Jump to content

Σέρνομαι στο internet όταν έχω bittorent

pliktras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά.

Όταν έχω ανοιχτό το bittorrent ή το utorrent και με 10kb/sec να κατεβάζει όταν πάω να surfάρω στο internet σέρνομαι.

Αν πάω να κατεβάσω κάτι κατεβαίνει κανονικά με λογική ταχύτητα(ανάλογα ποση τραβάει και το torrent)αλλα ο firefox (ακόμα και με ie7 δοκίμασα) σέρνονται...Ακόμα και το google earth αργεί...

Τι φταίει?:o:(

μιπως σου ρουφει ολο το Up! Αμα το up πηγαινει ολο στο bitorent η συνδεση σου σερνεται...το Up με το down ειναι αλληλενδετα!

Δοκίμασε να μειώσεις τον αριθμό των torrents ή τα πόσα connections του επιτρέπεις να έχει για το καθένα.

Πολλοί routers τα φτύνουν όταν ανοίγονται πάρα πολλά connections.

Δες μήπως έχεις κάνει καμία περίεργη ρύθμιση στο firewall, τσέκαρε τις ρυθμίσεις του torrent (connections, upload κλπ) και δες (αν έχεις nod) αν το έχεις προσθέσει στο exclude list του IMON. Τέλος δες, αν έχεις θέσει περιορισμό, οτι όντως υφίσταται. Καμιά φορά παρά του οτι του ορίζεις ενα συγκεκριμένο όριο στο up/down δεν το πιάνει...

Δοκίμασε να μειώσεις τον αριθμό των torrents ή τα πόσα connections του επιτρέπεις να έχει για το καθένα.

Πολλοί routers τα φτύνουν όταν ανοίγονται πάρα πολλά connections.

Σωστο, και επαυξανω...

Λοιπόν παιδιά, ναι έχω nod32!

Επειδή δεν κατάλαβα τι ακριβώς μου λέτε (ψυλο άσχετος:/-μονο στα games πρώτος:p)μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ακριβώς τι να κάνω:/

thx:)

επειδή ασχολουμε καιρο με τορεντ ίσως είναι ο χειρότερος dowloader.

απίστευτα κωλύματα και μεγάλη κατανάλωση πόρων

βάλε utorrent και θα δεις τεράστια διάφορα

Φίλε μου δεν φταίει ούτε το nod ούτε τίποτε άλλο απλά κατέβασε το αρχείο από αυτό το site και αύξησε τα connections σου.

http://torrentfreak.com/evid4226patch223d-enzip/

Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το αρχείο?Δεν νομίζω οτι είναι και η καλύτερη ιδέα να κατεβάσει κάποιος ενα .exe με ρυθμίσεις που θα πειράξουν την σύνδεση του απο άγνωστο δημιουργό :...:

Και ακόμα έβαλα τον βιαστή(Kaspersky) στην θέση του Νόντι και ηρέμησα :D

Παιδιά δεν ξέρω έκανα αυτό που είπε ο apostolis22 και το πρόβλημα εξαφανίστηκε:T:

Τώρα για utorrent,μια ζωή utorrent είχα.Μόλις άλλαξα σε bittorrent επειδή κατέβαζε παρα πολύ αργά και μερικά torrents μάλιστα καν δεν τα κατέβαζε και είδα οτι με το bittorrent όχι μονο κατεβαίνουν , αλλα κατεβαίνουν και πολύ πιο γρήγορα χρησιμοποιώ πάντα bittorrent:D

Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά:D:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.