Jump to content

Σέρνομαι στο internet όταν έχω bittorent

pliktras

Recommended Posts

το πρόγραμμα που έδωσα σου δίνει την δυνατότητα να αλλάζεις αριθμητικά τις tcp/ip connections που είναι 50 νομίζω στα xp και το κάνεις όσο θές, ώστε να μην δεσμεύονται από το bit/u torrent και σέρνετε το Internet μετά.

Μπράβο ρε Αποστόλη. Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα ανεξαρτήτως upload, κάτι που δεν συνέβαινε με το Vuze.

Τώρα μπαίνοντας εκεί που έδειξες, βλέπω ότι το Vuze αυτοεξαιρείται.

Το bittorrent στην έκδοση 6 και μετά βάζει και μια άλλη παραριά (αν δεν προσέξεις) που νομίζω τρώει bandwidth/πόρους. Αν δεν το πήρες χαμπάρι νομίζω έχει ξεχωριστό uninstall. Σφάξ'το.

Αυτο που λέει ο kontak ειναι το πρωτο που πρέπει να κάνετε οσοι έχετε πρόβλημα. Στην ουσία γίνεται patch στο tcpip.sys και αλλαζει στη registry τα connection limits..(αυτο ήταν μια π@π@ρια της MS αλλά τεσπα)!θελει πάντως να κοιτάξετε τι version είναι το original tcpip.sys καθως υπάρχουν αντίστοιχα patch ,καθως επίσης και το λειτουργικό (vista ή xp).

Για το Nod32 ξετσεκάρετε το απο το web filtering (web browsers k active mode) οπως είπε ο apostolis22.

Τέλος για τους μtorrent χρήστες υπάρχει επιλογή να αυτοματοποιείς τις ταχύτητες αναλογα με το αν υπάρχουν dowloads ή οχι. Ετσι καλό είναι οταν κατεβάζετε να κόβετε το upload στο 50 με 70% για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Α και οταν το upload είναι στο 100% τοτε μπουκώνει σίγουρα η γραμμη. Αυτά ελπιζω να βοήθησα!

Αποστόλη, ένα ευχαριστώ και από εμένα.Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , μόνο από τορρεντς συγκεκριμένου τράκερ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.