Jump to content

Τα δυνατοτερα Ηχεια για pc και καρτα ηχου...

Jim@kiS

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Που να έπαιρνες και τη D2X (προφανώς η διαφορά της με την DX δεν είναι μόνο το DTS...;))

Επειδή την έχω μαζί μου, αν βρω χρόνο την επόμενη εβδομάδα, ίσως κανονίσουμε να στη φέρω για να την ακούσεις και να εντοπίσεις τις όποιες διαφορές.

Και εγώ είμαι μέσα σ αυτό!!!..... Έκανα παραγγελιά την D1 Xonar.

Εχεις και τα ακουστικά και amp μαζί σου....?

Που να έπαιρνες και τη D2X (προφανώς η διαφορά της με την DX δεν είναι μόνο το DTS...;))

καλα αυτο ελεγχεται....και αν δεν βαλεις ΤΑ ακουστικα/ηχεια παιζει να μην ακουσεις καμια διαφορά.

εδω εγω νομιζω πως δεν θα ακουσω διαφορές απο την αudiomax που εχω τωρα.

Για μουσικη μιλαμε...τωρα αυτα τα ΕΑΧ ΜΕΑΧ και τα αλλα που λέτε δεν τα ξερω.....

gznp :offtopic2: Ποιά θεωρείς καλύτερη επιλογή μεταξύ HDAV 1.3 και HDAV 1.3 Deluxe??

Το να χάσεις τη θυγατρική κάρτα, με τους switchable opamps, για μένα δε λέει. Έτσι κι αλλιώς, η διαφορά τους σε τιμή είναι κάπου στα 10-15€ (από overclockers.co.uk), οπότε γιατί να μην παίξεις με τη Deluxe? ;)

Αν βέβαια το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το HDMI, ίσως τη θυγατρική να μην τη χρειαστείς καθόλου.

Και εγώ είμαι μέσα σ αυτό!!!..... Έκανα παραγγελιά την D1 Xonar.

Εχεις και τα ακουστικά και amp μαζί σου....?

Ακουστικά, amp και D2X ;)

Κάτσε να χαλαρώσω λίγο με την εξεταστική και το κανονίζουμε - να σου δώσω και τα CD :D

Thanks..

Βασικά για αρχή με ενδιαφέρει για σετ 2.1 το οποίο σε λίγο καιρό θα γίνει 5.1(σύνδεση hdmi) για αυτό κ αναρωτιέμαι..

Όντως η διαφορά στην τιμή είναι σχεδόν τίποτα απλώς ίσως αυτές τις εξόδους πολύ πιθανόν να μην χρησιμοποιήσω κ ποτέ.

όσο για τις διαφορες D2/X D1/X .... ναι μεν τα Burr Brown τις πρωτης ειναι καλυτερα...απο Cirrus Logic αλλα πιστευω οτι η διαφορά θα ακουγεται σε 5.1 setup** και οχι σε 2/2.1...γιατι αυτα που δινουν stereo ειναι αρκετά καλά.

**και με πολύ ποιοτικά ηχεία (> των logitech 5500).

Επειδή την έχω μαζί μου, αν βρω χρόνο την επόμενη εβδομάδα, ίσως κανονίσουμε να στη φέρω για να την ακούσεις και να εντοπίσεις τις όποιες διαφορές.

Ανάμεσα στο AV200 και AV100 δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές διαφορές και τα δυο C-Media Oxygen HD είναι. Αλλά εντάξει οι TI Burr Brown PCM1796 της D2X σίγουρα είναι καλύτερης ποιότητας από τους Cirrus Logic CS4398 και CS4362A της DX (αν και ο πρώτος δεν είναι και άσχημος).

Στο πεδίο τιμής πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή και μιας και δεν είμαι ο τύπος που θα ξοδέψει 200Ε για κάρτα ήχου, είμαι ευχαριστημένος.:p

Όσο για το sound check με την D2X, μέσα, why not :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.