JaguarOne Νοέμβριος 19, 2009 #281 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 με ενοχλεί που όταν τελειώνει ένα προϊόν στο πλαίσιο κάνουν 1 μήνα και παραπάνω για να φέρουν ξανά stock... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 19, 2009 #282 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 Είχε κανείς πρόσφατα εμπειρία με κανένα Ε5300? Να τον παραγγείλω ή να πάω στο eshop (προσευχόμενος ότι δεν θα πάθει τίποτα για τα επόμενα 3 χρόνια)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 19, 2009 #283 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 Να τον παραγγείλω ή να πάω στο eshop (προσευχόμενος ότι δεν θα πάθει τίποτα για τα επόμενα 3 χρόνια)? Άμα είναι box τον στέλνεις intel!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 19, 2009 #284 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 έχω ένα στο πι-σι του αδερφού, με γελοίο o/c (γελοίο = στον θεό).είναι μια χαρα σι-πι-γιου ιφ γιου ασκ μι...Νομίζω παίζει 24/7 στα 3.600+? κάτι τέτοιο Γιάννη. Jaguar και εμένα μου την σπάει όταν τελειώνει η Μιτζίθρα στο super market αλλά αν δεν έχει η κεντρική αποθήκη / παραγωγός / αντιπρόσωπος τι να κάνω? Λες να μην θέλει να πουλήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Νοέμβριος 19, 2009 #285 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 μιλώντας ειδικά για το Πλαίσιο και παρακολουθώντας το πολύ καιρό (πολύ περισσότερο από την ύπαρξη αυτού του thread) νομίζω πλέον ότι όχι δεν θέλει να πουλήσει. ΠΧ ενώ έχει νορμαλ ποικιλία σε Intel cpus AMD έχει όποτε λάχει και ότι μοντέλα λάχει. Για συγκεκριμμένα προϊόντα (πχ τους 2.5" HDD WD) έχω δει να τελειώνουν 2 φορές σε 6 μήνες και να κάνουν κανα μήνα να το ξαναβάλουν στο siteΔεν είναι ότι τελείωσαν οι WD και οκ πάρε Toshiba, είναι ότι φέρνει μόνο WD και αν τελειώσει (και λέμε τώρα δεν έχει ο προμηθευτής) δεν φέρνει toshiba/fujitsu/whatever για να καλύψει την τρύπα και να πουλήσειΓενικά το σχόλιο μου δεν αναφέρεται στα "Αναμένεται σύντομα" ή κάτι τέτοιο. Και όταν είσαι εταιρικός πελάτης και θέλεις/ψάχνεις κάτι είναι κρίμα, με την έλλειψη οργάνωσης αυτή, να σε στέλνουν αλλού.Το συγκεκριμμένο πρόβλημα εμφανίζεται λόγω μικρής ποικιλίας και κακού χρονοπρογραμματισμού των παραγγελιών εκ μέρους τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 19, 2009 #286 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 Για να φέρει πρέπει να έχει και "μαλλί" ..για να κινηθεί.Αν δεν έχει "μαλλί" προφανώς και αυτά που φέρνει θα είναι ..προσεγμένα και περιορισμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 19, 2009 #287 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 δεν είναι καιροί για...στοκαρίσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 22, 2009 #288 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 Ορίστε ρε παραπονιάρηδες... Άμεση διαθεσιμότητα στον πρώτο Raptor που βγήκε... Και με τιμή λουκούμι... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-36-7Gb-Western-16Mb-10000-Rpm-WD360GD.htm Σοβαρά τώρα, μας δουλεύουν? Ο δίσκος πρέπει να είναι 5 χρονών μοντέλο ή και παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Νοέμβριος 22, 2009 #289 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 Ορίστε ρε παραπονιάρηδες... Άμεση διαθεσιμότητα στον πρώτο Raptor που βγήκε...Και με τιμή λουκούμι... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-36-7Gb-Western-16Mb-10000-Rpm-WD360GD.htm Σοβαρά τώρα, μας δουλεύουν? Ο δίσκος πρέπει να είναι 5 χρονών μοντέλο ή και παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 22, 2009 #290 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 Ώρε, κάποτε είχα δώσει περιουσία για δαύτους... πάντως 2 σε raid0 με 80€ δεν θα ήταν και άσχημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 23, 2009 #291 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Ώρε, κάποτε είχα δώσει περιουσία για δαύτους... πάντως 2 σε raid0 με 80€ δεν θα ήταν και άσχημα...