Jump to content



Laptop 800-900€


ShadowReaper

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω λάπτοπ αλλά δε θέλω να δώσω πάνω απο 900€. Δεν το θέλω για gaming αλλά θα χρειάζεται να τρέχει κάποια απαιτητικά προγράμματα όπως pspice κλπ...

Ακόμη μπορώ να σβήσω τα Vista που θα έχει και να βάλω winxp και linux; (ρωτάω γιατί έχω ακούσει ότι σε ορισμένα laptop αυτό θε γίνεται)

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτά τα χρήματα θα βρεις σίγουρα κάτι δυνατό που θα παίζει και κανα ελαφρύ game. Σίγουρα διπύρηνο, με 3+γίγα και είσαι ΟΚ. Κάτι καινούργια HP που είναι και ελαφριά πρέπει να είναι μούρλια!

Για το άλλο σκέλος όλα είναι θέμα drivers!. Αν βρεις για τα XP τότε θα δουλέψει

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ κι εγώ οτί η μεταφορά θα είναι ζόρικη, έχοντας προηγούμενο μοντέλο της ACER, το 602G32Mn. Χωρίς πάντως να θέλω να σε αποτρέψω, να σημειώσω ότι με το δικό μου acer έχω προβλήματα με την κάρτα γραφικών, ενώ μια φίλη μου που πήρε αυτό το laptop που σκέφτεσαι όταν ακόμα έκανε πάνω από 1000 Ευρώ, αντιμετώπισε προβληματικό βύσμα τροφοδοσίας. Στην αγορά Acer θα σου έλεγα να υπολογίζεις στο κόστος και μια επέκταση εγγύησης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Link to comment
Share on other sites

μακρια απο Acer.

3 εχουν πεσει στα χερια μου.

καμμενα πιξελ (σειρες ολοκληρες ) - και δεν περναγαν σερβις για καποιο λογο-.

το ενα βαρεσε σκληρο 2 φορες,οταν ζεστενονταν εκαναν σαν μπουλντοτζα(KVLT word),τραγικη ποιοτητα κατασκευης και στο κατι κατω οταν οι Toshiba/Dell/κλπ εχουν πληθωρα επιλογων,ειναι απλα κουτο να πας με ACER.

Link to comment
Share on other sites

Μα καλα δεν ειδατε την αναλυση της οθόνης...?

1440 x 900 για 17"???? Παμε καλα...? Αυτη ειναι αναλυση για 15αρα! παρε ενα καλυτερο 15αρη, θα γλιτώσεις 1.5 κιλα στην πλατη σου και θα εχεις την ίδια επιφάνεια εργασίας..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.