Jump to content

Αναποφάσιστος..!!

killer22

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες help..

Είμαι ανάμεσα σε 4850Χ2,4870 1Gb και gtx280..

Γλυκοκοιτάω όμως και την gtx285:whip:

Αγορά σχετικά άμεση(κ ένα μήνα να περιμένω δεν έγινε και τίποτα..).

Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.

Γνώμη μου είναι να περιμένεις να κυκλοφορήσει η NVidia τα νέα "παιδάκια" της, και αποφασίζεις μετά, διότι θα υπάρξουν σίγουρα αναταράξεις στις τιμές... :big_boss:

Βασικά σκέφτομαι μέχρι το 300..

Απο κει βλέπω οτι η gtx280(που θα πέσει η τιμή της)/gtx285 θεωρείται καλύτερη απο την 4870..

Πόσο μάλλον η 4850Χ2 που σε υψηλές αναλύσεις οι οποίες κ με ενδιαφέρουν είναι πάντα πιο μπροστά απο την 4870..

Γνώμη μου είναι να περιμένεις να κυκλοφορήσει η NVidia τα νέα "παιδάκια" της, και αποφασίζεις μετά, διότι θα υπάρξουν σίγουρα αναταράξεις στις τιμές... :big_boss:

να περιμένει τι? άδικα? ξέρεις τη τιμές χτυπάνε? 500 και βάλε

το παιδί ανέφερε κάρτες που κοστίζουν στο 200αρι αν ήθελε την ποιο ακριβή δεν θα ρωτούσε κιόλας

Οι καινούριες θα ρίξουν τις τιμές στις παλιές.. (ήδη υπάρχουν GTX280 με ~250€ από oc.uk)

η gtx285 έχει 349.00 εβρά....δεν τα θεωρώ και πολλά σε σχέση με τις γνωστές ταχύτητες της nvidia.

μόλις την εγκατέστησα :D:baby:

κοιτα... στη μετάβαση μου απο την 7600 στην gtx260 ένιωσα σαν το πρώτο πάτημα του ανθρώπου στο φεγγάρι.

τώρα απο την 260 στην 285 δεν μπορώ να πώ και πολλα γιατι δεν έχω και καμια πείρα μεγάλη αλλά είναι εμφανης η διαφορά στο 3d mark 03 . Απο 46.000 το έστειλε στο 54.000 ....

Και στα gameσ παντως είναι εμφανής . Crysis και COD5

αν θές πες μου πως να την τεστάρω και θα το κάνω

παιδες σορυ αλλα ειμαι noob σε κατι τετοια..τώρα θα αρχίσω να μπαίνω στο κόσμο αυτο.

Αν θέλετε πειτε μου τι να κανω..πχ στο crysis

antialiasing-anisotropic τι είναι? :wall: ασε σας λέω τρελό noob . Αν θέλετε έρχεστε και σπίτι μου να κάνετε εσείς το review :D:neo::wall:

κοιτα... στη μετάβαση μου απο την 7600 στην gtx260 ένιωσα σαν το πρώτο πάτημα του ανθρώπου στο φεγγάρι.

τώρα απο την 260 στην 285 δεν μπορώ να πώ και πολλα γιατι δεν έχω και καμια πείρα μεγάλη αλλά είναι εμφανης η διαφορά στο 3d mark 03 . Απο 46.000 το έστειλε στο 54.000 ....

Και στα gameσ παντως είναι εμφανής . Crysis και COD5

αν θές πες μου πως να την τεστάρω και θα το κάνω

σε καταλαβαινω απολυτα ειχα μια 8800gt και τωρα που πηρα την gtx280 μου φανηκε οτι επαιζα με onboard καρτα.:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.