Jump to content

Το νου σας με το youtube

ea6gka

Recommended Posts

Περιέργο όμως ε? Απο την μία εχουμε αυτό... και απο την άλλη ολοι αυτοι που θα φωνάζουν , σίγουρα θα έχουν ένα λογαριασμο φόρα παρτίδα στο facebook...

Και ποιο το προβλημα δλδ να εχω λογαριασμο στο facebook?

Ουτε τρομοκρατης ειμαι ουτε εγκληματιας.

Και ποιο το προβλημα δλδ να εχω λογαριασμο στο facebook?

Ουτε τρομοκρατης ειμαι ουτε εγκληματιας.

κανενα προβλημα με αυτο.

Το προβλημα θα ειναι αν οσοι εχουν λογαριασμο facebook με κανονικα στοιχεια ,αρχισουν να φωναζουν για διακινηση

προσωπικων στοιχειων...ειναι λιγο υποκριτικο ...

ΥΓ το "δεν εχω κατι να κρυψω ας κανουν οτι θελουν" δεν ειναι λογικη.

Το να βλεπουν οι φιλοι μου τα προσωπικα μου στοιχεια προφανως και δεν εχω προβλημα μιας και εγω ο ιδιος τα δηλωνω.

Το να διαρευσουν τα στοιχεια μου ομως παντου προφανως και αυτο ειναι προβλημα.

Αλλα δε νομιζω οτι εχει γινει κατι τετοιο.

Το να βλεπουν οι φιλοι μου τα προσωπικα μου στοιχεια προφανως και δεν εχω προβλημα μιας και εγω ο ιδιος τα δηλωνω.

Το να διαρευσουν τα στοιχεια μου ομως παντου προφανως και αυτο ειναι προβλημα.

Αλλα δε νομιζω οτι εχει γινει κατι τετοιο.

θα σου προτινα να εκνευριστεις απο τωρα...καθως με τον εναν ή τον αλλον τροπο μερος αυτων ή και ολα

εχουν παρει το δρομο τους προς τους ενδιαφερομενους φορεις.:giveup:

Τίποτα, απλά μπορείς να συνδέσεις τα accounts μεταξύ τους.

μαλλον δεν καταλαβες καλα , ο γιουτουμπ δινει τα στοιχεια του τι παρακολουθεις στο γουγλη. μετα ο γουγλης σου δινει στο εμαιλ μια λιστα (playlist) του τι βλεπεις ωστε να ειναι διαθεσιμα αμεσως σε εσενα χωρις να μπεις στο γιουτουμπ. Μετα ομως ο γουγλης εχει υποχρεωση να δινει στοιχεια στην Viacom , εταιρια παραγωγης ταινιων κλπ.

μαλλον δεν καταλαβες καλα , ο γιουτουμπ δινει τα στοιχεια του τι παρακολουθεις στο γουγλη. μετα ο γουγλης σου δινει στο εμαιλ μια λιστα (playlist) του τι βλεπεις ωστε να ειναι διαθεσιμα αμεσως σε εσενα χωρις να μπεις στο γιουτουμπ. Μετα ομως ο γουγλης εχει υποχρεωση να δινει στοιχεια στην Viacom , εταιρια παραγωγης ταινιων κλπ.

Ωραία, αυτό το κάναν και πριν :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.