GriGaS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Αν υπάρχει τρόπος, θα μπορούσατε στο πάνω αριστερά πλαίσιο με τίτλο "Από το Εργαστήρι" να μην δείχνει πολύ παλιά θέματα; Παραδείγματος χάρην εμένα τώρα μου βγάζει το πολύ καλό αλλά πολύ παλιό οδηγό οverclocking του 2004 για AMD Αthlon64 και Pentium 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 δεν δείχνει απλώς τα παλιά θέματα...δείχνει τα reviews που έχουμε κάνει κατά καιρούς. Μπορεί το συγκεκριμένο όπως λες να είναι παλιό αλλά έχω την εντύπωση πως πολλές από τις έννοιες που αναφέρει είναι διαχρονικές. Ασε που είναι και ένα καλός τρόπος για να θυμουνται οι παλιοί και να μαθαίνουν ο νεώτεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 athlon vs p4 δεν ξερω τι νοημα εχει να το διαβασει κανεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Σκέψου οτι σε μερικές χιλιάδες χρόνια θα το διαβάζεις με το ίδιο δέος που βλέπεις τωρα τον Παρθενώνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 ΛΟΛ επίπεδο1! Ντρέπεστε να πείτε ότι έχετε λίγα reviews και βγαίνουν τα αρχαία στο rotation... :fun: (λουλούδια και όλα τα σχετικά προς αποφυγή παρεξηγήσεως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 χαχα ε οχι και σαν τον παρθενωνα,παντως καλο μας κανει να μελαγχωλουμε τις παλιες καλες εποχες,τωρα θυμηθηκα οτι περυσι τετοιο καιρο ειχα PIII 800Mhz και μου ρχεται να κλαψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 χαχα ε οχι και σαν τον παρθενωνα,παντως καλο μας κανει να μελαγχωλουμε τις παλιες καλες εποχες,τωρα θυμηθηκα οτι περυσι τετοιο καιρο ειχα PIII 800Mhz και μου ρχεται να κλαψω... ολοι θα εκλαιγαν στη θεση σου. εγω γουσταρω τα παλια αρθρακια. ουρτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 7, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 ολοι θα εκλαιγαν στη θεση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 7, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 ΛΟΛ επίπεδο1!Ντρέπεστε να πείτε ότι έχετε λίγα reviews και βγαίνουν τα αρχαία στο rotation... :fun: (λουλούδια και όλα τα σχετικά προς αποφυγή παρεξηγήσεως Μπορείς να βοηθήσεις να γίνουν περισσότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 7, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Εμενα παλι μ'αρεσει να βγαινουν τα παλαια στην φορα. Δειχνει αν μη τι αλλο σεβασμο προς τον συγγραφεα που πιθανον να εχει ριξει πολυ δουλεια και προσωπικο του χρονο για να το γραψει. Μιας και εμφανιζεται δεν θα ξεχαστει τοσο ευκολα just my 2cents Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Ιανουάριος 12, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 ολοι θα εκλαιγαν στη θεση σου. Εεε κακιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.