Jump to content

42LG5000 full hd

gar

Recommended Posts

Ποσες " ειναι ? και τι τιμη ?

Αγγελίες καταχωρούνται μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του forum (Το παζάρι) και πουθενά αλλού. Αν μία αγγελία καταχωρηθεί σε λάθος κατηγορία του forum οι Administrators/Moderators θα την μετακινήσουν στην σωστή θέση. Αν αγγελία καταχωρηθεί σε λάθος κατηγορία του forum από μέλος που δεν πληρεί τους παραπάνω όρους, η αγγελία θα διαγραφεί. Αν ο χρήστης συνεχίσει την καταχώρηση αγγελιών, θα αποκλείζεται(ban).

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply
απλα σε εχουν ξεχασει ετσι..σιγουρα πραγματα

κι όμως,όχι.την προηγούμενη Δευτέρα τους είχα πάρει και μου λέγαν ότι σε κάνα δυο μέρες θα είμαι έτοιμος...τι να πω? :(

παίδες δεν ξέρω αν ήμουνα από τους πρώτους άλλα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το μαγαζί.

άψογη συμπεριφορά και πολύ καλή συνενοηση.

GOMAR my friend ειναι universal το κολλημα με το just scan.dvi=>hdmi ανταπτορας σε 8800gtx και απο εκει hdmi=>hdmi σε samsung 40a656a1f και just scan για να δειχνει σωστα desktop 1920x1080.dont search her brother.παρεπιπτοντως η τν πηγε κοντα χιλιαρικο αλλα σπερνει.το λεω μιας και το ανεφερε και ενας παληκαρος νωριτερα κτλ κτλ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.