ametanoitos Ιανουάριος 22, 2009 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Προσωπικά, όταν κλείνω αγορα από πλαίσιο ή αλλου, παίρνω κι ένα τηλέφωνο για σιγουριά. Τσάμπα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Ιανουάριος 22, 2009 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 ενημερωτικα =οσοι παιρνεται προιοντα απο eshop στην ουσια τα παιρνεται χωρις εγγυηση.διαβαστε και διαφορα thread σε διαφορα sites Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Ιανουάριος 22, 2009 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 ενημερωτικα =οσοι παιρνεται προιοντα απο eshop στην ουσια τα παιρνεται χωρις εγγυηση.διαβαστε και διαφορα thread σε διαφορα sitesAυτο πως προκυπτει τωρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Ιανουάριος 22, 2009 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Η εξυπηρετηση / διαθεσιμοτητα / ποικιλια του πλαισιου ειναι ετη φωτος πισω σε σχεση με το eshopΕιναι κατι μνμημες crucial που θελω να τσιμπησω. Το site λεει αναμενεται. Παω λοιπον τη Παρασκευη στη Βουλης και ρωταω, μου λενε δεν εχουν ερθει ακομη, δεν υπαρχουν πουθενα, ουτε στην αποθηκη. Ειμαι λοιπον το Σαββατο [ην αλλη μερα δλδ] στο mall και λεω κατσε να ρωτησω κ δω. Μου λενε εχουν ερθει απο τη Πεμπτη [] και ειναι στην αποθηκη. Ειχαμε φερει μονο 10 κομματια και εχουν μεινει 4 αν θελετε μπορειτε να κανετε παραγγελια και τη Δευτερα θα σας της φερουμε. Οποτε κανω τη παραγγελια και του λεω να της παραλαβω στο Συναταγμα. ΟΚ? ΟΚ! Παω σημερα να τις παρω και μου λενε? Τις εχετε παραγγειλει απο το mall, πρεπει να τις παρετε απο κει ή αν θελετε ακυρωνεται την παραγγελια και κανετε νεα απο εδω. Μαλλον καποιο μπερδεμα εγινε. ΑΛΛΑ! επειδη εχουν μεινει μονο 3 κομματια και ειναι ολα στο mall ισως να μην γινεται να ερθουν εδω οποτε παρτε μας ενα τηλ αυριο εαν εχουν ερθει! Ερχομαι σπιτι. Ανοιγω τον opera και μπαινω στο κιτρινο site. Παω στις μνημες και βρισκω αυτες που θελω. Κατω κατω εχει αναλυτικα που υπαρχουν ετοιμοπαραδοτες και που οχι. Κανω την παραγγελια μ με παραλαβη απο το καταστημα. Μ στειλαν το email μ και αυριο-μεθαυριο μολις εχουν παει θα μ στειλουν μνμ στο κινιτο να της παραλαβω Κατι πρεπει να κανει το πλαισιο με το θεμα διαθεσημοτητα/παραλαβη λογω αυτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 22, 2009 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 ενημερωτικα =οσοι παιρνεται προιοντα απο eshop στην ουσια τα παιρνεται χωρις εγγυηση.διαβαστε και διαφορα thread σε διαφορα sites Αρχικό μήνυμα απο Winters Η εξυπηρετηση / διαθεσιμοτητα / ποικιλια του πλαισιου ειναι ετη φωτος πισω σε σχεση με το eshop Ειναι κατι μνμημες crucial που θελω να τσιμπησω. Το site λεει αναμενεται. Παω λοιπον τη Παρασκευη στη Βουλης και ρωταω, μου λενε δεν εχουν ερθει ακομη, δεν υπαρχουν πουθενα, ουτε στην αποθηκη. Ειμαι λοιπον το Σαββατο [ην αλλη μερα δλδ] στο mall και λεω κατσε να ρωτησω κ δω. Μου λενε εχουν ερθει απο τη Πεμπτη [] και ειναι στην αποθηκη. Ειχαμε φερει μονο 10 κομματια και εχουν μεινει 4 αν θελετε μπορειτε να κανετε παραγγελια και τη Δευτερα θα σας της φερουμε. Οποτε κανω τη παραγγελια και του λεω να της παραλαβω στο Συναταγμα. ΟΚ? ΟΚ! Παω σημερα να τις παρω και μου λενε? Τις εχετε παραγγειλει απο το mall, πρεπει να τις παρετε απο κει ή αν θελετε ακυρωνεται την παραγγελια και κανετε νεα απο εδω. Μαλλον καποιο μπερδεμα εγινε. ΑΛΛΑ! επειδη εχουν μεινει μονο 3 κομματια και ειναι ολα στο mall ισως να μην γινεται να ερθουν εδω οποτε παρτε μας ενα τηλ αυριο εαν εχουν ερθει! Ερχομαι σπιτι. Ανοιγω τον opera και μπαινω στο κιτρινο