perp Ιανουάριος 7, 2009 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Να ζητήσεις να στα φέρουν από το κατάστημαΠεριμένω αυριο τηλεφώνημα, θα το ζητήσω... μα αμαρτία ειναι στην τελική να καθόνται τόσα κομμάτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godaemon Ιανουάριος 8, 2009 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Aπλά τα πράγματα, παραγγέλνετε οτι θέλετε και αν δεν υπάρχεi αποθήκη το τραβάνε απο κατάστημα και το φέρνουν. Αυτονόητο οτι απο κατάστημα τραβάνε σφραγισμένα προιόντα. Απλά θα πάρει μια μέρα παραπάνω η παράδοση λόγω ενδοδιακίνησης , μου το έχουν κάνει αρκετές φορές ειδικά τώρα που έχω και τον κολλητό μου να δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Ιανουάριος 8, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Προχτες και σημερα που πηγα στο πλαισιο στην μεταμορφοση ειναι αδειο!Τα ιδια και στην Κρήτη. Λογο εωρτών ξεπουλισαν μου ειπε ενας πωλητης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 8, 2009 Author #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Λοιπόν έτσι θα γίνει και στην δική μου περίπτωση... πήρα το πρωί τηλέφωνο και μου είπε οτι τα ηχεία και το σκλήρο τα έχουν διαθέσιμα μόνο στης Βουλιαγμένης (λες και δεν το ήξερα ) και απο εκει θα τα πάρουν... πάντως πάλι καλά, γιατί δεν αντέχω την αναμονή στα κομπιουτερίστικα είδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. John Ιανουάριος 9, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Χμμ. Κι εγώ παρήγγειλα έναν επεξεργαστή E8500, αλλά πρίν περάσει μία μέρα μου έστειλαν mail ότι εξαντλήθηκε και θα πρέπει να περιμένω. Μάλλον μέσα στις γιορτές έκανε πολλές πωλήσεις ο επεξεργαστής, ειδικά εφόσον στο skroutz.gr έδειχνε ότι το πλαίσιο είχε τη φθηνότερη προσφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 9, 2009 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 αυτο γινεται και βασικα θα επρεπε να το κανουν απο μονοι τους... δημοσιος υπαλληλος mode σε ερώτηση για αυτό ακριβώς το θέμα μου απάντησαν πως δεν γίνεται **για συνθέσεις μιλάω** αν βρεθούν στις αποθήκες οκ αλλιώς πληρώνεις την συναρμολόγηση +30€ και χάνεις και το web offer επειδή παραλαμβάνεις από κατάστημα :crazy_pilot: δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν δικτυακούς πελάτες ή όχι επίσης νομίζω πως είναι κοροιδία στην τελική προς τους πελάτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιανουάριος 10, 2009 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 σε ερώτηση για αυτό ακριβώς το θέμα μου απάντησανπως δεν γίνεται **για συνθέσεις μιλάω** αν βρεθούν στις αποθήκες οκ αλλιώς πληρώνεις την συναρμολόγηση +30€ και χάνεις και το web offer επειδή παραλαμβάνεις από κατάστημα :crazy_pilot: δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν δικτυακούς πελάτες ή όχι επίσης νομίζω πως είναι κοροιδία στην τελική προς τους πελάτες Ειναι πολυ απλο στην αποθηκη υπαρχει γραμμη παραγωγης και το pc ετοιμαζεται πολυ γρηγορα στο καταστημα πρεπει να αφιερωθει ενας τεχνικος στο να φτιαξει το μηχανημα οποτε το υπολοιπο service παει πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 10, 2009 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 κοστίζει 90€ η συναρμολόγηση? +30€τεχνικό +60€ web offer χασούραη χρωστάω εγώ τίποτα που δεν έχουν κίνηση από τα καταστήματα προς την γραμμή παραγωγής?για μένα η διαθεσιμότητα είναι πολύ σημαντική πάνω από την τιμή...