Jump to content

ASUS RAMPAGE FORMULA H ASUS P5E64 WS EVOLUTION

giogio

Recommended Posts

μια ερωτηση στα γρηγορα εχω αυτην την μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522622 να την δωσω επειδη μου την ζητησαν και να παρω αυτη;http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522632 ειναι καλυτερη;;:)

Εγω στην θεση σου δεν θα την εδινα...ποσο σου την παιρνουνε?

ικανοποιητικα ειναι ωστε να παρω την αλλη αλλα το θεμα δεν ειναι τα λεφτα, αλλα αν αξιζει να μεταβω σε καλυτερη μητρικη..

:hmm::hmm:

οχι δεν αξιζει η μεταβαση το 775 socket σχεδον πεθανε και εγω ειχα μπει

στην πριζα για να παω σε αυτη την μητρικη αλλα πιστευω ειναι

πεταμενα λεφτα:nono: μαζεψε κανα φραγκο και πανε σε 1366 socket [nehalem]

ποσα λεφτα θελεις τωρα για nehalem ξερεις? και δεν εχουν πεθανη ακομα οι core2duo ακομα μην μασατε το παραμυθι για να ακουμπησετε τα λεφτουδακια σας σε κανενα χρονο που θα εχει οριμαση η καινουργεια πλατφορμα και θα εχουν πεση η τιμες τοτε ναι :bad::tomato:

η x48 evolution ειναι μια απο τοις καλητερες μητρικες που εχει φτιαξη η asus με ενα καλο ζευγαρι μνημες ειναι απεχτη:jester:

ποιες μνημες θα μου προτεινες φιλε μου tsan;:jump1:

οχι δεν αξιζει η μεταβαση το 775 socket σχεδον πεθανε και εγω ειχα μπει

στην πριζα για να παω σε αυτη την μητρικη αλλα πιστευω ειναι

πεταμενα λεφτα:nono: μαζεψε κανα φραγκο και πανε σε 1366 socket [nehalem]

το σκεφτηκα να ανεβω κατηγορια αλλα θελεις 400ευρω για mobo+260 cpu βαλε και μνημες φτασαμε τα 1000ευρω για πλακα!! δεν θελω να ξεφυγω γιατι αμα ακολουθεις συνεχεια την τεχνολογια,θα τρωμε μετα συνεχεια φακες,φασολια,ρεβυθια και εναλλαξ!!!:D:D

αυτες εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552041 τις εχω για ρεζερβα φορανε micron gts και με 2,20 στην rampage extreme πεζουν μεχρι 1020 7-6-5-5-15-1t pi32m με 1:2 διερετη:jump1:

εναλακτικα και αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552201ειναι πολη καλες και πρεπει να φορανε και αυτες micron gts

ποσα λεφτα θελεις τωρα για nehalem ξερεις? και δεν εχουν πεθανη ακομα οι core2duo ακομα μην μασατε το παραμυθι για να ακουμπησετε τα λεφτουδακια σας σε κανενα χρονο που θα εχει οριμαση η καινουργεια πλατφορμα και θα εχουν πεση η τιμες τοτε ναι :bad::tomato:

Eνω να παρει μητρικη s775 με 275Ε και ddr3 ειναι πιο ωριμο απο i7 αυτη τη στιγμη;

και να δοση 600+ ευρω οταν το cpu το εχει ειναι καλητερα?

μην πετατε τα λεφτα σας καθε που βγενη κατι καινουργιο περιμενετε πρωτα να δουμε αν αξειζη να πεσουν και λιγο η τιμες και μετα παρνεις οτι θελεις εγω προσοπικα εχω δοση παρα πολλα λεφτα για hardware

Eνω να παρει μητρικη s775 με 275Ε και ddr3 ειναι πιο ωριμο απο i7 αυτη τη στιγμη;

ειναι πιο οικονομικο αυτην την στιγμη και με συμφερει γιατι την rampage θα την δωσω 200 ευρω και θα βαλω κανα 150αρι ακομα και θα παρω μητρικη και μνημες και τελος, αλλιως οπως ειπα και πιο πανω φακες φασολια ρεβυθια και εναλλαξ!!!

Δλδ θα πληρωσεις 150Ε για να πας απο Χ48 σε Χ48 και σχεσον μηδεν διαφορες στις επιδοσεις; Οκ, οπως νομιζει ο καθενας.

δεν με παιρνει τωρα να δωσω 700+για μεταβαση σε i7 και το θεωρω μια καλη ευκαιρια μιας και θα δωσω την rampage να παω σε κατι αλλο ιδιο βεβαια αλλα με ddr3 μνημες, δεν διαφωνω μαζι σου ουτε σε βρισκω παραλογο αλλα για τωρα ειναι toomuch for me.

Ουσιαστικές διαφορές όμως δε θα δεις.. :) Για 'μένα δεν αξίζει η αλλαγή που πας να κάνεις. Αν στη Rampage έχεις 2GB RAM, βάλε άλλα 2 :)

λες ε; απο ram ειμαι καλα 6GB εχω πανω GTA IV:clap: πολυ μεγαλο διλλημα με την μητρικη με βλεπω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.