Jump to content

Ποικιλία και διαθεσιμότητα προιόντων ΠΛΑΙΣΙΟΥ

perp

Recommended Posts

Η διαθεσιμότητά τους έχει φτάσει σε επικίνδυνο σημείο, δες τε το site. Phenom τίποτα, καρτες γραφικών? τραγική η κατάσταση, 9800gtx 1 μοντέλο, gtx260 μια και όχι η 216, από κεί και πάνω χάος. είναι εικόνα της μεγαλύτερης Αλυσίδας της Ελλάδας? Να σας πώ την αλήθεια μόνο αυτούς εμπιστεύομαι και ανησυχώ έντονα για την πορεία τους, προφανώς έχουν έλειψη ρευστού. Αν διαλύσουν καήκαμε :(

για το πλαίσιο ακούγονται πολλά ..οπως οτι γίνονται προσπάθειες να πουληθεί εδώ και κάποια χρόνια..Αν ισχύει θα δείξει..

Γεγονός είναι οτι μια αλυσίδα για να πάει καλά πρέπει να συμπεριφέρετε και ανθρώπινα στους υπαλλήλους της κάτι το οποίο δεν ισχύει ουτε στο ελάχιστο για το πλαίσιο και αυτό φυσικά δεν είναι προσωπική εκτίμηση η άποψη αλλά ευρέως γνωστό στον χώρο.

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply
Από ότι μου είπαν,Τετάρτη 22 έρχονται τα περισσότερα από τα "αναμενομενα".

Άντε να πάρω το P6T Deluxe στα χέρια μου επιτέλους και έχω τον i7 και περιμένει...

που φτάσαμε... να μένουμε με το cpu στο χέρι :hehe:

Ρε παιδιά όλα τα μεγάλα μαγαζιά πάνε για φούντο αφού το παρόν και το μέλλον είναι online. Δείτε λιγάκι ΗΠΑ. Όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας πάει σε amazon, ebay και newegg ενώ έχουν κλείσει ή θα κλείσουν σύντομα πολλές μεγάλες αλυσίδες μαγαζιών. Δεν αξίζει το κόστος του μαγαζιού/υπαλλήλων. Μόνο οι άσχετοι και οι μεγαλύτερης ηλικίας ψωνίζουν πια από μαγαζιά. Και όσοι οι μεγαλύτερης ηλικίας πεθαίνουν και οι άσχετοι γίνονται πιο σχετικοί, είναι λογικό να μετατοπίζεται η αγορά.

Η εξυπηρετηση / διαθεσιμοτητα / ποικιλια του πλαισιου ειναι ετη φωτος πισω σε σχεση με το eshop

Ειναι κατι μνμημες crucial που θελω να τσιμπησω. Το site λεει αναμενεται. Παω λοιπον τη Παρασκευη στη Βουλης και ρωταω, μου λενε δεν εχουν ερθει ακομη, δεν υπαρχουν πουθενα, ουτε στην αποθηκη. Ειμαι λοιπον το Σαββατο [ην αλλη μερα δλδ] στο mall και λεω κατσε να ρωτησω κ δω. Μου λενε εχουν ερθει απο τη Πεμπτη [:confused:] και ειναι στην αποθηκη. Ειχαμε φερει μονο 10 κομματια και εχουν μεινει 4 αν θελετε μπορειτε να κανετε παραγγελια και τη Δευτερα θα σας της φερουμε. Οποτε κανω τη παραγγελια και του λεω να της παραλαβω στο Συναταγμα. ΟΚ? ΟΚ!

Παω σημερα να τις παρω και μου λενε? Τις εχετε παραγγειλει απο το mall, πρεπει να τις παρετε απο κει ή αν θελετε ακυρωνεται την παραγγελια και κανετε νεα απο εδω. Μαλλον καποιο μπερδεμα εγινε. ΑΛΛΑ! επειδη εχουν μεινει μονο 3 κομματια και ειναι ολα στο mall ισως να μην γινεται να ερθουν εδω :confused: οποτε παρτε μας ενα τηλ αυριο εαν εχουν ερθει!

