FANISTELROOY Οκτώβριος 21, 2009 #201 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Χλωμο...ειχα δωσει παραγγελια ενα σορο πραγματα για ενα υπολογιστη! Στην αρχη μονο το κουτι ελεγε διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας! Μετα ομως σιγα σιγα ερχοντουσαν μέηλ λειπει ο επεξεργαστης, μετα το τροφοδοτικο, μετα το ενα και μετα το αλλο!Μετα απο απειρα τηλεφωνηματα, φωνες κλπ, μιλησα με τον υπευθυνο! Λεω εγω εχω καταθεσει τα χρηματα απο την πρωτη μερα που εδωσα παραγγελια και εχουν περασει 20+ μερες! Αν περιμενετε να μαζευτουν ολα τα πραγματα μαζι δεν προκειται να τα παρω ποτε! Αν τα μαζευατε ολα ομως οταν ερχοντουσαν τωρα θα τα ειχα ολα! Μεχρι την Τεταρτη θελω να τα εχω τα πραγματα (ηταν Δευτερα τοτε), αλλιως αν αργησουν θα αναλαβει το πλαισιο με δικα του εξοδα να στειλει το πισι στην Ουγγαρια οταν το ετοιμασω! Μου λεει οτι το Πλαισιο δεν μπορει να κανει κατι τετοιο και αν θελω να παω να παρω τα κομματια που ελειπαν απο Μεταμορφωση, Ελληνικο και Συνταγμα! Λεω δεν υπαρχει περιπτωση! Μεχρι την Τεταρτη σπιτι μου αλλιως οοοοταν τελικα φτιαχτει θα ερθει το Πλαισιο να τον παρει απο το σπιτι μου και να τον στειλει Ουγγαρια!Τελικα Τριτη βραδυ κατα τις 8.30 ηρθε ενας νεαρος με μια σακουλα και μου τα παρεδωσε και μου ζητησε χιλια συγγνωμη για την ταλαιπωρια! Και μεσα στη σακουλα μαζι με τις αποδειξεις ηταν και ενα σημειωμα που υπευθυνου που ελεγε απο ποιο καταστημα να παει ο υπαλληλος να παρει τα πραγματα!Μετα απο καμια βδομαδα μου ξαναηρθε μέηλ οτι ειναι σε ελληψη ο επεξεργαστης!!!:suicide2:Πηρα τηλεφωνο να δω τι και πως και μου λεει ο νεαρος στο τηλεφωνο, ειστε ο κυριος στην ταδε οδο στο Γαλατσι; Εγω ειμαι που σας εφερα τα πραγματα!!:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Οκτώβριος 21, 2009 #202 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Αν και δεν έχει να κάνει με την διαθεσιμότητα το αναφέρω σαν πρόβλημα...Φίλος αγόρασε laptop αξίας 1300€, το οποίο ήταν OEM του πλαισίου (δηλ turbo-x) με τιμολόγιο... μετά από 2 μέρες του ανοίγουν το σπίτι και του παίρνουν μαζί με άλλα πράγματα και το laptop... πηγαίνει στο πλαίσιο με την απόδειξη και ζητάει να του δώσουν τον σειριακό αριθμό του laptop, έτσι ώστε να το δώσει στην αστυνομία και του λένε ότι δεν τον έχουν, δεν μπορούν να τον βρούν κλπ...Αν δηλαδή δεν μπορεί να βρει το πλαίσιο, τον σειριακό από ΔΙΚΟ του προϊόν, το οποίο το πουλάει με την φίρμα του, τότε ποιος μπορεί...Αυτό είναι απαράδεκτο...Πάντως ο ίδιος είναι που είναι κουρέλια από το συμβάν, του την έχει δώσει και σκέφτεται να τους κυνηγήσει νομικά... γνώμη μου, αν έχει αποτέλεσμα, καλά θα κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 21, 2009 #203 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Προχθές το απόγευμα παρήγγειλα από το site ένα σετάκι μνημών Corsair 2x2gb DDR2 PC8500 με ένδειξη άμεσα διαθέσιμο και 4 ντιμάκια sodimm 512mb ddr2 επίσης άμεσα διαθέσιμα.συνήθως, την επόμενη μέρα με έπαιρναν τηλέφωνο για ώρα παράδοσης.αυτή τη φορά η επικοινωνία έγινε 2 μέρες μετά οτι προέκυψε το κλασσικό πρόβλημα διαθεσιμότητας.αύριο παίρνω τηλ να δω τι γίνεται.........:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 23, 2009 #204 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Καλημέρα. Χθες λοιπόν κατά τις 9 το πρωί μου χτυπάει το κουδούνι το παλικαράκι από το πλαίσιο για την παράδοση της παραγγελίας. Ε φυσικά χωρίς να με ενημερώσουν για την ώρα που θα γίνει η παράδοση δεν είχα λεφτά στο σπίτι και του είπα ξαναπέρνα αύριο αλλά πάρε τηλέφωνο πρώτα.