stelios93 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2009 Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. Κάθε φορα που πάω να δω βίντεο μου εμφανίζει αυτό. Πριν μία εβδομάδα έβλεπα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ βιντεο. Και Java έχω και τον flash τον έχω κατεβασει ίσα με 30 φορές χωρίς υπερβολή. Τι άλλο να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Αν έχεις τον firefox,πρέπει να το κάνεις install χειροκίνητα απο εκεί που αποθήκευσες τον flash player.Προσωπικά έτσι το κάνω γιατί πραγματικά δεν ξέρω άλλον τρόποΜε τον ΙΕ τον κάνεις αυτόματα,αρκεί να πατήσεις την task bar και να το αφήσεις να το κάνει εγκατάσταση.Αν δεις το videάκι στο τέλος είσαι ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios93 Ιανουάριος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 το έχω κάνει αυτο που λές ίσα με 30 φορες! τπτ! και στο τέλος τησ εγκαταστ τοθ φλας μου λέει successfully instaled! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.