site. Παω στις μνημες και βρισκω αυτες που θελω. Κατω κατω εχει αναλυτικα που υπαρχουν ετοιμοπαραδοτες και που οχι. Κανω την παραγγελια μ με παραλαβη απο το καταστημα. Μ στειλαν το email μ και αυριο-μεθαυριο μολις εχουν παει θα μ στειλουν μνμ στο κινιτο να της παραλαβω Κατι πρεπει να κανει το πλαισιο με το θεμα διαθεσημοτητα/παραλαβη λογω αυτου :boxed:ελα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 22, 2009 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 η απόλυτη τεκμηρίωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 22, 2009 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 περνούσα απ'το μπαλκόνι σου τηγάνιζες ψαράκια μου πέταξες έναν κεφτέ ευχαριστώ δεν καπνίζω..η ουσία είναι αυτή... Κατι πρεπει να κανει το πλαισιο με το θεμα διαθεσημοτητα/παραλαβη Και με το γεγονός ότι πλέον (εγώ τουλάχιστον) δεν πατάω ούτε στα καταστήματα του για να ψωνίσω, γιατί πιθανότατα δεν θα έχει εκεί αυτό που θέλω. Και μη μου πείτε πάρε τηλέφωνο πριν πας. Το κανα το καλοκαιρι που έψαχνα να δω σε ποιο κατάστημα υπήρχε διαθέσιμη μια tv που ήθελα... Μέχρι να βγάλουμε άκρη στο τηλέφωνο ξημερώσαμε. Γεράσα, δεν έχω όρεξη για κυνήγι θησαυρού στην Αθήνα.:no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Ιανουάριος 22, 2009 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 καλα αντε γεια:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 22, 2009 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 αρχηγέ μου oldhag, που την εχεις δει και στέλνεις υβριστικά νομιζεις - αστεία λέω εγώ - PM, σου έχω μία ερώτηση : πως συνδέεται η μη διαθεσιμότητα του Πλαισίου με το ότι ενημερωτικα =οσοι παιρνεται προιοντα απο eshop στην ουσια τα παιρνεται χωρις εγγυηση.διαβαστε και διαφορα thread σε διαφορα sites Τεκμηρίωσε το μου σε παρακαλώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 22, 2009 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 epic thread, Ηρθα και γω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Ιανουάριος 22, 2009 #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 περνούσα απ'το μπαλκόνι σου τηγάνιζες ψαράκια μου πέταξες έναν κεφτέ ευχαριστώ δεν καπνίζω..::OT:συγνώμη για το off :happy2: :patsak:"απο το παραθύρι σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κεφτέ ευχαριστώ δεν καπνίζω":D:jester: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 22, 2009 #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 καλά κανείς δεν είναι οκ... 3 πραματάκια από eshop ΟΛΑ διαθέσιμα, περιμένω ήδη 5 μέρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 22, 2009 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 oldhag φιλε μου, αυτο που ηθελα να πω εγω δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που λες εσυ. Αν μπορεις εξηγησε το μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Ιανουάριος 22, 2009 #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα πάντως το Πλαίσιο όντως έχει κάποιο πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα,παραμένει πολύ μπροστά από το e-shop κατ εμέ τουλάχιστον όσο αναφορά το αποτέλεσμα πρός τον πελάτη.Δείχνουν πιό πολύ ενδιαφέρον.Συγκεκριμένα σε προιόν-τα που δεν υπήρχε-αν στο Πλαίσιο μετά από μεγάλη παραγγελία,με ενημέρωσαν τηλεφωνικά και μέσω e-mail ότι δεν υπάρχουν ενα ή κάποια από αυτά,αν επιθυμώ κάποιο παρόμοιο εναλλακτικά ούτως ώστε να αποσταλλεί άμεσα ή να σταλούν τα διαθέσιμα και τα μη διαθέσιμα όταν παραλάβει η αποθήκη.Όσες φορές έχω παραγγείλει από το e-shop και δεν υπήρχε προιόν άμεσα όλη η παραγγελία πάγωνε και μέχρι να γίνει διαθέσιμο και το δέκατο πχ προιόν,ουδεμία ενημέρωση είχα...