσιο

4) Swiftech Αντλία MCP655 12V 70 eurw από πλαίσιο

5) EK Waterblocks EK Multioption 250 REV.2 Reservoir 40 eurw από πλαίσιο

6) 4 x CoolerMaster Case Fan Silent 120mm 1200RPM για push-pull ~14 eurw από πλαίσιο

7) Tygon Tubing Tygon R3603 19.1/12.7 Transparent (1m) 11.50eurw από πλαίσιο

8) PrimoChill Υγρό Υδρόψυξης Ice-UV Blue 9 eurw από πλαίσιο

Αν έχεται να προτείνεται κάτι πιο φτηνό ή κάτι επιπρόσθετο είναι εκπρόσδεκτο..:p

Λογικά 2 μέτρα θα πάρω.. Γιατί σίγουρα κάτι θα πάει στραβά αφού είναι και η πρώτη μου φορά :p σιγά-σιγά θα αρχίσω να αγοράζω τα πράγματα και μόλις τα συγκεντρώσω θα αρχίσω δουλειά και θα ποστάρω photos..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.