Ερχομαι σπιτι. Ανοιγω τον opera και μπαινω στο κιτρινο site. Παω στις μνημες και βρισκω αυτες που θελω. Κατω κατω εχει αναλυτικα που υπαρχουν ετοιμοπαραδοτες και που οχι. Κανω την παραγγελια μ με παραλαβη απο το καταστημα. Μ στειλαν το email μ και αυριο-μεθαυριο μολις εχουν παει θα μ στειλουν μνμ στο κινιτο να της παραλαβω :book:

Κατι πρεπει να κανει το πλαισιο με το θεμα διαθεσημοτητα/παραλαβη

Ρε παιδιά όλα τα μεγάλα μαγαζιά πάνε για φούντο αφού το παρόν και το μέλλον είναι online. Δείτε λιγάκι ΗΠΑ. Όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας πάει σε amazon, ebay και newegg ενώ έχουν κλείσει ή θα κλείσουν σύντομα πολλές μεγάλες αλυσίδες μαγαζιών. Δεν αξίζει το κόστος του μαγαζιού/υπαλλήλων. Μόνο οι άσχετοι και οι μεγαλύτερης ηλικίας ψωνίζουν πια από μαγαζιά. Και όσοι οι μεγαλύτερης ηλικίας πεθαίνουν και οι άσχετοι γίνονται πιο σχετικοί, είναι λογικό να μετατοπίζεται η αγορά.

Ποιος το λεει αυτο ? Μπορει το amazon, ebay κλπ να εχουν τρομερες προσφορες , καλες τιμες και σιγουρα ενα μεγαλο κυκλο πελατων..αλλα εσυ θα ψωνιζες απο κει ? Και το κυριοτερο , τι θα ψωνιζες απο εκει ?

Νομιζεις οτι ειναι θεμα εμπειριας απο online αγορες μονο ? Ειναι θεμα μεταφορικων ...και εξοδων αποστολης.

Εγω παραγγειλα ενα ups σημερα.Απο που θα το παραγγειλω ? Αν δεν το παραλαβω απο υποκαταστημα θα πληρωσω τον κουκο αηδονι (λογω βαρους )εξαιτιας των μεταφορικων.Και αντε στο ελα , ενα υποκαταστημα μπορει να συνεργαζεται με εταιρειες η να εχει δικους της οδηγους και να πετυχαινει καλες τιμες (που με διευκολυνουν και εμενα ).Αν μου παθει κατι με τι θα το στειλω για servis ?

Aμα ηταν ετσι..θα παραγγελναμε ολοι μονο απεξω.

Και σιγα το κοστος ενα υποκαταστημα-τρυπα (απλως για εξυπηρετηση ) και ενας υπαλληλος .Μπροστα σε επερχομενα κερδη..

...έχω κάνει μια παραγγελία από 3/12/08... (τότε αναμενόμενη παράδοση 10/12)...

Έχω πλέον αγοράσει το ίδιο προϊόν από e-shop... απλά περιμένω να δω πότε θα φιλοτιμηθεί το πλαίσιο.

Κι επειδή έχει τύχει και γω να δω προϊόντα (που έλεγαν κατόπιν παραγγελείας στο site) να είναι διαθέσιμα σε κατάστημα, εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να σηκώνω το τηλέφωνο και να ρωτάω αν υπάρχει τι, ούτε πολύ περισσότερο να σηκώνω τον *ώλο μου και να περνάω από τα καταστήματα.

Διάβασα τα πάντα και θα απαντήσω σε αρκετά.

Το Πλαίσιο δεν ανοίγει Plaisio Points γιατί έχει άλλο μοντέλο απ'ότι τα multirama και eshop.

Όπως επίσης δεν έχει φρανσάϊζ καθόλου. Τα άλλα δύο έχουν.

Οι εκπτώσεις είναι εκπτώσεις όσο και αν είναι. Δεν υπάρχει λόγος να λένε κάποιο πώς κοροϊδέυει τους πελάτες του επειδή απο 119€ ένα προϊόν πήγε στα 109€. Εκτός και αν αυτοί για ψυχολογικούς λόγους θέλουν να ακούνε κάτι διαφημίσεις του στύλ "Από 1999€ μόνο 999€" και αναφέρονται σε τηλεόραση τεχνολογίας 2005, που κάποια αλυσίδα την βρήκε απο κάποιον διανομέα που την είχε badstock απο τότε και θέλησε να την ξεστοκάρει.

