Guard1an Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Καλησπέρα,η σύνθεση του υπολογιστή μου είναι:-Asus P5K Pro-C2D E8200-2GB Ram-VGA MSI Ati 3870-512MB OC-HDD 320GB Western Digital-Windows Vista Ultimate SP1 GR-Monitor LG L222WSΤο pc μου μετά το χθεσινό format μου παρουσιάζει το εξής κουφό πρόβλημα:Μετά την εγκατάσταση των drivers της VGA (τους τελευταίους Catalyst 8.12), όταν πλησιάζω το ποντίκι προς το αριστερό άκρο της οθόνης, δημιουργεί μια κάθετη μάυρη γραμμή κατά όλο το μήκος της.Επίσης από τα αριστερά μου κόβει λίγο το wallpaper και το γράμματα, και όλη η οθόνη φαίνεται σαν θολή. Σαν να είναι λαθος η ανάλυση ένα πράγμα. Φαίνεται λες και η ανάλυση που παίρνει το Monitor να είναι ένα τσακ μικρότερη απο αυτή που μπορεί να απεικονίσει, με αποτέλεσμα να μην χωράει όλη στην οθόνη. Και εκείνη η μαύρη γραμμή κατά μήκος της είναι ενοχλητική.Η ανάλυση που τη δουλεύω είναι η Native (1680x1050).Το περίεργο δεν είναι εδώ, όταν κατεβάζω λίγο την ανάλυση και την ξαναανεβάζω στο 1680x1050, όλα δουλεύουν κανονικά. Μετά από restart πάλι το ίδιο πρόβλημα.Πέρασα τους drivers ξανά και ξανά, πέρασα προηγούμενους drivers της ati, drivers της οθόνης, τίποτα.Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο;
mpoumpis Ιανουάριος 8, 2009 #3 Ιανουάριος 8, 2009 Παντα την δουλευες με αυτη την αναλυση την οθονη σου? Η οθονη σου συνοδευοταν μηπως απο καποιο cd?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.