giorgos th. Φεβρουάριος 20, 2009 #141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2009 Παντα υπηρχαν/υπαρχουν/θα υπαρχουν προβληματα στα μαγαζια.....μπορεις καλλιστα να ψωνισεις απο αλλου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 21, 2009 #142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2009 Μηπως δεν φταει το Πλαισιο και φταινε οι εταιρειες οι ιδιες....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JMK1234 Φεβρουάριος 21, 2009 #143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2009 Μήπως οι προμηθευτές δεν έχουν κεφάλαια για να κάνουν εισαγωγές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 21, 2009 #144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2009 Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει...πάντως εγώ μόλις σήμερα παρέλαβα κάτι μνήμες που είχα παραγγείλει από τέλη Δεκεμβρίου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Φεβρουάριος 22, 2009 #145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2009 λογικα θα εχει πεσει ο τζιροςκαι λογω ανταγωνισμου για να κρατησουν χαμηλα τις τιμες δεν εχουν στοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Φεβρουάριος 25, 2009 #146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 και καλα δεν εχει προβλημα, κανουν απογραφη και κουραφεξαλα...Παρασκευη βραδυ γινεται παραγγελια της Χ καρτας - διαθεσιμοτητα 24 ωρεςΔευτερα πρωι τσεκαρω το σαιτ - Διαθεσιμοτητα 72 ωρεςΤηλεφωνο στο πλαισιο, μετα απο συνομιλια με το τμημα ιντερνετ ενημερωθηκα οτι θα παραλαβω στις 25, με την τελευταια διαθεσιμοτητα δηλαδη. ΦΑΟΥΛ 1Σημερα, 25 του μηνος τρώω ολο το πρωινο μου στο σπιτι περιμενοντας την καρτακατα τις 6 παιρνω τηλεφωνο, ο υπευθυνος στο τμημα ιντερνετ απορει πως γινεται να μην εχω παραλαβει, με συνδεει με την εξυπηρετηση πελατων οπου μαθαινω πως δεν υπηρχε καρτα στο αποθεμα, οποτε πηραν μια απο ενα καταστημα, κατι που προσθεσε μια μερα στην ολη ιστορια. ΦΑΟΥΛ 2ΦΑΟΥΛ 1Αν εγω ΔΕΝ εβλεπα την νεα διαθεσιμοτητα, θα περιμενα να παραλαβω τριτη. Στειλτε ενα μαιλ ρε παιδια, τζαμπα ειναι.ΦΑΟΥΛ 2Εφαγα ολη την μερα μου περιμενοντας να παρω εν τελει τα.... γνωστα. ενα τηλεφωνο, ενα μαιλ ΚΑΤΙ να μην περιμενω σαν.... ακας.Οποιος επιμενει ακομη και μετα απο αυτο οτι δεν υπαρχει προβλημα με την διαθεσιμοτητα, να κοιταξει μηπως εχει αυτος το προβλημα. Αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 25, 2009 #147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 Καλά, εγώ περίμενα από μέσα Δεκέμβρη και την παρέλαβα αρχές Φλεβάρη, μερικές μέρες δεν είναι και τίποτα. Όντως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε πάρα πολλά προϊόντα, και δύσκολα φέρνουν νέα πραγματάκια στα καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 25, 2009 #148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 Γιατί απορείτε με τις μικρές διαθεσιμότητες ;;;Για να παραγγείλεις προϊόν χρειάζεσαι χρήματα, όχι όλο το ποσό αλλά ένα μέρος έστω.Συνήθως, οι εταιρείες που ΔΕΝ στοκάρουν τα λεφτά τους σε λογαριασμούς πέρνουν δάνεια (κεφάλαια κίνησης λέγονται) για να αγοράσουν απόθεμα.Από τι στιγμή λοιπόν που οι τράπεζες ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να δίνουν, ή εκεί που έδιναν 10 τώρα δίνουν 2-3, είναι λογικό ότι τα καταστήματα ΘΑ έχουν πρόβλημα στα απόθεματα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Φεβρουάριος 25, 2009 #149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 lol Ουτε καρτα για το wow ειχαν! ουτε στης βουλιαγμενης ουτε στης γλυφαδας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Φεβρουάριος 26, 2009 #150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 προσωπικα δεν με πειραξε που θα περιμενα, αλλα η έλλειψη ενημερωσης. εφαγα ολο το πρωινο μου περιμενοντας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 26, 2009 #151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 Εκεί θέλω να εστιάσω και εγώ...