Το θέμα με την γκάμα-διαθεσιμότητα είναι γνωστό και σε εμάς και γίνονται προσπάθειες να διορθωθέι(άρχισε ήδη με μνήμες-τροφοδοτικά-κουτια και θα συνεχιστεί λογικά και στο υπόλοιπο hardware).

Ίσως σε κάποιες κατηγορίες όμως δεν υπάρχουν διαφορές απο εταιρία σε εταιρία(γκάμα) και με το να έχεις τα σωστά προϊόντα στις σωστές τιμές έστω και απο μία μάρκα να υπερνικάει την γκάμα (προσωπική μου άποψη πάντα).

Στο παγκόσμιο εμπόριο IT κατηγορίας πρώτο είναι το amazon και ακολουθέι το newegg(που παρεπιπτόντως ανήκει σε κινέζους) και άμα το ψάξετε ΠΟΛΥ το θέμα θα δείτε πώς η αγορά PC και PC Parts είναι πολύ ζορισμένη και αυτοί δεν τα έχουν όλα άμεσα διαθέσιμα. Αλλά μάλλον θα βλέπετε μόνο τα προίόντα και όχι απο κάτω που λέει "in 10 business days" ή "in 20 business days" και όπως επίσης δεν έχετε δεί πώς πουλάνει και χρυσαφικά αλλά και όργανα γυμανστικής(αναφορικά το λέω).

Κάτι σχετικά "καινούριο"(ανασχεδιασμένο θα έλεγα καλύτερα) στο Πλαίσιο που άρχισε απο σήμερα είναι τα Internet Only προϊόντα. Κάποιοι θα τα θυμούνται και απο πιο παλιά αλλά αυτήν την φορά θα είναι διαθέσιμα μόνο απο τις κεντρικές αποθήκες πρός τον χώρο του πελάτη και όχι πρός τα καταστήματα του Πλαισίου.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορεί ο καθένας να έχει να διαλέξει απο μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και η διαθεσιμότητα ή η ημερομηνία που λέει το Πλαίσιο πώς θα φέρει κάτι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη,πιο ακριβής, πιο αξιόπιστημε λίγα λόγια.

Να εξηγήσω και λίγο αυτά που βλέπετε στο site γιατί μπορεί να μην τα έχετε ξαναδιαβάσει πουθενά.

Διαθέσιμο σε 24 ώρες σημαίνει πώς υπάρχει απόθεμα και στην αποθήκη αλλά και σε καταστήματα.

Διαθέσιμο σε 48 ώρες σημαίνει πώς το προϊόν πιθανόν υπάρχει σε καταστήματα και η αποθήκη έχει κάτω απο 12τμχ.

Διαθέσιμο σε 72 ώρες σημαίνει πώς το πρόίόν πιθανόν υπάρχει σε καταστήματα σε μικρό αριθμό και η αποθήκη δεν έχει καθόλου, και θα χρειαστεί περίπου 1 με 2 ημέρες έτσι ώστε να γυρίζει απόθεμα απο τα καταστήματα και να αποσταλέι στον πελάτη.

Αναμένεται συμαίνει αναμένεται :p και μπορεί είτε το προϊόν να είναι καινούριο και να μην έχει παραληφθεί καθόλου ακόμα ή να έχει εξαντληθεί τελειώς και απο παντού και να περιμένουμε νέα παραλαβή.

Όσον αφορά τις οικονομικές καταστάσεις των μεγάλων καταστημάτων πληροφορικής στην Ελλάδα, όσοι ασχολοόυνται με τα οικονομικα του κλάδου θα ξέρουν πώς στην χειρότερη κατάσταση βρίσκεται το Eshop και τελευταίο στην κλίμακα βρίσκεται το Πλάισιο (βασικά δεν υπάρχει καθόλου πρόβλημα).

Αυτά τα ολίγα για την ώρα.

Σχόλια (αρνητικά και θετικά, τα λέω και τα δύο γιατί μόνο τα αρνητικά βλέπουμε όλοι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα), προτάσεις, διορθώσεις και ότι άλλο θέλετε μπορείτε να τα πείτε ελέυθερα ή να στείλετε πμ.