που για ποια τιμή να μιλήσεις όταν το προϊόν δεν υπάρχει ,απλά σε "δεσμεύει"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 10, 2009 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Τα ιδια και στην Κρήτη. Λογο εωρτών ξεπουλισαν μου ειπε ενας πωλητης. Οικονομικη κριση παιδια! Δεν μας εχει αφησει φραγκο ο χοντρος! Ολοι στους δρομους !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιανουάριος 10, 2009 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 κοστίζει 90€ η συναρμολόγηση? +30€τεχνικό +60€ web offer χασούραη χρωστάω εγώ τίποτα που δεν έχουν κίνηση από τα καταστήματα προς την γραμμή παραγωγής?για μένα η διαθεσιμότητα είναι πολύ σημαντική πάνω από την τιμή...που για ποια τιμή να μιλήσεις όταν το προϊόν δεν υπάρχει ,απλά σε "δεσμεύει"...Εννοειται οτι η διαθεσημοτητα ειναι πολλη σημαντικη αλλα εδω αλλο λεμε οτι το τεχνικο τμημα δεν μπορει να κανει συναρμολογησεις τσαμπα για τεχνικους λογους.Τοτε ολοι θα πηγαιναν στα καταστηματα θα επαιρναν τα κομματια θα τα πηγαιναν στο service να τα συναρμολογησει αυτο πολυ απλα δεν μπορει να γινει και ειναι κατανοητο πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 10, 2009 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Δεν έχουν τίποτα! Πρέπει να φτιάξω ένα pc για την άλλη εβδομάδα και είπα να κάνω μια τηλεφωνική παραγγελία ώστε να μου λένε την ίδια στιγμή αν υπάρχει το προϊόν.Ε λοιπόν δεν έχουν τίποτα διαθέσιμο από την παραγγελία μου οπότε δυστυχώς την έκανα στο εσοπ αλλα για να ρίξω και μια ματιά στα μουλτι και στο γιου. Τουλάχιστον στα δυο τελευταία υπάρχει και κατάστημα στην περιοχή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 10, 2009 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Τα ιδια και στην Κρήτη. Λογο εωρτών ξεπουλισαν μου ειπε ενας πωλητης.τρίχες, κάθε τέλος του χρόνου αποφεύγουν τις πολλές παραγγελίες για να φύγει ότι έχει στην αποθήκη και να είναι πιο εύκολη η απογραφή. φέτος με την οικονομική αβεβαιότητα απλά ήταν πιο έντονο - καλύτερα να μην έχει και να το παραγγείλει παρά να του ξεμείνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιανουάριος 10, 2009 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 τρίχες, κάθε τέλος του χρόνου αποφεύγουν τις πολλές παραγγελίες για να φύγει ότι έχει στην αποθήκη και να είναι πιο εύκολη η απογραφή. φέτος με την οικονομική αβεβαιότητα απλά ήταν πιο έντονο - καλύτερα να μην έχει και να το παραγγείλει παρά να του ξεμείνειδηλαδη γιατι βαριουνται να μετρησουν 100 μητρικες 20 δισκους χανουν χιλιαρικα?:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 11, 2009 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 100? Kαλά οκ αν κάνεις ποτέ απογραφή έλα πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Ιανουάριος 11, 2009 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Το Πλαίσιο όμως λειτουργεί πέρα από e-shop και ως κανονικό κατάστημα με τα περισσότερα προιόντα που φέρνει να είναι ετοιμοπαράδοτα σε καταστήματα οπότε λογικό πολλές φορές κάποια πράγματα να έχουν εξαντληθεί στην αποθήκη και να υπάρχουν διαθέσιμα σε κάποιο κατάστημα.