killer22 Ιανουάριος 21, 2009 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 gznp Ποιά θεωρείς καλύτερη επιλογή μεταξύ HDAV 1.3 και HDAV 1.3 Deluxe?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιανουάριος 21, 2009 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Που να έπαιρνες και τη D2X (προφανώς η διαφορά της με την DX δεν είναι μόνο το DTS...) Επειδή την έχω μαζί μου, αν βρω χρόνο την επόμενη εβδομάδα, ίσως κανονίσουμε να στη φέρω για να την ακούσεις και να εντοπίσεις τις όποιες διαφορές. Και εγώ είμαι μέσα σ αυτό!!!..... Έκανα παραγγελιά την D1 Xonar. Εχεις και τα ακουστικά και amp μαζί σου....? Που να έπαιρνες και τη D2X (προφανώς η διαφορά της με την DX δεν είναι μόνο το DTS...) καλα αυτο ελεγχεται....και αν δεν βαλεις ΤΑ ακουστικα/ηχεια παιζει να μην ακουσεις καμια διαφορά. εδω εγω νομιζω πως δεν θα ακουσω διαφορές απο την αudiomax που εχω τωρα. Για μουσικη μιλαμε...τωρα αυτα τα ΕΑΧ ΜΕΑΧ και τα αλλα που λέτε δεν τα ξερω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 21, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 gznp Ποιά θεωρείς καλύτερη επιλογή μεταξύ HDAV 1.3 και HDAV 1.3 Deluxe?? Το να χάσεις τη θυγατρική κάρτα, με τους switchable opamps, για μένα δε λέει. Έτσι κι αλλιώς, η διαφορά τους σε τιμή είναι κάπου στα 10-15€ (από overclockers.co.uk), οπότε γιατί να μην παίξεις με τη Deluxe? Αν βέβαια το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το HDMI, ίσως τη θυγατρική να μην τη χρειαστείς καθόλου. Και εγώ είμαι μέσα σ αυτό!!!..... Έκανα παραγγελιά την D1 Xonar.Εχεις και τα ακουστικά και amp μαζί σου....? Ακουστικά, amp και D2X Κάτσε να χαλαρώσω λίγο με την εξεταστική και το κανονίζουμε - να σου δώσω και τα CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιανουάριος 21, 2009 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Ωραία μαλλον οταν τελειωνει η δικια σου εξεταστικη αρχιζει εμενα και του γυροτσουρεκι killer.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer22 Ιανουάριος 21, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Thanks..Βασικά για αρχή με ενδιαφέρει για σετ 2.1 το οποίο σε λίγο καιρό θα γίνει 5.1(σύνδεση hdmi) για αυτό κ αναρωτιέμαι..Όντως η διαφορά στην τιμή είναι σχεδόν τίποτα απλώς ίσως αυτές τις εξόδους πολύ πιθανόν να μην χρησιμοποιήσω κ ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιανουάριος 21, 2009 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 όσο για τις διαφορες D2/X D1/X .... ναι μεν τα Burr Brown τις πρωτης ειναι καλυτερα...απο Cirrus Logic αλλα πιστευω οτι η διαφορά θα ακουγεται σε 5.1 setup** και οχι σε 2/2.1...γιατι αυτα που δινουν stereo ειναι αρκετά καλά.**και με πολύ ποιοτικά ηχεία (> των logitech 5500). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 21, 2009 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Που να έπαιρνες και τη D2X (προφανώς η διαφορά της με την DX δεν είναι μόνο το DTS...)Επειδή την έχω μαζί μου, αν βρω χρόνο την επόμενη εβδομάδα, ίσως κανονίσουμε να στη φέρω για να την ακούσεις και να εντοπίσεις τις όποιες διαφορές. Ανάμεσα στο AV200 και AV100 δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές διαφορές και τα δυο C-Media Oxygen HD είναι. Αλλά εντάξει οι TI Burr Brown PCM1796 της D2X σίγουρα είναι καλύτερης ποιότητας από τους Cirrus Logic CS4398 και CS4362A της DX (αν και ο πρώτος δεν είναι και άσχημος). Στο πεδίο τιμής πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή και μιας και δεν είμαι ο τύπος που θα ξοδέψει 200Ε για κάρτα ήχου, είμαι ευχαριστημένος. Όσο για το sound check με την D2X, μέσα, why not Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.