Jump to content

BGA Heatsinks αλλά χαμηλά...

mech5107

Recommended Posts

Ψάχνω ψυχτράκια αλλά να είναι χαμηλά σε ύψος.

Παλιότερα είχα πάρει κάτι akasa, τα οποία ήταν 4mm ύψος, αλλά ποια δεν τα έχει το e-shop και δεν μπορώ να τα βρω αλλού.

Με τα 8mm thermaltake δοκίμασα και δεν χωράνε.

Τι έχετε να προτείνετε?

Κανείς?

Για να βοηθήσω...

Τα μαύρα είναι τα akasa που λέω παραπάνω(...ναι το ξέρω είναι θολά:p)

P8180001.jpg

Τα μπλέ δεν θυμάμαι που τα βρήκα, ούτε τι μάρκα είναι

P8180005.jpg

P8180004.jpg

Αν ξέρει κάποιος να μου πει ποια είναι...ή αν ξέρει κάνα άλλο να μου προτείνει...

Έλα να βλέπω κίνηση...:innocent:

Αν τα 6mm ειναι καλα, τα μονα που μπορει να σου κανουν ειναι τα Evercool απο το pc-store (στουρναρη). http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=41&item_id=291

Οι διαστασεις που λεει στο site πρεπει να ειναι λαθος, αφου στο site της evercool φαινεται να εχουν διαστασεις 21x21x6. http://www.evercool.com.tw/products/rhs-f117.htm

Απλα να ξερεις οτι τα συγκεκριμενα ειναι και πιο πλατια απο τα περισσοτερα που κυκλοφορουν. (συνηθως ειναι 14x14). Τα εχω δει απο κοντα και φαινονται πολυ καλα ποιοτικα, αλλωστε απο χαλκο ειναι φτιαγμενα.

Edit : Στην τελικη, αμα δεν σου κανουν για 0.5 - 1mm, lapping is your friend. Τριψε - τριψε θα πεσουν :p

Το να τα τρίψω το σκέφτηκα και εγώ, αλλά μην μείνουν μόνο τα fins στην τελική φοβάμαι...:sarcastic:

Η βαση ειναι συνηθως 2mm . Για αυτο σου λεω... Μετρα ποσο χωραει, αν χωραει 5 - 5.5mm παρε τα evercool και τριψτα...

ebay is your friend :)

Vga ram heatsinks

Τα έχω δεί, αλλα να πάρω ψυκτράκια από το e-bay, δεν λέει...:p

+1 Εάν δεν έχεις dremel μπορείς και με ένα πριονάκι(σιγά-σιγά).

Μάλλον, θα πάρω μερικά 8άρια TT(μου αρέσει που είναι μπλέ:D) και θα φρεζάρω τα fins...

Αν εχεις κανενα φιλαρακι που να κυκλοφορει Αθηνα

εχω περισσευμα απο τα χαμηλου προφιλ της Thermalright αλλα και καποια μπλε ΤΤ...

Απο Δευτερα παλι ομως που θα μαι στο μαγαζι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.