Louris7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Εχουμε το κομματι...(videoclip ασ πουμε ή mp3)Εχουμε τους στιχους...Θελουμε να φτιαξουμε ενα video που να εμφανιζει τους υποτιτλους σε στυλ karaoke, δηλαδη π.χ να κοκκινιζουν σιγα σιγα αυτα που πρεπει να τραγουδησεις...Υπαρχει καποιο προγραμμα??
Jaco Ιανουάριος 10, 2009 #2 Ιανουάριος 10, 2009 Κάποιο πρόγραμμα δεν ξέρω, αλλα μπορείς σίγουρα να το κάνεις με το virtual dub, ένα subtitle editor και πολύ υπομονή και όρεξη για τον συγχρονισμό...Με τα παραπάνω τώρα, μπορείς με τον subtitle editor, να συγχρονίσεις τους υπότιτλους και να κάνεις κεφαλαία την συλλαβή που πρέπει να τραγουδήσει ο άλλος και στην συνέχεια με το virtual dub και το vobsub να ενσωματώσεις το αποτέλεσμα στο avi σου...Μπορεί να υπάρχει πιο εύκολη μέθοδος, αλλά το παραπάνω γίνεται σίγουρα, όμως είναι πολύ χρονοβόρο και κουραστικό (τουλάχιστον εγώ θα βαριόμουνα απίστευτα να το κάνω)...
Elric Ιανουάριος 10, 2009 #3 Ιανουάριος 10, 2009 Το πιο γνωστό πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά είναι το Aegisub που χρησιμοποιούν τα περισσότερα fansub groups.Αλλά θέλει πολύ δουλεία και μεράκι.Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτοματοποιημένη η διαδικασία.Πρέπει να κοιτάς την κοιματομορφή του ήχου και να γράγεις scriptάκι με timings.Νομίζω γίνεται και με το adobe after effects αλλά εκεί θέλει @@.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.