στην έλειψη ενημέρωσης. Γιατί πχ έπρεπε να πάρω 2-3-10 τηλέφωνα για να μάθω τι γίνεται με τη παραγγελία μου, ενώ θα μπορούσαν να με ενημερώνουν ανά εβδομάδα, αν τους έχει έρθει το συγκεκριμένο προϊόν. Και δε φτάνει αυτό, όταν τους πήρα τελευταία φορά, το προϊόν είχε φτάσει αρκετά νωρίτερα στις αποθήκες, αλλά πάλι δεν είχα κάποια ενημέρωση. Δε πειράζει, τέλος καλό και όλα καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Απρίλιος 28, 2009 #152 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 αλλο ενα περιστατικο... ειπα να παρω καινουρια μνημονια, κοιταω στα 2χ2, σκαλονω στις Corsair 4GB DDR2-1066. λεω αυριο που θα ειμαι κεντρο να περασω να τις χτυπησω. περναω την παρασκευη απο κει, τπτ στο μαγαζι απο 2χ2, μονο οι adata υπηρχαν. οκ λεω, θα παραγγειλω απο ιντερνετ. Σαββατο πρωι, παιρνω ενα τηλεφωνακι, οι Corsair δεν υπαρχουν (τοτε στο σαιτ ειχε παραδοση 24 ωρων), ρωταω και για τις G.Skill 4GB DDR2-1066 παλι τα ιδια (και τα 2 ειχαν παραδοση 24 ωρων τοτε). Σε αυτο το σημειο να αναφερω την πολυ καλη εξυπηρετηση που ετυχα απο το παιδι στο τηλεφωνικο κεντρο που ηταν αψογος και εξυπηρετικοτατος. Μου ειπε να επικοινωνησω τριτη-τεταρτη για να μου πει ποτε θα ειχαν διαθεσιμα καποιο απο τα 2 κιτακια και αν αξιζει να περιμενω. Σημερα τριτη, μιλαω παλι με ενα παιδι, οι Corsair απο 15 Μαιου, οι GSkill δεν ξερουμε. οκ λεω, ας παμε στις OCZ Platinum 4GB DDR2-1000 ακομα και τωρα που γραφω υπαρχει η διαθεσιμοτητα 24 ωρων. φυσικα ουτε αυτες υπηρχαν. 0/3 το memoryc τι παραπανω εχει δηλαδη; λεει αποθεμα, αν δεν εχει, απλα δεν βλεπεις το προιον. ειναι τοσο δυσκολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 29, 2009 #153 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Στο site δεν υπάρχει κουτί για κουτί.. πάνω από τα μισά αναμένονται σύντομα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Απρίλιος 29, 2009 #154 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Πάρε τηλ. καλύτερα αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο κουτί.Φίλος παρέλαβε κουτάκι που δεν υπήρχε καν στο site πριν κανά μήνα...Αν και είχε πλάκα η όλη διαδικασία...Στέλνει mail Παρασκευή για το αν πρόκειται να ξαναφέρουν το κουτί που ήθελε και έρχεται απάντηση αυθημερόν ότι είναι διαθέσιμο για να το παραγγείλει. Παραγγέλνει Παρασκευή μεσημέρι με παράδοση Δευτέρα.Παρασκευή απόγευμα τον παίρνουν τηλ. ότι έκαναν λάθος και δεν υπήρχε το κουτί και θα τον ενημέρωναν σε 2 βδομάδες.Τρίτη πρωί χωρίς καμία ενημέρωση ο μεταφορέας του πλαισίου χτύπαγε κουδούνια στο σπίτι του ψάχνοντας να παραδώσει το κουτί...Βγάλε άκρη... (τουλάχιστον το πήρε το κουτί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Οκτώβριος 12, 2009 #155 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 Nα επαναφέρω το θέμα με τη διαθεσιμότητα και να πώ ότι έκλεισα μια Sapphire 5870 με διαθεσιμότητα 24 ώρες (παραλαβή από πειραιά) και την επόμενη μέρα το βλέπω σε status "αναμένεται σύντομα",με ενημερώνουν ότι περιμένουν νέες 5870 τέλος του μήνα...Το ίδιο παραμύθι και με τα τροφοδοτικά πάνω κάτω.Τι στο καλό γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Οκτώβριος 12, 2009 #156 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 Ε χτύπα τη απο το eshop http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200004962 :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Οκτώβριος 13, 2009 #157 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Μωρέ θα τη χτύπαγα αλλά έλα που υπάρχει πιστωτικό...:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Οκτώβριος 13, 2009 #158 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Αν ψάξεις για καρέκλες, γραφείο ή συνδετήρες πάντως θα βρεις...Ναι, δεν ξέρω κάτι τρέχει γενικά με το computer hardware στο Πλαίσιο... Στα μαγαζιά πας και βλέπεις άδεια ράφια... ή ψωνίζει τα πάντα ο κόσμος σε dt ή κάτι παίζει με τις παραγγελίες τους...Πάντως ακόμα και έτσι, μέχρι στιγμής το eshop δεν αποτελεί λύση, λόγο της γνωστής στρέβλωσης του χωροχρόνου γύρω από τις εγγυήσεις και τις υπηρεσίες, αλλά σαν αποθήκη μάλλον είναι πιο οργανωμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 13, 2009 #159 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 αναρωτιέμαι πότε θα ασχοληθούν να φέρουν κάνα case 2.5" με esata (και όχι το δικό τους που θέλει μετασχηματιστή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 13, 2009 #160 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Αν ψάξεις για καρέκλες, γραφείο ή συνδετήρες πάντως θα βρεις...Ναι, δεν ξέρω κάτι τρέχει γενικά με το computer hardware στο Πλαίσιο... Στα μαγαζιά πας και βλέπεις άδεια ράφια... ή ψωνίζει τα πάντα ο κόσμος σε dt ή κάτι παίζει με τις παραγγελίες τους... Internet Only.:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.