Jump to content

Ποικιλία και διαθεσιμότητα προιόντων ΠΛΑΙΣΙΟΥ

perp

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

και καλα δεν εχει προβλημα, κανουν απογραφη και κουραφεξαλα...

Παρασκευη βραδυ γινεται παραγγελια της Χ καρτας - διαθεσιμοτητα 24 ωρες

Δευτερα πρωι τσεκαρω το σαιτ - Διαθεσιμοτητα 72 ωρες

Τηλεφωνο στο πλαισιο, μετα απο συνομιλια με το τμημα ιντερνετ ενημερωθηκα οτι θα παραλαβω στις 25, με την τελευταια διαθεσιμοτητα δηλαδη. ΦΑΟΥΛ 1

Σημερα, 25 του μηνος τρώω ολο το πρωινο μου στο σπιτι περιμενοντας την καρτα

κατα τις 6 παιρνω τηλεφωνο, ο υπευθυνος στο τμημα ιντερνετ απορει πως γινεται να μην εχω παραλαβει, με συνδεει με την εξυπηρετηση πελατων οπου μαθαινω πως δεν υπηρχε καρτα στο αποθεμα, οποτε πηραν μια απο ενα καταστημα, κατι που προσθεσε μια μερα στην ολη ιστορια. ΦΑΟΥΛ 2

ΦΑΟΥΛ 1

Αν εγω ΔΕΝ εβλεπα την νεα διαθεσιμοτητα, θα περιμενα να παραλαβω τριτη. Στειλτε ενα μαιλ ρε παιδια, τζαμπα ειναι.

ΦΑΟΥΛ 2

Εφαγα ολη την μερα μου περιμενοντας να παρω εν τελει τα.... γνωστα. ενα τηλεφωνο, ενα μαιλ ΚΑΤΙ να μην περιμενω σαν.... ακας.

Οποιος επιμενει ακομη και μετα απο αυτο οτι δεν υπαρχει προβλημα με την διαθεσιμοτητα, να κοιταξει μηπως εχει αυτος το προβλημα.

Αυτα.

Καλά, εγώ περίμενα από μέσα Δεκέμβρη και την παρέλαβα αρχές Φλεβάρη, μερικές μέρες δεν είναι και τίποτα. Όντως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε πάρα πολλά προϊόντα, και δύσκολα φέρνουν νέα πραγματάκια στα καταστήματα.

Γιατί απορείτε με τις μικρές διαθεσιμότητες ;;;

Για να παραγγείλεις προϊόν χρειάζεσαι χρήματα, όχι όλο το ποσό αλλά ένα μέρος έστω.

Συνήθως, οι εταιρείες που ΔΕΝ στοκάρουν τα λεφτά τους σε λογαριασμούς πέρνουν δάνεια (κεφάλαια κίνησης λέγονται) για να αγοράσουν απόθεμα.

Από τι στιγμή λοιπόν που οι τράπεζες ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να δίνουν, ή εκεί που έδιναν 10 τώρα δίνουν 2-3, είναι λογικό ότι τα καταστήματα ΘΑ έχουν πρόβλημα στα απόθεματα τους.

Εκεί θέλω να εστιάσω και εγώ...στην έλειψη ενημέρωσης. Γιατί πχ έπρεπε να πάρω 2-3-10 τηλέφωνα για να μάθω τι γίνεται με τη παραγγελία μου, ενώ θα μπορούσαν να με ενημερώνουν ανά εβδομάδα, αν τους έχει έρθει το συγκεκριμένο προϊόν. Και δε φτάνει αυτό, όταν τους πήρα τελευταία φορά, το προϊόν είχε φτάσει αρκετά νωρίτερα στις αποθήκες, αλλά πάλι δεν είχα κάποια ενημέρωση. Δε πειράζει, τέλος καλό και όλα καλά...

• 2 months later...

αλλο ενα περιστατικο...

