stelios93 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Μετά το πρώτο φορμάτ, όταν μπαίνω σε παιχνίδια όπως το Προ μου αλλάζει τα χρώματα ή μου εμφανίζει κουκίδες που δεν εξαφανίζονται ακόμα και να κλείσω το παιχνίδι. Πιο σπάνια κολλάει όλο το παιχνίδι, ο υπολογιστής φερεται λες και δεν έχει καρτα και μου λέει να επανεκκινησω. Ακόμα μπορώ να δω DVD αλλά κολλάνε. Δεν μπορώ να δε ΚΑΘΟΛΟΥ .avi(έχω μόνο ήχο λες και είναι mp3). Τι συμβαίνει ρε παιδια; Έχω XP sp1.
phenomaria Ιανουάριος 6, 2009 #2 Ιανουάριος 6, 2009 κάνε αναβάθμιση σε sp3 , φαντάζομαι οτι δεν έχεις κάνει χρόνια τώρα ανανέωση των windows.Αν και φοβάμαι ότι εχει πρόβλημα η καρτα σου.
stelios93 Ιανουάριος 6, 2009 Author #3 Ιανουάριος 6, 2009 να κανω μια διευκρίνηση. Πρώτα είχα βιστα και δούλευαν μια χαρά. κανω φορμάτ πάλι βιστα αρχίζουν τα προβλήματα. κάνω φορμάτ χρ και συνεχίζουν τα ίδια
jimakoZzz Ιανουάριος 13, 2009 #6 Ιανουάριος 13, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΝ 7600GT ASUS ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΙΝ 9600GT ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΤ ΠΕΡΙΕΡΓΑ..Π.Χ. ΑΛΟΙΩΣΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤ ΤΕΤΟΙΑ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΙΝΕ 400W?
Occultist Ιανουάριος 15, 2009 #7 Ιανουάριος 15, 2009 Αρκετά πιθανό. Όχι τόσο για την ονομαστική ισχύ των 400w, αλλά επειδή μάλλον δε δίνει αρκετά ampere στη 12 άρα ή είναι γενικά χαμηλής ποιότητας. Ένα καλό καινούριο τροφοδοτικό πιστεύω θα λύσει το πρ΄'οβλημα, αν το υπόλοιπο σύστημα είναι οκ.
jimakoZzz Ιανουάριος 16, 2009 #8 Ιανουάριος 16, 2009 το τροφοδοτικο ειναι αυτο που εχει το κουτι turbo-x για τσεκαρε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.