Φιλικά πρός όλους,

Βασίλης :yu:

εγω παντως πηγα απειρες φορες να παρω κατι που στο site ελεγε διαθεσιμο σε 24 ωρες και η κοπελα που ηταν στο σχετικο τμημα μου ειπε οτι δεν υπαρχει ουτε στις αποθηκες...επισης το προβλημα δεν ειναι μονο η διαθεσιμοτητα αλλα και η ποικιλια, παλιοτερα πηγαινες στο πλαισιο και ειχε τα παντα, τωρα ολα τα ραφια ειναι turbo-x,αλλα εδω ξεμεινε απο kaspersky EEEEEEEEEEEEEEEΛΕΕΕΕΕΕΟΣ στο hardware θα κολλησει??

Διάβασα τα πάντα και θα απαντήσω σε αρκετά.

Να εξηγήσω και λίγο αυτά που βλέπετε στο site γιατί μπορεί να μην τα έχετε ξαναδιαβάσει πουθενά.

Διαθέσιμο σε 24 ώρες σημαίνει πώς υπάρχει απόθεμα και στην αποθήκη αλλά και σε καταστήματα.

Διαθέσιμο σε 48 ώρες σημαίνει πώς το προϊόν πιθανόν υπάρχει σε καταστήματα και η αποθήκη έχει κάτω απο 12τμχ.

Διαθέσιμο σε 72 ώρες σημαίνει πώς το πρόίόν πιθανόν υπάρχει σε καταστήματα σε μικρό αριθμό και η αποθήκη δεν έχει καθόλου, και θα χρειαστεί περίπου 1 με 2 ημέρες έτσι ώστε να γυρίζει απόθεμα απο τα καταστήματα και να αποσταλέι στον πελάτη.

εγω παντως πηγα απειρες φορες να παρω κατι που στο site ελεγε διαθεσιμο σε 24 ωρες και η κοπελα που ηταν στο σχετικο τμημα μου ειπε οτι δεν υπαρχει ουτε στις αποθηκες...επισης το προβλημα δεν ειναι μονο η διαθεσιμοτητα αλλα και η ποικιλια, παλιοτερα πηγαινες στο πλαισιο και ειχε τα παντα, τωρα ολα τα ραφια ειναι turbo-x,

+1 ... gorilla αυτο με τις ώρες το κάνει κάποιο software από μόνο του? αν ναι είναι για κλωτσιές.- Αν πάλι το κάνει υπάλληλος/οι μπορει για κλωτσιές να μην είναι αλλά σίγουρα η διαδικασία δεν δουλευει σωστά...

Εγώ σε ότι είπα αναφερόμουν σε hardware. Για άλλες κατηγορίες δεν εγγυόμαι πώς θα μπορώ να βοηθήσω/ξέρω/απαντήσω όσο για το hardware.

@amartolos σε τι προϊόν το είχες πάθει αυτό?

@Jaguar μέρα μέ την μέρα φτιάχνει αυτό καισιγά σιγά θα εξαλήφθει τελειως.

Βασικά Διαθέσιμο σε 24 ώρες σημαίνει ότι το παραγγέλνω και σε 24 ώρες το έχω στα χέρια μου... όχι παραγγέλνω, σε 24 ώρες θα ψάξουμε να βρούμε που το έχουμε καταχωνιάσει, μετά θα φύγει από την αποθήκη και ο θεός μαζί σας...

Εγώ σε ότι είπα αναφερόμουν σε hardware. Για άλλες κατηγορίες δεν εγγυόμαι πώς θα μπορώ να βοηθήσω/ξέρω/απαντήσω όσο για το hardware.

@amartolos σε τι προϊόν το είχες πάθει αυτό?

@Jaguar μέρα μέ την μέρα φτιάχνει αυτό καισιγά σιγά θα εξαλήφθει τελειως.

