perp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Κοιτάζωντας σήμερα το site του πλαισίου εν όψη μερικών αγορών παρατήρησα οτι τοσο η ποικιλία όσο και η διαθεσιμότητα ορισμένων κατηγοριών/προιόντων ειναι προβληματική. Συγκεκριμένα κοιτάζα για ένα ζευγάρι ηχείων 2.1 της Logitech, δεν το είχε καν στην λιστα... μετά ένα σκέφτηκα για τα 5500 παλι της Logi τα οποία ναι μεν τα είχε, αλλά σε κατάσταση "αναμένεται σύντομα", δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα.... Αλλαζω κατηγορία και κοιτάω για καμια κάρτα ήχου.... τι να δω? μόλις 3 επιλογές Πάω μετά στις webcam... ούτε αυτήν που ήθελα την είχε Κοιτάζω μετά τον σκληρο που θέλω... διαθεσιμοτητα 72ωρών, πάλι άκυρο εφαγα Πάλι καλά που τουλάχιστον το πολυμηχανήμα που σκέφτομαι το έχουν σε διαθεσιμοτητα 24ωρών. Γνωρίζουμε κάτι περί αυτού? Θα έλεγα οτι ειναι μεμονωμένα περιστατικά αλλα κοιτώντας και άλλες κατηγοριες και προιοντα δεν μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα ούτε με την ποικιλία ούτε με την διαθεσιμοτητα που εμφανίζεται... καλά έτσι ήταν πάντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Γιορτές και αργίες σε συνδιασμό με προσεκτικές παραγγελίες λόγω οικονομικής κρίσης μου κάνουν σαν ένα λογικότατο συμπέρασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Διαθεσιμοτητα & ποικιλια... δυο απο τα σοβαρα μειονεκτηματα του Πλαισιου και ενας λογος που δουλευει το eshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 βασικα το site τους δεν ειναι ενημερωμενο. τις περισσοτερες φορες που ηθελα κατι και δεν το ειχε στο site το παρηγγειλα τηλεφωνικα και ολα καλα. κανε μια δοκιμη να παρεις τηλεφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 6, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Λέτε ε? Μα σηκώθηκα και εγω πρωί πρωί να κάνω το shopping therapy μου και εμεινα με την λιστα στο χέρι... παρεπιντόντως μιας που το αναφέρατε εκτος απο τα 5500 όλα τα άλλα τα βρήκα στο eshop αλλα φυσικά δεν πρόκειται να τα πάρω απο εκει... μου αρέσουν οι πλαστικές σακούλες του Plaisiou Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 6, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 τα z5500 θα ερθουν απο βδομαδα. παρε τηλεφωνο να κλεισεις ενα σετακι. εγω τσιμπησα ενα ηδη για δωρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 6, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Παρήγγειλα ένα PSU, έλεγε "αναμένεται σύντομα", αλλά τελικά υπήρχε κανονικά. Μην εμπιστεύεσαι το site, ρίξε ένα τηλέφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 6, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 κάναμε σχέδια για μια νέα σύνθεση απο ΠΛΑΙΣΙΟ πριν 10 μέρες ακόμα σχέδια είναι...τα πράγματα έρχονται και φεύγουν με ανεξήγητο ρυθμό αφύσικο και το b2o είναι για το πέος....bug στο bug....ανέβασαν και την "δοκιμαστική" νέα version ουαου δλδ 3 πράγματα σε κάθε κατηγορία...σε ερώτημα τηλεφωνικό δεν βγάλαμε άκρη έπεσε η παραγγελία αυτούσια και είναι ακόμα σε εκκρεμότητα...α ναι πήραν 2 φορές να μου που αν θέλω άλλα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonias A.E1416003211 Ιανουάριος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Ρε παιδια ειναι αρχες ετους...Λογικα κανουν απογραφη. Μαλλον γι αυτο εχουν προβληματα με διαθεσιμοτητες. Μετα τις 15-1 πιστευω οτι θα εχουν πληρη διαθεσιμοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 6, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Μπα, επειδή είναι οι μέρες τέτοιες έχουν τέτοια "προβλήματα", όλοι άλλωστε τα χουν. Διαθεσιμοτητα & ποικιλια... δυο απο τα σοβαρα μειονεκτηματα του Πλαισιου και ενας λογος που δουλευει το eshop. Δε θες να σου πω τους τζίρους του ενός και του άλλου, η διαφορά είναι χαώδης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιανουάριος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 ποια ειναι μεγαλυτερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer22 Ιανουάριος 6, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Πλαίσιο λογικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 μαλλον e-shop (150μυρια ευρα πωλησεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer22 Ιανουάριος 6, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Το πλαίσιο έχει όμως 385,1 μύρια κύκλο εργασιών(2007)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 6, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 ποια ειναι μεγαλυτερη? Πλαίσιο μαλλον e-shop (150μυρια ευρα πωλησεις) ΧΑΧΑΧΑΧΑ, αυτά ανακοινώνουν? Πέφτει αρκετό μούσι βλέπω μπας και το δώσουν... Το πλαίσιο έχει όμως 385,1 μύρια κύκλο εργασιών(2007)... Που να δεις το 08.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 6, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Ζ5500 digital ειχε διαθεσιμα στο καταστημα Καλαμαριας Θεσσαλονικης. Συνηθως παιρνεις τηλεφωνο και ρωτας τα καταστηματα. Το site δειχνει διαθεσιμοτητα συμφωνα με τις αποθηκες, αλλα κατι απο αυτα που ζητας μπορει να εχει ξεμεινει σε κανενα μαγαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 6, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 ρε παλικαρια,ποσο δυσκολο ειναι ,πρακτικα, να μπει ενα νουμερο διπλα απο καθε προιον, που να γραφει το στοκ σε κομματια(διαθεσιμοτητα)??2009 ειπαμε εχουμε ε? μαλλον σε τετραδιο κρατανε το στοκ και εχουν κανα κακομοιρη με μπικ στυλο κ μπλε τετραδιο, που τρεχει κ διαγραφει οτι φευγει καθε μερα απο αποθηκη...ημαρτον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 6, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 2009 ειπαμε εχουμε ε? μαλλον σε τετραδιο κρατανε το στοκ και εχουν κανα κακομοιρη με μπικ στυλο κ μπλε τετραδιο, που τρεχει κ διαγραφει οτι φευγει καθε μερα απο αποθηκη...ημαρτον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Ιανουάριος 6, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Δεν ειναι τοσο ευκολο να ενημερωνετε καθε μερα το site με τα προιντα και τους ρυθμους που φευγουν τα πραγματα απο τις αποθηκες....Το πλαισιο δεν ειναι το μαγαζακι της γειτονιας!!!Μην ξεχνατε τωρα εχουν απογραφη και οι προμηθευτες μετα τις 15 του μηνος στελνουν πραγματα για αποθεματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 6, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 απλα υποθετω πως οτι φευγει,καταγραφεται ηλεκτρονικα,καταχωρειται καπου με ηλεκτρονικο τροπο.επομενως φανταζομαι οτι και 15000 μητρικες την μερα να πουλαει,εφοσον κοβεται τιμολογιο,αποδειξη κτλ(δηλαδη καταγραφεται ηλεκτρονικα η κινηση),μπορει να εχει ενα tool που να ενημερωνει αυτοματα στο τελος καθε μερας το site..το θεμα δεν ειναι αν γινεται,γινεται το εχουμε δει σε αλλα καταστηματα( το overclockers.co.uk πχ) το θεμα ειναι αν θελουμε :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.