Αυτό δεν έχει γίνει μία και δύο αλλά κατά κανόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Ιανουάριος 23, 2009 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Ρε παιδια ειναι αρχες ετους...Λογικα κανουν απογραφη. Μαλλον γι αυτο εχουν προβληματα με διαθεσιμοτητες. Μετα τις 15-1 πιστευω οτι θα εχουν πληρη διαθεσιμοτητα.Απογραφη κανανε τον Οκτωβριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Ιανουάριος 23, 2009 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 αρχηγέ μου oldhag, που την εχεις δει και στέλνεις υβριστικά νομιζεις - αστεία λέω εγώ - PM, σου έχω μία ερώτηση : πως συνδέεται η μη διαθεσιμότητα του Πλαισίου με το ότι Τεκμηρίωσε το μου σε παρακαλώ!!! Χαλασμένη 7800GTX 256: Αντικατασταση μετα απο 1 εβδομαδα με μια Radeon (!!!) Χ1950ΧΤΧ που πισω απο την καρτα, στο Χ που κραταει την ψυκτρα λειπανε 2 βιδες οποτε ηταν στερεομενη με 2 βιδες μονο. Ανοιχτη, χωρις παρελκομενα. eVGA 680i SLi: Αναμονη 5 μερες στο service και λεγανε οτι εχει ιχνη απο υδροψυξη και οτι χαλασε λογο αυτης. Την στιγμη που δεν μπηκε ποτε υδροψυξη + του οτι το υγρο της υδροψυξης δεν ειναι αγωγιμο (μου εχει ανοιξει tank πανω σε 4870Χ2 + motherboard και δεν εγινε τιποτα). Επισης, βρηκανε Arctic Silver Ceramique και ειπανε οτι εκανε βραχυκυκλωμα αυτη, ενω τους πηγαμε χαρτια οτι δεν ειναι αγωγιμη. Τελικα δεν εγινε αντικατασταση. Σταλθηκε στην eVGA και εγινε απο αυτους. Gigabyte K8NSC-939: Δεν θυμαμαι τι ακριβως εγινε, αλλα περιμενα 3 εβδομαδες για να μου δωσουν καινουρια. Απο τοτε, τελος το e-shop. Μονο για πραγματακια κατω απο 20Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Ιανουάριος 23, 2009 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 αρχηγέ μου oldhag, που την εχεις δει και στέλνεις υβριστικά νομιζεις - αστεία λέω εγώ - PM, σου έχω μία ερώτηση : πως συνδέεται η μη διαθεσιμότητα του Πλαισίου με το ότι:Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο oldhag ενημερωτικα =οσοι παιρνεται προιοντα απο eshop στην ουσια τα παιρνεται χωρις εγγυηση.διαβαστε και διαφορα thread σε διαφορα sites Τεκμηρίωσε το μου σε παρακαλώ!!!Χαλασμένη 7800GTX 256:Αντικατασταση μετα απο 1 εβδομαδα με μια Radeon (!!!) Χ1950ΧΤΧ που πισω απο την καρτα, στο Χ που κραταει την ψυκτρα λειπανε 2 βιδες οποτε ηταν στερεομενη με 2 βιδες μονο. Ανοιχτη, χωρις παρελκομενα.eVGA 680i SLi:Αναμονη 5 μερες στο service και λεγανε οτι εχει ιχνη απο υδροψυξη και οτι χαλασε λογο αυτης. Την στιγμη που δεν μπηκε ποτε υδροψυξη + του οτι το υγρο της υδροψυξης δεν ειναι αγωγιμο (μου εχει ανοιξει tank πανω σε 4870Χ2 + motherboard και δεν εγινε τιποτα). Επισης, βρηκανε Arctic Silver Ceramique και ειπανε οτι εκανε βραχυκυκλωμα αυτη, ενω τους πηγαμε χαρτια οτι δεν ειναι αγωγιμη. Τελικα δεν εγινε αντικατασταση. Σταλθηκε στην eVGA και εγινε απο αυτους.Gigabyte K8NSC-939:Δεν θυμαμαι τι ακριβως εγινε, αλλα περιμενα 3 εβδομαδες για να μου δωσουν καινουρια.Απο τοτε, τελος το e-shop. Μονο για πραγματακια κατω απο 20Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιανουάριος 23, 2009 #118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Τι σχέση έχει το e-shop? Για Πλαίσιο μιλάει το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 23, 2009 #119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 θελει να μας πει τον πονο του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Ιανουάριος 23, 2009 #120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Οχι, απλα ειπε ο αλλος οτι θελει τεκμηριωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.