giogio Ιανουάριος 6, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Don't do it. Κράτα τα λεφτά και πάρε ένα καλύτερο/μεγαλύτερο monitor. εχω το 2232BW SAMSUNG δεν θελω να παρω πιο μεγαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos123 Ιανουάριος 6, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Στην θεση σου θα κραταγα τα λεφτα και θα περναγα σε Ι7.Δεν βρησκω καπιον λογω να αναβαθμησω κατι οταν και παλι θα ειμαι πισω :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 6, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 η rampage ρε μαγκα ειναι η 2η καλυτερη μητρικη μετα την Foxconn Blackops για μενα.κρατα την.ειναι ανουσιο.και οπως λενε τα παιδια καλυτερα να περιμενεις γιατι οι νεοι επεξεργαστες μολις βγηκαν.μετα θα πεσουν οι τιμες κατακορυφα.και οι διπυρινοι και τετραπυρινι καιρο ακομα θα ειναι στο προσκηνιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Ιανουάριος 6, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 πω πω θα με πεισετε στο τελος να παω για i7 κατευθειαν:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Ιανουάριος 9, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 μετα απο την μεγαλη συζητηση με πεισατε και θα περασω σε i7 θα παρω τα εξηςhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558269http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522685http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552212και η τελευταια ερωτηση και πιο σημαντικη το water block αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1130013&Manufacturer=D-TEK&category=69977777&catalog=20που εχω φανταζομαι πως κανει για το καινουργιο mobo ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 9, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Εγω θα ελεγα με τα λ7 που θα δωσεις για i7 να παρεις SSD και να κανεις raid0 και να εισαι αρχοντας....:whistle2: Θα το ευχαριστιθεις καλυτερα απο το να παρεις i7... Διοτι μνημη αρκετη εχεις...μια χαρα μητρικη εχεις...λογικα μια χαρα επεξεργαστη θα εχεις...Τι να τον κανεις τον i7 ? Εγω πιστευω σε εχει πιασει η καταναλωτική μανια που μας πιανει ολους...και θελεις να εχεις την τελευταια τεχνολογια... Τσιμπα 2 ssd, ριξε και ενα raid0 και το εργαλειο θα φυσαει...:daisy: Ασε τους i7 και βλακειες... SSD is the way to go... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Ιανουάριος 9, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 8500 εχω στα 4.1 και 4870χ2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 9, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 8500 εχω στα 4.1 και 4870χ2 Ε μια χαρα εισαι...τον i7 τον εχεις τοσο πολυ αναγκη ? η μιπως θα ηταν καλυτερα να ειχες λιγο ταχυτητες στους σκληρους ?? Γιατι αποτι βλεπω το μηχανημα σου πεταει...οι SSD λειπουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Ιανουάριος 9, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ε μια χαρα εισαι...τον i7 τον εχεις τοσο πολυ αναγκη ? η μιπως θα ηταν καλυτερα να ειχες λιγο ταχυτητες στους σκληρους ??Γιατι αποτι βλεπω το μηχανημα σου πεταει...οι SSD λειπουν... μπορεις να μου κανεις μια συνθεση και απο που:mobile1::mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 9, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 μπορεις να μου κανεις μια συνθεση και απο που:mobile1::mobile1: Τωρα με σκοτωσες.... Διαβασε εδω περα το φοβερο review του Chosen με τους SSD Στις τελευταιες σελιδες μιλανε για αγορες SSD που κανει ο καθενας... Εγω δεν ειμαι αρμοδιος για SSD διοτι δεν εχω ασχοληθεί ακομα με αυτον τον τομεα... Αμεση απαντηση για συνθεση μπορει να σου κανει ο Chosen..αυτος πειραματιζεται συνεχως με τους SSD...μπορεις να του κανεις και pm..αν θες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Ιανουάριος 9, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Τωρα με σκοτωσες....Διαβασε εδω περα το φοβερο review του Chosen με τους SSD Στις τελευταιες σελιδες μιλανε για αγορες SSD που κανει ο καθενας... Εγω δεν ειμαι αρμοδιος για SSD διοτι δεν εχω ασχοληθεί ακομα με αυτον τον τομεα... Αμεση απαντηση για συνθεση μπορει να σου κανει ο Chosen..αυτος πειραματιζεται συνεχως με τους SSD...μπορεις να του κανεις και pm..αν θες.. OK θα κοιταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.