χειροτερα και απο μονο 640 blue ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 23, 2009 #292 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 χειροτερα και απο μονο 640 blue ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 23, 2009 #293 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Τι seek time και random r/w έχει ο blue και τι οι raptors και τι ο 640...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 23, 2009 #294 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Τι seek time και random r/w έχει ο blue και τι οι raptors και τι ο 640...?Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με σημερινούς δίσκους μόνο σε access times θα δεις διαφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 23, 2009 #295 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Ορίστε ρε παραπονιάρηδες... Άμεση διαθεσιμότητα στον πρώτο Raptor που βγήκε...Και με τιμή λουκούμι... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-36-7Gb-Western-16Mb-10000-Rpm-WD360GD.htm Σοβαρά τώρα, μας δουλεύουν? Ο δίσκος πρέπει να είναι 5 χρονών μοντέλο ή και παραπάνω... Όχι δεν σε δουλέυουν. Βρέθηκε απόθεμα και ανέβηκε στο site ο δίσκος. To Thumbs Down δεν καταλαβαίνω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 23, 2009 #296 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 χωρις εγγυηση που προφανως παραλειπεται απο την αναφορα του δισκου (πως αλλωστε αφου και η ιδια η wd δεν θα τον καλυπτει -μιλαμε για δισκο του 2002-2003...) και με reads που ξεκινανε απο 57 (τοσο ειναι αν μιλαμε για τον 360GD , μιας και τον εχω το δισκο..) και σημαντικα χαμηλοτερα IOPS απο τους αλλους ραπτορες , ποσο μαλλον και απο συγχρονους δισκους 7200rpm (εδω δεν ειμαι σιγουρος ιδιαιτερα, αλλα πλεον, περιπου στα ιδια πρεπει να ειναι) δε βρισκω νοημα αγορας απο καποιο χρηστη, ενας 500-640 aals, μονο σε πολυ εξειδικευμενες real life καταστασεις -πιθανον- να βγει αργοτερος απο τον 360GD (για αυτους τους λογους εχει μπει στο χρονοντουλαπο και ο δικος μου, αφου πλεον μονο το ονομα του εχει μεινει... και οχι η χαρη...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Νοέμβριος 23, 2009 #297 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 ξερετε παιδια ποτε θα φερουν καμια 5870? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 23, 2009 #298 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Όχι δεν σε δουλέυουν. Βρέθηκε απόθεμα και ανέβηκε στο site ο δίσκος.To Thumbs Down δεν καταλαβαίνω εγώ.Το thumbs down φίλε μου κολλάει στο ότι το Πλαίσιο αντί να πλασάρει προϊόντα πολλών χρόνων (σε καλή τιμή βέβαια, δεν μπορώ να πω), θα έπρεπε να ασχοληθεί με το απαράδεκτο site του και τα προβλήματα διαθεσιμότητας που αναφέρονται τον τελευταίο καιρό από πολλούς χρήστες.Και προς Θεού, δεν έχω τίποτα μαζί σου. Απλώς η άποψή μου είναι ότι δεν δίνεται βαρύτητα εκεί που πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Νοέμβριος 23, 2009 #299 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Το πλαίσιο καλό είναι να φέρει και κάναν amd, δεν υπάρχει λόγος ο 965 να είναι internet only, τουλάχιστον κάνει μια καλή κίνηση που ονομάζεται πλαίσιο στην "Στουρνάρη". Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 23, 2009 #300 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 τουλάχιστον κάνει μια καλή κίνηση που ονομάζεται πλαίσιο στην "Στουρνάρη".μεχρι τα Χριστούγεννα θα έχει! :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.