Jump to content

Τα δυνατοτερα Ηχεια για pc και καρτα ηχου...

Jim@kiS

Recommended Posts

Για σας παιδια 8ελω να παρω ηχεια για το pc μου αλλα θελω οτι πιο δυνατο υπαρχει και να μου πειτε και πια καρτα να παρω...Εγω ελεγα για Ζ5500 και CREATIVE SOUND BLASTER X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO εσεις τι λετε υπαρχει κατι πιο δυνατο?

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Τα Z5500 ειναι ηχεια υπολογιστη και ειναι στα πιο δυνατα απ'οσο ξερω. Τωρα αν θες για το σπιτι μπορεις να αγορασεις ηχεια ενα ενα και με εναν ενισχυτη να βγαλεις το αποτελεσμα που λες (ως προς τη δυναμη)

Αυτα τα ηχεια τα θελω για το σπιτι που 8α σπουδαζω...Σπιτι μου 2 δορυφορους jbl 400rms ο ενας και ενα sub mtx thunder 9500 15'' 2000watt:o Απλα βαριεμαι να ξανα κανω τετοια οποτε ειπα να παω σε κατι ετοιμο:blink:

Αυτα τα ηχεια τα θελω για το σπιτι που 8α σπουδαζω...Σπιτι μου 2 δορυφορους jbl 400rms ο ενας και ενα sub mtx thunder 9500 15'' 2000watt:o Απλα βαριεμαι να ξανα κανω τετοια οποτε ειπα να παω σε κατι ετοιμο:blink:

come again ?

Τα Ζ5500 θα σου πρότεινα και εγώ, με βάση αυτά που έχουν ειπωθεί στο φορουμ...τα έχουν και αρκετοί μάλλον...

Δες και το review τους...

P.S. : έγραψες "τα ηχεία του σπιτιού μου" και σκέφτηκα ηχεία home-audio/cinema...δεν πήγε το μυαλό μου σε professional ηχεία...

Και γω λέω ότι μετάνιωσα που δεν πήρα Creative παρόλο που πάιζω ελάχιστα παιχνδία.

Επίσης μίλησα και για εκθειαζόμενες κάρτες. Πειραματισμούς με άλλα 120€ δεν κάνω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.