το πιο προσφατο σε μνημες adata http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1175688&page=2&Manufacturer=Adata&category=69977727&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE34B5C798FF3210F68C6832EEB86AE5F6F3C3FE83DD307DEF6BB6F10DC8CCA8E8FBD2EBD31C2A1C87EB3868AFDDE80C50FEB4E93002D84D26C9DAEF2E540AADC4CC8966FB2CA4FAC2163156960702BB86DF69B4A29A0EF218BCBAA20B9A2A87C3F6A7958D3816E567107D5CFAABFE8881D51457FBFB6E73C65D13A12A85E7851E

ειδα το site και πηγα σε καταστημα να τις παραγγειλω, εκει μου ειπανε οτι δεν τις εχουνε διαθεσιμες αλλα και δεν μπορουνε καν να τις παραγγειλουνε γιατι δεν υπαρχουνε ουτε στις αποθηκες, πηγα σπιτι και τις εκανα online παραγγελια, μου ηρθε το σχετικο email επιβεβαιωσης αλλα οι μνημες δεν ηρθανε ποτε, μαλιστα ουτε καν με πηρανε τηλεφωνο για να με ενημερωσουνε ....τελικα τις πηρα 15 μερες μετα απο e-shop , διοτι ειχα βαρεθει να περιμενω

Μπορει το amazon, ebay κλπ να εχουν τρομερες προσφορες , καλες τιμες και σιγουρα ενα μεγαλο κυκλο πελατων..αλλα εσυ θα ψωνιζες απο κει

Ναι, θα ψώνιζα, όπως κάνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ μειώθηκαν οι πωλήσεις σε retailers, στο amazon αυξήθηκαν. Δεν είναι τυχαίο ότι αλυσίδες όπως το Circuit City κλείνουν.

Και το κυριοτερο , τι θα ψωνιζες απο εκει ?

Σχεδόν τα πάντα. Τι δεν θα αγόραζα από εκεί;

Ειναι θεμα μεταφορικων ...και εξοδων αποστολης.

Δεν είναι θέμα μεταφορικών. Αυτά τα μεγάλα sites κάνουν συμφωνίες ή έχουν δικές τους courier εταιρίες και τα μεταφορικά είναι πάμφτηνα. Και μόνο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να πάω από το μαγαζί για να αγοράσω κάτι, σημαίνει ότι γλυτώνω

1. 1-2 ώρες που θα μου έπαιρνε το πήγαινέλα μέσα στη κίνηση+πάρκινγκ

2. 45 λεπτά για να βρω το προϊόν, να ακούω τις χαζομάρες του άσχετου πωλητή και να περιμένω στην άπειρα μεγάλη ουρά των ταμείων.

3. Τον έξτρα κόπο που θα έκανα για όλα αυτά, το σπρώξιμο, το ψάξιμο, στριμωξίδι, κλπ.

4. Το κόστος της βενζίνης.

Ακόμα και 20euro να είναι τα μεταφορικά, κερδισμένος βγαίνω. Στο internet αγοράζεις κάτι μέσα σε 5secs και σε sites όπως το amazon, newegg, κλπ μπορείς να διαβάσεις κριτικές από άλλους χρήστες ενώ ταυτόχρονα συγκρίνεις τιμές ανάμεσα στα μαγαζιά με ένα κλικ, βρίσκεις reviews του προϊόντος που σε ενδιαφέρει, κλπ.

Και εάν οι έλληνες δεν ήταν τόσο τεχνοφοβικοί και υστερικοί(θα μου κλέψουν τη κάρτα οι χάκερς) τα ίδια θα συνέβαιναν και στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο καθυστερημένος πρέπει να είναι κάποιος για να θεωρεί τον κάθε τυχαίο, που σήμερα δουλεύει στο μαγαζί και αύριο απολύεται/παραιτείται, που δίνει τη κάρτα του πιο αξιόπιστο από ένα ασφαλές αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα.

Αν μου παθει κατι με τι θα το στειλω για servis ?

Ενώ εάν έχεις αγοράσει κάτι από κάποιο μαγαζί, με τι θα το στείλεις για service; Το service το αναλαμβάνουν οι αντιπροσωπίες. Δεν θα σου φτιάξει το amazon ή το πλαίσιο ή ο οποιοσδήποτε τη τηλεόραση. Αλλά θα πάρεις τηλέφωνο τη samsung και θα έρθει τεχνικός να στη φτιάξει(ή θα σου πούνε να την πας από εκεί ή να πληρώσεις έξτρα και να έρθουν να τη παραλάβουν εκείνοι).

