Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Εχω ένα λαπτοπ με VISTA HOME και για κάποιο λόγο δεν ανοίγουν τα WIN. Μου βγάζει μια μπλε οθόνη με κάτι αλαμπουρνέζικα.Οταν τα είχα εγκαταστήσει είχα γράψει ένα cd (έτσι έλεγε στις οδηγίες). Γίνεται να διορθοθούν με αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Ιανουάριος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Εβαλες καποιο προγραμμα τελευταια η drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιανουάριος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Πριν αρχίσουμε τη συζήτηση .Ήταν αυθεντικά αυτά που είχες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Ιανουάριος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Τι laptop ειναι? Το recovery cd μπορει να εχει προβλημα.Μπες απο recovery μενου που μαλλον θα εχει σε καποιο partition το laptop και κανε απο εκει επαναφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini_fan Ιανουάριος 6, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Λογικα αυθεντικα πρεπει να ειναι. Δεν νομιζω να εμπαινε στη διαδικασια να βαλει σπασμενα Home Premium. Μαλλον ειναι τα προεγκατεστημενα του laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 6, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Bootαρε απο το cd και κάνε τα repair Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιανουάριος 7, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Bootαρε απο το cd και κάνε τα repairΕτσι δεν θα μου σβήσει τον σκληρό?Αυθεντικά είναι τα WIN.Προεγκατεστημένα.Δεν μου δώσανε CD με WIN.Το λαπτοπ είναι ACER 5920G σχετικά καινούριο.Xθες το βράδυ πάντως μπήκα με safe mode και και βγήκε ένας πίνακας που έλεγε κάτι για επιδιόρθωση βλαβών. Κλίκαρα ΟΚ και άνοιξαν κανονικά τα win.Σήμερα όμως πάλι τα ίδια.Πρέπει να το ανοίγω πρώτα σε safe mode και μετά μπαίνει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιανουάριος 11, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Και πως ανοίγουν τα BIOS για να το βάλω να κάνει boot απο το CD?Με το DELETE δεν γίνεται πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 11, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Στο post λέει δέν γίνεται να μήν λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιανουάριος 11, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Ωπα τώρα μόλις είδα ότι το cd που είχα γράψει όταν εγκαταστάθηκαν τα vista είναι ΑΔΕΙΟ.Ενώ έλεγε ότι γράφτηκε κλπ.Τι κάνω τώρα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιανουάριος 11, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Γίνεται να κάνω format και αντι για VISTA να βάλω XP?Μήπως χάνεται η εγγύηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 11, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Γίνεται κανονικά.Η εγγύηση δέν έχει καμμία σχέση, δέν πειράζεις κανένα hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Ιανουάριος 12, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Και πως ανοίγουν τα BIOS για να το βάλω να κάνει boot απο το CD?Με το DELETE δεν γίνεται πάντως. στα πιο πολλα laptop γινεται με το F2. για δοκιμασαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 12, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 ρε παιδια το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με ενα λαπτοπ toshiba L300. και εχω την απορια, γιατι δεν δινουν ενα δισκακι με WIN +drivers μαζι? αφου οποιαδηποτε στιγμη υπαρχει κινδυνος να παθει κατι και να χρειαστει φορματ. πως θα γινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 12, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Εγώ το έκανα format με την πρώτη γιατί μόλις είδα τα vista και τα παράθυρα που πετάγονται χέστ*κα πάνω μου!Το κάλο με τα acer είναι ότι έχουν για όλα τα laptops drivers για XP.Ωστόσο και μένα δεν είχε cd με vista και drv,αλλά τους είχε στο recovery partition Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 12, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 και τo recovery partition που το βρισκω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manda1606 Ιανουάριος 13, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Καταρχήν θα μπορούσες αφού μπαίνεις σε safe mode να διορθώσεις την εγκατάσταση σου. πχ όταν μπείς πήγαινε στις εντολές πάτα msconfig και ξετσέκαρε σχεδόν τα πάνταεκτός από το αντιβιωτικό και κάποιους drivers πχ ποντικιού κτλ. Σβήσε όλα τα temp αρχεία των windows και κάνε και ένα scan για ιούς(έτσι να βρίσκεται..)Αν δεν σε ενδιαφέρει να το σώσεις ή δεν τα καταφέρεις αυτό που σου λένε για διόρθωση της εγκαταστασης με ένα vista cd είναι μία χαρά. με την διόρθωση δεν χάνεις αρχεία (αν μπορείς βέβαια πάρε και ενα backup καλού κακού.)Συνήθως πρίν καν bootarei το pc σου λέει να μπείς σε recovery mode h κάτι τέτοιο Αν υπάρχει είσαι τυχερός αλλά αυτό σου σβήνει τα αρχεία σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis_man Ιανουάριος 13, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Δοκίμασε όταν κάνεις restart να πατήσεις το F12.Λογικά από εκεί ανοίγεις το BIOS.Αλλά Δέν νομίζω να μπορέσεις να το διορθώσεις από εκεί.Λογικά ο σκληρός σου είναι ήδη χωρισμένος σε 2 partitions.Στο ένα είναι εγκατεστημένα τα vista και στο άλλο υπάρχει ένα αρχειάκι "file_id.diz" και κάποια άλλα.Αυτό είναι το αρχειάκι που χρησιμοποιεί ο proloader για να κάνει την πρώτη φορά εγκατάσταση τα vista.Με λίγα λόγια αν δεν μπορείς να μπείς στο ACER recovery management από το safe mode θα πρέπει να βρείς το proloader και να σου εγκαταστήσει τα vista.Στην ουσία θα κάνεις κάτι σαν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Αυτά...:dance3:Ελπίζω να μην κούρασα/μπέρδεψα κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.