Παίρνω και στο πλαίσιο και τους ενημερώνω και αυτούς να μου κάνουν τηλέφωνο την επόμενη να ξέρω αν θα είμαι σπίτι και να κρατάω και λεφτά. Σήμερα το πρωί 9 πάλι το ίδιο σκηνικό.Χτυπάει το παλικάρι το κουδούνι......Ρε φίλε είπα στα κεντρικά να μου ρίξουν τηλέφωνο για την ώρα παράδοσης.Τέλος πάντων κράταγα λεφτά και τον πλήρωσα και έφυγε. (μη βιάζεστε δεν τελειώσαμε ακόμα) Επειδή ήταν και πρωί δε θυμόμουν ακριβώς το ποσό της παραγγελίας αλλά μου φάνηκε λιγότερο από ότι υπολόγιζα. Τελικά κοιτάζω αναλυτικά την απόδειξη και μου βαλαν 2 ντιμάκια μνημών λιγότερα από σύνολο 4 που ζήτησα..... mon dieu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 23, 2009 #205 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 δλδ mail δε σου ήρθε με ημ/νία παράδοσης? κ αφού του είπες αύριο, κ ήρθε όντως την επόμενη, έστω χωρίς τηλ, αν δεν είχες λεφτά αυτός θα έφταιγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 23, 2009 #206 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 να το σπάσω πενηνταράκια αν δε κατάλαβες.παλιότερα το πλαίσιο με έπαιρνε τηλ στο κινητό την προηγούμενη ή την ίδια μέρα νωρίς το πρωί να μου δώσει ένα 2ωρο που θα περιμένω τη μεταφορική.στο σπίτι σπάνια κρατάω πάνω απο 50ευρώ.το να μην παίρνεις τηλέφωνο να ενημερώσεις και να σκας ότι ώρα θες είναι λάθος.όπως παλιά όλα ήταν σε πρόγραμμα έτσι πρέπει να είναι συνεχώς.από το πλαίσιο παράπονο ποτέ δεν είχα.τελευταία όμως βλέπω οτι οι διαθεσιμότητες με ταμπέλα (άμεσα διαθέσιμο) είναι τζόκερ και χάνω πολύ χρόνο να τηλεφωνώ στα κεντρικά και σε 2 καταστήματα που με βολεύουν για να δω αν υπάρχει κάτι.τέλος αυτό με το να μην πέφτει τηλέφωνο συνεννόησης δε το καταλαβαίνω.μπορεί να είμαι στο κρεβάτι άρρωστος να μη μπορώ να σηκωθώ.μπορεί να κάνω διάφορα με το αμόρε.μπορεί να λείπω εκτός για δουλειές.μπορεί μπορεί μπορεί....ρίξε ένα απλό τηλέφωνο να πεις ένα 2ωρο παράδοσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 23, 2009 #207 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 χαχαχαχαχα μόλις μου ήρθε sms για παράδοση παραγγελίας...:banging:πάντως μπορείς να γράφεις κ στις παρατηρήσεις πχ επιθυμητή παράδοση 9-12... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Οκτώβριος 23, 2009 #208 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Προφσνώς τη μία μέρα σου έφερε τα 2 dimm και την επόμενη τα άλλα 2...(πλάκα κάνω):suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 23, 2009 #209 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 μόλις μου ρθε sms παράδοσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Οκτώβριος 24, 2009 #210 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 τη δευτερα το απογευμα παρήγγειλα κατι μνημες που ελεγε αμεσα διαθεσημες και παράδοση σε 24 ωρες, την τριτη το πρωι ηρθε ενα μαιλ που ελεγε οτι η παραγγελεια μου επεξεργαζεται.απο τοτε δεν εχει γινει τιποτα, ακομα περιμενω.σημερα πηρα τηλ να δω τι γινεται και αφου με ειχαν σε αναμονη σχεδον 20 λεπτα απαντησε ενας υπαλληλος και μου ειπε, χωρις να του πω τι ηθελα, να του δωσω ενα ονομα και ενα τηλ και θα επικοινονησουν μαζι μου. λες και πηρα τηλ στη φορθνετ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 24, 2009 #211 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Eμενα παντως Σαββατο πρωι ηρθε η παραγγελια μου! Δευτερα την εδωσα και ελειπαν τροφοδοτικο και μητρικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 25, 2009 #212 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Μια χαρά είναι !! να κοιταμε τα καλά του, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Οκτώβριος 26, 2009 #213 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Το Σαββατο που μας περασε πηγα στο πλαισιο του mall και στην μεταμορφωση ψαχνωντας για μητρικη σ1366.