Και σιγα το κοστος ενα υποκαταστημα-τρυπα (απλως για εξυπηρετηση ) και ενας υπαλληλος

Το κόστος αυτό όντως δεν είναι μεγάλο. Αλλά εγώ δεν αναφερόμουν σε αυτά τα είδους τα μαγαζιά αλλά κυρίως στα μεγάλα μαγαζιά που έχουν ιδιαίτερα αυξημένα λειτουργικά έξοδα. Και αυτά τα πάγια έξοδα πονάνε περισσότερο, κυρίως σε περιόδους οικονομικής κρίσης.

Εκτός και αν αυτοί για ψυχολογικούς λόγους θέλουν να ακούνε κάτι διαφημίσεις του στύλ "Από 1999€ μόνο 999€" και αναφέρονται σε τηλεόραση τεχνολογίας 2005, που κάποια αλυσίδα την βρήκε απο κάποιον διανομέα που την είχε badstock απο τότε και θέλησε να την ξεστοκάρει.

Το πρόβλημα με το Πλαίσιο είναι ότι όποτε όντως κάνει μια τέτοια προσφορά για να ξεστοκάρει, αυτά τα κομμάτια εξαφανίζονται αμέσως και τα αγοράζουν όλα οι υπάλληλοι(και οι γνωστοί τους) και συχνά μεταπωλούνται σε sites όπως αυτό. Ενώ στα άλλα μαγαζιά τα πράγματα είναι περισσότερο αξιοκρατικά.

Το πρόβλημα με το Πλαίσιο είναι ότι όποτε όντως κάνει μια τέτοια προσφορά για να ξεστοκάρει, αυτά τα κομμάτια εξαφανίζονται αμέσως και τα αγοράζουν όλα οι υπάλληλοι(και οι γνωστοί τους) και συχνά μεταπωλούνται σε sites όπως αυτό. Ενώ στα άλλα μαγαζιά τα πράγματα είναι περισσότερο αξιοκρατικά.

Το ίδιο θα έκανες και εσύ και όλοι μας. Μη λέμε ο,τι θέλουμε...

Ενώ εάν έχεις αγοράσει κάτι από κάποιο μαγαζί, με τι θα το στείλεις για service; Το service το αναλαμβάνουν οι αντιπροσωπίες. Δεν θα σου φτιάξει το amazon ή το πλαίσιο ή ο οποιοσδήποτε τη τηλεόραση. Αλλά θα πάρεις τηλέφωνο τη samsung και θα έρθει τεχνικός να στη φτιάξει(ή θα σου πούνε να την πας από εκεί ή να πληρώσεις έξτρα και να έρθουν να τη παραλάβουν εκείνοι).

Φιλε μου τα πραγματα ειναι απλα .

Αν κατι το εχω παραλαβει απο ενα υποκαταστημα (ανεφερα για παραδειγμα το ups και οχι καποιο αλλο προιον , οχι τυχαια ) τοτε οταν χρειαστει να το παω για servis θα κανω το εξης :

θα το φορτωσω στο αυτοκινητο και θα το παω στο υποκαταστημα.Και απο κει και περα θα αναλαβουν αυτοι.

Αν δεν υπαρχει υποκαταστημα στην πολη μου , θα πρεπει να το στειλω με δικα μου εξοδα στην πολη (Αθηνα πχ ) απο οπου το εχω παραγγελει..κοινως θα τον πιω.Εκτος αν μιλαμε για ενα αμελητεου βαρους δεμα.

Απο κει και περα τι να πουμε.Τα αλλα ειναι γνωστα...τα ebay , το αmazon , κλπ κλπ...ειναι γνωστες και οι διαφορες στις τιμες.

Θελεις να παρεις τηλεοραση απο το εξωτερικο ? Παρτην.

Βαζεις κατω τα θετικα (τιμη ) , βαζεις και τα αρνητικα (εξοδα αποστολης ) και αποφασιζεις.

Ειπα εγω οτι ειμαι εναντια στις online αγορες ? Δεν νομιζω.Εγω ειπα οτι εμενα (και πολλους αλλους που ζουν στην επαρχια ) ενα υποκαταστημα μου λυνει τα χερια.

Με λιγα λογια θα ηθελα να εχω αυτην την επιλογη.Δεν γινεται ? Τι να κανουμε...

Τελος off topic απο εμενα για να μην χαλαω και το θεμα , γιατι αλλα παιδια θα θελουν να συζητησουν και πιο συγκεκριμενα θεματα ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.