Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Έχω το ασύρματο modem-router της LEVEL ONE WBR 3460 και μου έχει σπάσει τα νεύρα.Αυτή την στιγμή είμαι στο ιντερνετ με ένα μοντεμ της πλάκας crypto 200 το οποίο δουλεύει καλύτερα απο το πρώτο.Λοιπόν συμβαίνει το εξήςέβγαλα απο το ρεύμα για κανένα 2ωρο το LEVEL ONE και όταν το ξανάνοιξα ένω δουλεύει σαν LAN αρνέιται πεισματικά να μπεί στο ιντερνετ.Το έκανα ρεσταρτ, έβαλα ξανάβαλα καλώδια, ξανάκανα setup .... κλπ ΑΛΛΛΑ το μαμημένο τίποτα.Η γραμμή δεν έχει πρόβλημα γιατί τώρα έβαλα το παλιό μοντεμάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιανουάριος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 έχεις βάλει σωστά το username/password;Το έχω και εγώ,είναι καλό ρούτερ αλλά είναι "κλειστό" όταν χρησιμοποιήσεις τελνετ.Αυτό της τελλάς που έχω επάνω στην ethenet πάει κόσα,κοίτα το Lan πάλι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιανουάριος 6, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 έχεις βάλει σωστά το username/password;Το έχω και εγώ,είναι καλό ρούτερ αλλά είναι "κλειστό" όταν χρησιμοποιήσεις τελνετ.Αυτό της τελλάς που έχω επάνω στην ethenet πάει κόσα,κοίτα το Lan πάλι.. Μονο το ρεύμα έκλεισα για λίγο. Αφού τον έχει αποθηκευμένο τον κωδικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowReaper Ιανουάριος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Δοκίμασες να κάνεις reset το router; Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιανουάριος 6, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Δοκίμασες να κάνεις reset το router;το έχει κάνει,το αναφέρει πιο πάνω.Το lan που πάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιανουάριος 6, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Καλά λέω μάπα το καρπόυζι.Τώρα έβγαλα και ξανάβαλα το καλώδιο του ρεύματος και συνδέθηκε με το internet.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιανουάριος 6, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 κάτσε ρε Βάγγο,που το είχες το καλώδιο πιο πριν;Μήπως στην ethernet και όχι στην lan;:fight::mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιανουάριος 6, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 κάτσε ρε Βάγγο,που το είχες το καλώδιο πιο πριν;Μήπως στην ethernet και όχι στην lan;:fight::mamba:Του ρεύματος λέωωωω, είπαμεεεεεεε:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιανουάριος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 :tongue::tongue::baby: δεν φταίει το router ρα..τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιανουάριος 6, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 :tongue::tongue::baby: δεν φταίει το router ρα..τότε Και τι φταίει ρα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιανουάριος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 κάτσε το είχες στο ρεύμα πιο πριν ή όχι;Το lan ήταν συνδεμένο που;:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.