isaios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 χρησιμοποιω το flashget για κατεβασμα αρχειων μεσω rapidshare.τωρα τελευταια μετα το κατεβασμα 3-4 αρχειων το downloading διακοπτεται για αρκετη ωρα και συνεχιζεται αργοτερα.Παρατηρησα οτι τη στιγμη της διακοπης το site του rapidshare εχει πεσει.Ξερει κανεις τι συμβαινει?εχει αρχισει να γινεται εκνευριστικο το ολο θεμα...ξεχασα να πω οτι ειμαι premium user!
ilion10 Ιανουάριος 6, 2009 #3 Ιανουάριος 6, 2009 φίλε μου εγώ κατεβαζω με αυτό τον τρόπο http://www.webz.gr/2007/12/28/rapidshare-%CE%BC%CE%B5-download-manager/ κ έχω να σου πώ ότι είναι απλά άψογο!
perp Ιανουάριος 6, 2009 #4 Ιανουάριος 6, 2009 Αν δεν πέφτει η σύνδεση σου, μπορεί να τρώς κόφτη απο τον internet provider σου.
isaios Ιανουάριος 6, 2009 Author #5 Ιανουάριος 6, 2009 forthnet εχω.εχει αρχισει να εφαρμοζει τετοιες πρακτικες?
GeorgeVasil Ιανουάριος 6, 2009 #6 Ιανουάριος 6, 2009 Mε 2.66GGB/day που παμε?Κατα διαόλου.Εκανα και ανανεωση ο μακακας. Πως να μην κοβετε το Download αν εχει γρήγορη συνδεση το παιδι.
perp Ιανουάριος 6, 2009 #7 Ιανουάριος 6, 2009 forthnet εχω.εχει αρχισει να εφαρμοζει τετοιες πρακτικες?Και εγώ forthnet 2play έχω και μου έχει συμβεί στο παρελθόν...οπότε απλά κάνε πιο χαλαρή χρήση...
isaios Ιανουάριος 6, 2009 Author #8 Ιανουάριος 6, 2009 ε τοτε ας βγαλουν ανακοινωση οτι βαζουν κοφτη για να δουμε κι εμεις ως καταναλωτες τι θα κανουμε.οχι ομως στα μουλωχτα.ασε που σκεφτομαι εδω και καιρο να τους παψω και να παω σε αλλο provider...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.