SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Δουλεύω με κάποια προγράμματα όπως erd commander, mini pe, hiren’s boot cd,Μπορεί κάποιος να μου προτείνει και άλλα παρόμοια προγράμματα για να κανω πιο εύκολα την δουλειά μου?:worship:
SirGeorge Ιανουάριος 5, 2009 #2 Ιανουάριος 5, 2009 Έχω την εντύπωση πως είναι κάπως γενικό αυτό που ζητάς. Πες μας συγκεκριμένα τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και θα σου προτείνω κάποια λύση. Εγώ πχ. χρησιμοποιώ το ERD εδώ και 4 χρόνια και ποτέ δεν μου χρειάστηκε κάποιο άλλο σε οποιαδήποτε περίπτωση τεχνικής υποστήριξης.
SCREPTOS Ιανουάριος 5, 2009 Author #3 Ιανουάριος 5, 2009 Το erd είναι καλό σε περίπτωση που έχω πρόβλημα με το λογισμικό μου αλλά και παλι κάποιες φορές κολλάει δεν έχει τόσες εφαρμογές όπως το mini pe και Δεν μπορεί να δει όλους του hard disk's . Γνωρίζεις παρόμοια προγράμματα για έλεγχο, πρόσβαση σε προβληματικό λογισμικό και για να διορθώνω προβλήματα στα win ?
kreach Ιανουάριος 6, 2009 #4 Ιανουάριος 6, 2009 ΒartPE έχεις δοκιμάσει??? Είχα φάει καιρό μέχρι να μάθω τι παίζει με αυτό, να εγκαταστήσω διάφορα plugins κτλ αλλά άξιζε τον κόπο.Αν ξέρεις από linux, δοκίμασε κανα livecd. Bρήκα και το http://www.ultimatebootcd.com/ δεν το έχω δοκιμάσει πάντως.
jpavly Ιανουάριος 6, 2009 #5 Ιανουάριος 6, 2009 Έχω την εντύπωση πως είναι κάπως γενικό αυτό που ζητάς. Πες μας συγκεκριμένα τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και θα σου προτείνω κάποια λύση. Εγώ πχ. χρησιμοποιώ το ERD εδώ και 4 χρόνια και ποτέ δεν μου χρειάστηκε κάποιο άλλο σε οποιαδήποτε περίπτωση τεχνικής υποστήριξης.Second that, 4 χρονια επίσης δεν χρειάστηκα κάτι άλλο σε Live CD, άντε κανά Ubuntu.
SCREPTOS Ιανουάριος 7, 2009 Author #6 Ιανουάριος 7, 2009 Ubuntu άρχισα πριν 4-5 μήνες να δουλεύω αλλά που και πως θα βοηθήσει, Όσο για το ultimate cd το κατεβάζω τώρα και θα σας πω εντυπώσεις. Επίσης πάω να κατεβάσω και το livecd να το δω και αυτό thgx
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.