Στο mall ειχε μονο p6t και p6t se και μια foxconn.Στην μεταμορφωση ειχε τις παραπανω και μια dfi....τπτ αλλο.Για καρτες γραφικων που εψαχνε ο ξαδελφος μου επισης τραγικα τα πραγματα.Και κατι ακομα που μου εκανε τραγικα αρνητικη εντυπωση...Ο καταλογος οκτωβριου του καταστηματος εχει μια προσφορα ενα ρουτερ netgear sta 59e....καποιος κυριος που ειχε παει με σκοπο να το αγορασει παρατηρησε οτι στο καταστημα το ειχαν στα 79ε και μιλησε με τον υπευθυνο(δειχνοντας του τον καταλογο γιατι τον εβγαζε τρελο ο υπαλληλος και του ελεγε οτι η προσφορα θα ηταν για αλλο μοντελο που δεν υπαρχει πλεον) ο οποιος του ειπε οτι η προσφορα ηταν απο τον Ιουλιο-Αυγουστο και πλεον η τιμη του ειναι σε αλλα επιπεδα...Τα σχολια δικα σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 30, 2009 #214 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 ρε παιδια τι γινεται με αυτο το πλαισιο?τα περισσοτερα προιόντα αειναι σε κατασταση "αναμενετε συντομα". μιλαμε πανω απο τα 2/3 και καθε μερα προστιθενται και αλλα στη λιστα.πρακτικα δεν εχεις τιποτα να αγορασεις εκτος απο καποιες εξαιρεσεις και φυσικα οτι παλιο θελει να ξεφορτωθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 30, 2009 #215 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 Απογοητεύομαι για ακόμα μια φορά.Προχθές παρήγγειλα έναν Ε4600 με το που ανέβηκε στο site με διαθεσιμότητα άμεση.η κλασσική απάντηση μετά από 2 ημέρες.Δυστυχώς δεν προλάβατε το απόθεμα που ήταν διαθέσιμο.Στην ερώτησή μου πως γίνεται να μην προλάβω κομμάτι 1ώρα μετά το ανέβασμα στο site.....απάντηση δεν πήρα.Έλα τώρα...αν αρχίσει και χαλάει και το Πλαίσιο μόνη λύση οι αγορές από εξωτερικό.:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 30, 2009 #216 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 τι να αρχισει να χαλαει? εχει ηδη χαλασει, ειναι δυνατον εδω και15 μερες να μην υπαρχει διαθεσιμοτητα στο μεγαλυτερο μερος των προιόντων του?το τραγικο δε ειναι με τους x25-m 160GB, οσο τους εδειχνε το eshop κατοπιν παραγγελειας το πλαισιο τους εδειχνε σε "αναμενεται", τους βγαζει το eshop στο καπακι τους αφαιρει το πλαισιο, τους εμφανιζει παλι το eshop με διαθεσημοτητα μονο στο μενιδι τους εμφανιζει και το πλαισιο με αμεση διαθεσιμοτητα (εικονικη καθως ρωτησα και δεν υπηρχε πουθενα), τους ξαναβγαζει το eshop απο το site τους αφαιρει και το πλαισιο, σημερα τους ξαναεβαλε το eshop σε λιγες ωρες θα τους εχει και το πλαισιο σε λιγες ωρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 31, 2009 #217 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 Εσείς φταίτε που κράζετε το e-shop, να τώρα πέσαν όλες οι παραγγελίες μαζεμένες στο Πλαίσιο και θα καταντήσει χειρότερο απο e-shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 1, 2009 #218 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 ρε παιδια εδω και 2 μερες μου βγαζει αριστερα top sellers ολες τις εκδοσεις των windows xp :p ε ρε σαβουρα που θελουν να ξεφορτωθουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 1, 2009 #219 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 τωρα ειναι ολα διαθεσιμα σε 24 ωρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 1, 2009 #220 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 τωρα ειναι ολα διαθεσιμα σε 24 ωρες.. φυσικα και τα w7 αναμενονται συντομα εδω και 10 μερες που θα παει ολο και καποιος που δεν εχει ιδεα για τα 7 θα παρει τα XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.