hurin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Έχω 2 usb wifi linksys wusb54gc, ένα στο pc1 και ένα στο pc2, και τον hp officejet j6410 συνδεδεμένο στο pc2. O 6410 έχει δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης, όμως απαιτεί να συνδεθεί "φυσικά" στο pc1 για να περαστούν οι drivers. Έτσι σκέφτηκα να κάνω ασύρματο δίκτυο με τα 2 usb wifi. Κατάφερα να δει το ένα το άλλο, όμως δεν ξέρω πως να στέλνω τα έγγραφα από το pc1 στο pc2 για εκτύπωση.Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Ιανουάριος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 όμως απαιτεί να συνδεθεί "φυσικά" στο pc1 για να περαστούν οι driversΑυτό το έκανες; Δεν μπορείς να στείλεις εκτύπωση σε εκτυπωτή που δεν "βλέπει" το σύστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Router δεν υπάρχει? Adhoc παίζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιανουάριος 5, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Router δεν υπάρχει? Adhoc παίζεις?Ναι, με adhoc το έχω στήσει.Αυτό το έκανες; Δεν μπορείς να στείλεις εκτύπωση σε εκτυπωτή που δεν "βλέπει" το σύστημα...Το ζήτημα είναι να μην χρειάζεται να γίνεται αυτή η διαδικασία μετά από κάθε φορμάτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.