pliktras Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Γειά σας παιδιά. Όταν έχω ανοιχτό το bittorrent ή το utorrent και με 10kb/sec να κατεβάζει όταν πάω να surfάρω στο internet σέρνομαι. Αν πάω να κατεβάσω κάτι κατεβαίνει κανονικά με λογική ταχύτητα(ανάλογα ποση τραβάει και το torrent)αλλα ο firefox (ακόμα και με ie7 δοκίμασα) σέρνονται...Ακόμα και το google earth αργεί... Τι φταίει?:(
sebastian Ιανουάριος 6, 2009 #2 Ιανουάριος 6, 2009 μιπως σου ρουφει ολο το Up! Αμα το up πηγαινει ολο στο bitorent η συνδεση σου σερνεται...το Up με το down ειναι αλληλενδετα!
pliktras Ιανουάριος 6, 2009 Author #3 Ιανουάριος 6, 2009 όχι και το up πολύ μικρό είναι... 256 up έχω και το bittorrent δεν στέλνει ούτε 10...
MadCatMk21416003342 Ιανουάριος 6, 2009 #5 Ιανουάριος 6, 2009 Δοκίμασε να μειώσεις τον αριθμό των torrents ή τα πόσα connections του επιτρέπεις να έχει για το καθένα.Πολλοί routers τα φτύνουν όταν ανοίγονται πάρα πολλά connections.
geogeoland Ιανουάριος 6, 2009 #6 Ιανουάριος 6, 2009 Δες μήπως έχεις κάνει καμία περίεργη ρύθμιση στο firewall, τσέκαρε τις ρυθμίσεις του torrent (connections, upload κλπ) και δες (αν έχεις nod) αν το έχεις προσθέσει στο exclude list του IMON. Τέλος δες, αν έχεις θέσει περιορισμό, οτι όντως υφίσταται. Καμιά φορά παρά του οτι του ορίζεις ενα συγκεκριμένο όριο στο up/down δεν το πιάνει...
Jerry007 Ιανουάριος 6, 2009 #7 Ιανουάριος 6, 2009 Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα,τι πρέπει να κάνουμε στο NOD32?
ngt Ιανουάριος 6, 2009 #9 Ιανουάριος 6, 2009 Δοκίμασε να μειώσεις τον αριθμό των torrents ή τα πόσα connections του επιτρέπεις να έχει για το καθένα.Πολλοί routers τα φτύνουν όταν ανοίγονται πάρα πολλά connections.Σωστο, και επαυξανω...
pliktras Ιανουάριος 6, 2009 Author #10 Ιανουάριος 6, 2009 Λοιπόν παιδιά, ναι έχω nod32! Επειδή δεν κατάλαβα τι ακριβώς μου λέτε (ψυλο άσχετος:/-μονο στα games πρώτος)μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ακριβώς τι να κάνω:/ thx:)
kontak Ιανουάριος 7, 2009 #15 Ιανουάριος 7, 2009 Φίλε μου δεν φταίει ούτε το nod ούτε τίποτε άλλο απλά κατέβασε το αρχείο από αυτό το site και αύξησε τα connections σου.http://torrentfreak.com/evid4226patch223d-enzip/
Qlim4X Ιανουάριος 7, 2009 #16 Ιανουάριος 7, 2009 επειδή ασχολουμε καιρο με τορεντ ίσως είναι ο χειρότερος dowloader.απίστευτα κωλύματα και μεγάλη κατανάλωση πόρων βάλε utorrent και θα δεις τεράστια διάφορα
Jerry007 Ιανουάριος 7, 2009 #17 Ιανουάριος 7, 2009 Φίλε μου δεν φταίει ούτε το nod ούτε τίποτε άλλο απλά κατέβασε το αρχείο από αυτό το site και αύξησε τα connections σου.http://torrentfreak.com/evid4226patch223d-enzip/ Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το αρχείο?Δεν νομίζω οτι είναι και η καλύτερη ιδέα να κατεβάσει κάποιος ενα .exe με ρυθμίσεις που θα πειράξουν την σύνδεση του απο άγνωστο δημιουργό :...: Και ακόμα έβαλα τον βιαστή(Kaspersky) στην θέση του Νόντι και ηρέμησα
apollokk Ιανουάριος 7, 2009 #18 Ιανουάριος 7, 2009 Εγω με uTorrent 24/7 και surfing δεν εχω κανενα προβλημα. Παει στο max της γραμμης down/up.
pliktras Ιανουάριος 7, 2009 Author #19 Ιανουάριος 7, 2009 Παιδιά δεν ξέρω έκανα αυτό που είπε ο apostolis22 και το πρόβλημα εξαφανίστηκε Τώρα για utorrent,μια ζωή utorrent είχα.Μόλις άλλαξα σε bittorrent επειδή κατέβαζε παρα πολύ αργά και μερικά torrents μάλιστα καν δεν τα κατέβαζε και είδα οτι με το bittorrent όχι μονο κατεβαίνουν , αλλα κατεβαίνουν και πολύ πιο γρήγορα χρησιμοποιώ πάντα bittorrent:D Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά:T:
thanassis Ιανουάριος 7, 2009 #20 Ιανουάριος 7, 2009 είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα έτσι όπως προαναφέρθηκε!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.