ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Για ριξτε μια ματια και σε αυτο εδω περα και τα συμπερασματα δικα σας http://afp.google.com/article/ALeqM5hty1hXgakr7zoviTVNKalsStgSOw Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Το συνημμένο από πού το έκανες crop ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 6, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 απο το youtube (??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 δεν μου το βγάζει πουθενα...έχεις account στο youtube ή βλέπεις έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios93 Ιανουάριος 6, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 ασχετο αλλα όταν πάω να δω youtube μου λέει να καταβασω τον flash. τον έχω ήδη τον flash αρα τι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 6, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Έχεις παλιο flash. Κάνε νέο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 6, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Περιέργο όμως ε? Απο την μία εχουμε αυτό... και απο την άλλη ολοι αυτοι που θα φωνάζουν , σίγουρα θα έχουν ένα λογαριασμο φόρα παρτίδα στο facebook... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 6, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 ποιον ειδες να φωναζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 λάθος διατύπωση... edited Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιανουάριος 7, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Τί ακριβώς παίζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Ιανουάριος 7, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Τί ακριβώς παίζεται?Τίποτα, απλά μπορείς να συνδέσεις τα accounts μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 7, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Περιέργο όμως ε? Απο την μία εχουμε αυτό... και απο την άλλη ολοι αυτοι που θα φωνάζουν , σίγουρα θα έχουν ένα λογαριασμο φόρα παρτίδα στο facebook...Και ποιο το προβλημα δλδ να εχω λογαριασμο στο facebook?Ουτε τρομοκρατης ειμαι ουτε εγκληματιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 7, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Και ποιο το προβλημα δλδ να εχω λογαριασμο στο facebook?Ουτε τρομοκρατης ειμαι ουτε εγκληματιας.κανενα προβλημα με αυτο.Το προβλημα θα ειναι αν οσοι εχουν λογαριασμο facebook με κανονικα στοιχεια ,αρχισουν να φωναζουν για διακινηση προσωπικων στοιχειων...ειναι λιγο υποκριτικο ...ΥΓ το "δεν εχω κατι να κρυψω ας κανουν οτι θελουν" δεν ειναι λογικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 7, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Το να βλεπουν οι φιλοι μου τα προσωπικα μου στοιχεια προφανως και δεν εχω προβλημα μιας και εγω ο ιδιος τα δηλωνω.Το να διαρευσουν τα στοιχεια μου ομως παντου προφανως και αυτο ειναι προβλημα.Αλλα δε νομιζω οτι εχει γινει κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 7, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Το να βλεπουν οι φιλοι μου τα προσωπικα μου στοιχεια προφανως και δεν εχω προβλημα μιας και εγω ο ιδιος τα δηλωνω.Το να διαρευσουν τα στοιχεια μου ομως παντου προφανως και αυτο ειναι προβλημα.Αλλα δε νομιζω οτι εχει γινει κατι τετοιο.θα σου προτινα να εκνευριστεις απο τωρα...καθως με τον εναν ή τον αλλον τροπο μερος αυτων ή και ολαεχουν παρει το δρομο τους προς τους ενδιαφερομενους φορεις.:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 7, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Τίποτα, απλά μπορείς να συνδέσεις τα accounts μεταξύ τους.μαλλον δεν καταλαβες καλα , ο γιουτουμπ δινει τα στοιχεια του τι παρακολουθεις στο γουγλη. μετα ο γουγλης σου δινει στο εμαιλ μια λιστα (playlist) του τι βλεπεις ωστε να ειναι διαθεσιμα αμεσως σε εσενα χωρις να μπεις στο γιουτουμπ. Μετα ομως ο γουγλης εχει υποχρεωση να δινει στοιχεια στην Viacom , εταιρια παραγωγης ταινιων κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 7, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 προφανώς αυτό γίνεται μόνο αν έχεις account στο youtube και το mail που έχεις δηλώσει είναι gmail ... αν και έτσι δεν παύει να είναι απαράδεκτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 7, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 ε ναι μονο σε αυτη τη περιπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Ιανουάριος 7, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 μαλλον δεν καταλαβες καλα , ο γιουτουμπ δινει τα στοιχεια του τι παρακολουθεις στο γουγλη. μετα ο γουγλης σου δινει στο εμαιλ μια λιστα (playlist) του τι βλεπεις ωστε να ειναι διαθεσιμα αμεσως σε εσενα χωρις να μπεις στο γιουτουμπ. Μετα ομως ο γουγλης εχει υποχρεωση να δινει στοιχεια στην Viacom , εταιρια παραγωγης ταινιων κλπ. Ωραία, αυτό το κάναν και πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.