ειπα να παρω καινουρια μνημονια, κοιταω στα 2χ2, σκαλονω στις Corsair 4GB DDR2-1066. λεω αυριο που θα ειμαι κεντρο να περασω να τις χτυπησω. περναω την παρασκευη απο κει, τπτ στο μαγαζι απο 2χ2, μονο οι adata υπηρχαν. οκ λεω, θα παραγγειλω απο ιντερνετ. Σαββατο πρωι, παιρνω ενα τηλεφωνακι, οι Corsair δεν υπαρχουν (τοτε στο σαιτ ειχε παραδοση 24 ωρων), ρωταω και για τις G.Skill 4GB DDR2-1066 παλι τα ιδια (και τα 2 ειχαν παραδοση 24 ωρων τοτε). Σε αυτο το σημειο να αναφερω την πολυ καλη εξυπηρετηση που ετυχα απο το παιδι στο τηλεφωνικο κεντρο που ηταν αψογος και εξυπηρετικοτατος. Μου ειπε να επικοινωνησω τριτη-τεταρτη για να μου πει ποτε θα ειχαν διαθεσιμα καποιο απο τα 2 κιτακια και αν αξιζει να περιμενω. Σημερα τριτη, μιλαω παλι με ενα παιδι, οι Corsair απο 15 Μαιου, οι GSkill δεν ξερουμε. οκ λεω, ας παμε στις OCZ Platinum 4GB DDR2-1000 ακομα και τωρα που γραφω υπαρχει η διαθεσιμοτητα 24 ωρων. φυσικα ουτε αυτες υπηρχαν.

0/3

το memoryc τι παραπανω εχει δηλαδη;

λεει αποθεμα, αν δεν εχει, απλα δεν βλεπεις το προιον. ειναι τοσο δυσκολο?

post-4862-1416073951,179_thumb.jpg

Πάρε τηλ. καλύτερα αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο κουτί.

Φίλος παρέλαβε κουτάκι που δεν υπήρχε καν στο site πριν κανά μήνα...

Αν και είχε πλάκα η όλη διαδικασία...

Στέλνει mail Παρασκευή για το αν πρόκειται να ξαναφέρουν το κουτί που ήθελε και έρχεται απάντηση αυθημερόν ότι είναι διαθέσιμο για να το παραγγείλει. Παραγγέλνει Παρασκευή μεσημέρι με παράδοση Δευτέρα.

Παρασκευή απόγευμα τον παίρνουν τηλ. ότι έκαναν λάθος και δεν υπήρχε το κουτί και θα τον ενημέρωναν σε 2 βδομάδες.

Τρίτη πρωί χωρίς καμία ενημέρωση ο μεταφορέας του πλαισίου χτύπαγε κουδούνια στο σπίτι του ψάχνοντας να παραδώσει το κουτί...

Βγάλε άκρη... (τουλάχιστον το πήρε το κουτί)

• 5 months later...

Nα επαναφέρω το θέμα με τη διαθεσιμότητα και να πώ ότι έκλεισα μια Sapphire 5870 με διαθεσιμότητα 24 ώρες (παραλαβή από πειραιά) και την επόμενη μέρα το βλέπω σε status "αναμένεται σύντομα",με ενημερώνουν ότι περιμένουν νέες 5870 τέλος του μήνα...

Το ίδιο παραμύθι και με τα τροφοδοτικά πάνω κάτω.

Τι στο καλό γίνεται?

Αν ψάξεις για καρέκλες, γραφείο ή συνδετήρες πάντως θα βρεις...

Ναι, δεν ξέρω κάτι τρέχει γενικά με το computer hardware στο Πλαίσιο... Στα μαγαζιά πας και βλέπεις άδεια ράφια... ή ψωνίζει τα πάντα ο κόσμος σε dt ή κάτι παίζει με τις παραγγελίες τους...

Πάντως ακόμα και έτσι, μέχρι στιγμής το eshop δεν αποτελεί λύση, λόγο της γνωστής στρέβλωσης του χωροχρόνου γύρω από τις εγγυήσεις και τις υπηρεσίες, αλλά σαν αποθήκη μάλλον είναι πιο οργανωμένο...

Αν ψάξεις για καρέκλες, γραφείο ή συνδετήρες πάντως θα βρεις...

Ναι, δεν ξέρω κάτι τρέχει γενικά με το computer hardware στο Πλαίσιο... Στα μαγαζιά πας και βλέπεις άδεια ράφια... ή ψωνίζει τα πάντα ο κόσμος σε dt ή κάτι παίζει με τις παραγγελίες τους...

Internet Only.:X:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.