Επειδη φαινεται να γνωριζεις, αυτα που βλεπουμε εμεις στο site ειναι απο το αποθεμα της αποθηκης του πλαισιου, ή απο το συνολικο αποθεμα του πλαισιου (καταστηματα+αποθηκη);Επιπλεον θα ηθελα απαντηση και σε ακομη μια ερωτηση. παραγκελνω 3 μετρα tygon ολα ωραια και καλα, διαθεσιμοτητα 24 ωρες, την αλλη μερα σκαει μυτη μαιλ επικοινωνηστε μαζι μας μπλα μπλα μπλα. παιρνω τηλεφωνο, μιλαω με ενα παλικαρι στο τηλεφωνικο κεντρο και μου λεει πως δεν υπαρχει στο αποθεμα. Ωραια. την ωρα που μιλουσαμε με τον υπαλληλο, πατισα ενα F5 και ειδα στο σαιτ του πλαισιου οτι υπαρχει κανονικα αποθεμα. Το θεμα ειναι, πως αφου δεν υπαρχει στο αποθεμα, γιατι ειναι ακομη στο σαιτ και με διαθεσιμοτητα 24 ωρων; Προφανως το παιδι στο τηλεφωνικο κεντρο δεν κανει αυτην την δουλεια για να ξερει, ουτε εσυ απο οσο φανταζομαι, απλα επειδη δειχνεις να "ξερεις κατι παραπανω" σου θετω το ερωτημα.προσωπικα δεν με ενοχλει να ξερω οτι κατι δεν ειναι διαθεσιμο σημερα/αυριο/μεθαυριο αλλα με ενοχλει η κοροιδια μεσα στα μουτρα μου. πες ρε φιλε οτι δεν το εχεις να παω να το παρω απο αλλου...περιμενω απαντησεις απο τα παιδια που εργαζονται εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 11, 2009 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 @sakisΤο site δείχνει τι έχουν στην αποθήκη.Από εκεί και πέρα ισχύει και αυτό που λένε τα παιδιά πιο πάνω ότι τραβάνε πράγματα από καταστήματα πίσω στην αποθήκη για να ολοκληρωθούν κάποιες παραγγελίες.Τώρα όσο αφορά το πρόβλημά σου με το σωλήνα τι να σου πω...Ίσως ο υπάλληλος να μην τσέκαρε σωστά ίσως να υπάρχει πρόβλημα και με το απόθεμα.Το τι ακριβώς γίνεται ίσως το μάθεις αν δοκιμάσεις να ξαναπαραγγείλεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 12, 2009 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 δεν φτανει που δεν εχουνε hardware εχουνε προβλημα και στο software πλεον....kasperksy internet security γιοκ...keep going και το κλεισατε ....σιγα μην περιμενω να φερουνε...τα λεφτακια αλλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 12, 2009 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 παιδιά μην ξεχνάμε οτι πριν 10 μέρες γίναν οι απογραφές και γενικά το σύστημα όλων των καταστημάτων παρουσίασε κοιλιά λόγω εορτών.από την εμπειρία μου ως εργαζόμενος στο χώρο της Στουρνάρη τα καταστήματα των ειδών υψηλής τεχνολογίας ανέκαθεν εμφάνιζαν αυτή τη κάμψη στη ποιότητά τους κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη περίοδο........τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό τους την επόμενη εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 12, 2009 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 περιεργο ολα τα αλλα μαγαζια εχουν μπολικη διαθεσιμοτητα σχεδον στα παντα , δεν κανουν απογραφη αυτοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 12, 2009 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 δεν κάνουν όλα τα μαγαζιά την ίδια μέρα......σίγουρα πάντως στο τελευταίο 15ήμερο του Δεκέμβρη.και σίγουρα δεν λειτουργούν όλα τα καταστήματα με το ίδιο σύστημα παραγγελιών και προμήθειας καταστημάτων.σε καμιά περίπτωση δεν γράφω ότι γράφω για να δικαιολογήσω το plaisio........απλώς νομίζω οτι προβλήματα με παραγγελίες εν μέσω χριστουγεννιάτικων εορτών και απογραφών πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα.όσοι έχουν δουλέψει σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και πληροφορικής τέτοιες περιόδους ξέρουν τι τρέξιμο και πίεση υπάρχει ωστέ να μπορέσει να κλείσει ο χρόνος , μπαλώνοντας τον τελευταίο εορταστικό μήνα οτι τρύπες υπήρχαν στο μεσοδιάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.