pavou Μάϊος 23, 2009 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 +1 έτσι ακριβός Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0hnar0s Μάϊος 23, 2009 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 άκου λίγο να δεις να σε βάλω σε ένα δρόμο λογικής σκέψης.. αν ένα κατάστημα έχει p.x. 10 παραλαβές την μέρα από 10 διαφορετικά ήδη των..30 θα σου βάλω εγώ κομμάτια(που δεν είναι τόσες λίγες για ένα τέτοιο κατάστημα) μιλάμε για 10*30=300 πράγματα σε ρωτάω λοιπόν: είναι δυνατόν ένα μαγαζί 8*4 με 2-5max υπαλληλους να ελέξουν 300 ήδη από την στιγμή που και οι ίδιοι τα παίρνουν καινούργια.....? αδιανόητο!! και στην τελική δεν είναι υποχρεωμένοι να τα ελέξουν k ας τα φέρνουν και από την κίνα.. νευριάζω γιατι κανουν εξυπνάδες σε εμας που σκασαμε τα ωραια μασ λεφτακια είπαμε λόγο όλων των κρουσμάτων περί αγορά hardware μακριά από e-shop..ΜΑΚΡΙΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 23, 2009 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 στάνταρ ένα κατάστημα δεν μπορεί να ελέγξει ότι παίρνει αλλα όταν εσέι παίρνεις κάτι απ' αυτούς k είναι Μάπα το λιγότερο που πρέπει να κάνουν είναι να σε σεβαστούν.....k στο πλαίσιο άμα παρατηρήσει κανεις έχει εξαφανιστεί το "stock" gt του συμφέρει το να κυκλοφορεί το εμπόρευμα k να είναι "αφτιχισμενοι" οι πελάτες, αφού τους βγαίνει τσάμπα.P.S. μια φορα πήρα κάτι λάμπες k βίδες για το pc μου από το e-shop k αυτό επειδή δεν είχε το πλαίσιο (για βίδες το e-shop καλο είναι, οτιδήποτε άλλο που κουμπώνει σε ρεύμα η έχει μηχανικά μέρη... μακριά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0hnar0s Μάϊος 23, 2009 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 φιλε μου δεν αντιλεγω.. και μην ξεχνας ημουν πρωτος που ειπε οτι το e-shop ειναι για αναλώσιμα και μονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 24, 2009 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 φιλε μου δεν αντιλεγω.. και μην ξεχνας ημουν πρωτος που ειπε οτι το e-shop ειναι για αναλώσιμα και μονο... οι βίδες δεν είναι αναλώσιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 25, 2009 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 Χρονια πελατης στο e-shop,Ολα καλα ολα ωραια,οι μνημες που πηρα προσφατα ηταν προβληματικες,τις πηγα στο e-shop στον Πειρεα,επιτοπου αντικατασταση τσακ μπαμ και τωρα ολα φινα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 25, 2009 Author #47 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 Αν το e-shop το έκανε αυτό συχνά θα ήταν όλα φίνα όπως λες. Δυστυχώς και μέχρι να αποφασίσουν ότι και ο ένας πελάτης μετράει, περιπτώσεις σαν την δική σου θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα και περιπτώσεις σαν την δική μου θα γεμίζουν τις σελίδες στα fora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 25, 2009 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 Χρονια πελατης στο e-shop,Ολα καλα ολα ωραια,οι μνημες που πηρα προσφατα ηταν προβληματικες,τις πηγα στο e-shop στον Πειρεα,επιτοπου αντικατασταση τσακ μπαμ και τωρα ολα φινα . Γιατί πολύ απλά θα τις πασάρουν όπως τις πήραν από εσένα στον επόμενο..... Δυστυχώς η καθε επαφή μου μαζί τους (εκτός απο ψυχοφθόρα καθώς πάντα έχεις να αντιμετωπίσεις μία βλαχοκατάσταση - καλά στο Πλαίσιο δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ποτέ; ), αποδεικνύει (πάντα όμως) ότι όντως είναι μονο για αναλώσιμα, βίδες κλπ π@π@ράκια. Είναι άξιον απορίας πως καταφέρουν να σε κάνουν να μετανοιώνεις πάντα την οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 25, 2009 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 να κάνω μια χάζι ερώτηση?άμα πάρεις κάτι από το stock house του e-shop (p.x. κάρτα γραφικών) k σου καεί στην βδομάδα πάνω... θεωρητικά τι γίνετε?το έχω μεγάλη απορία XAXA Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 25, 2009 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 ούτε να ξέρω δεν θέλω,......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 25, 2009 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 για το πείραμα k μονο να πάρω καμια με 20-30E k να δω?xaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 25, 2009 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 E για 20 ευρω θα στην αλλαξουν,δεν θα χασουν και πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 25, 2009 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 E για 20 ευρω θα στην αλλαξουν,δεν θα χασουν και πολλα καλά άντε ώρες μια δεύτερη τέτοια XAXAXA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 5, 2009 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 τι να σου κάνει το κράτος όταν μια ολόκληρη εταιρία έχει στηθεί στην πλακα...dld το πλαίσιο το κράτος το κυνηγάει?απλά δεν καταλαβαίνουν πως με το να κανεις απλά την δουλειά σου καταφέρνεις τον πελάτη, k μέχρι σε κάποιες περιπτώσεις νιώθει μέχρι k υποχρωμένος.+1:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 6, 2009 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 να κάνω μια χάζι ερώτηση?άμα πάρεις κάτι από το stock house του e-shop (p.x. κάρτα γραφικών) k σου καεί στην βδομάδα πάνω... θεωρητικά τι γίνετε? Προσωπικά έχω πάρει μια μητρική και εδώ και κάνα 3μηνο δουλεύει μια χαρά. Αν με καεί δεν θα κάνω και χαρακίρι γιατί ήξερα την κατάσταση του (used η τι άλλο ήταν) οπότε όλα καλά.Στο κάτω κάτω όταν η εν λόγω μητρική είχε μια ΧΧΧ τιμή και εγώ την πήρα τιμή χώμα used δεν έχω την απαίτηση να με καλύπτει εγγύηση όσο θα είχε όταν την πήρα brand new. Δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Σεπτέμβριος 7, 2009 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Μα και στο πλαίσιο τα μεταχειρισμένα δεν έχουν ίδια εγγύηση όπως τα καινούργια , 6 μήνες δεν είναι για τα μεταχειρισμένα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Σεπτέμβριος 8, 2009 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Σεπτέμβριος 8, 2009 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 αυτό το είδατε? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=331698 καλά δεν παίζονται με τπτ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 8, 2009 Author #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Αυτά είναι. Προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό ή ακόμα και πλαστογράφο για να γλυτώσουν το RMA. Μετά μου λέτε...."Α έχει DOA τώρα το e-shop".....ναι ναι.....εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Σεπτέμβριος 15, 2009 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Στην περιπτωση μου το τμημα λογιστηριου δεν μπορουσε να βρει στο συστημα οτι ειχα κανει την αγορα του προϊοντος που χρειαζοταν rma.Δεν μπορει οταν προσλαμβανουν υπαλληλους να τους εκπαιδευουν πως να γινουν κρετινοι...Απλα μαλλον τους βρισκουν με background...καλα βιογραφικα και την ικανοτητα να μην καταλαβαινουν τις λεξεις "εγγυηση","αγορασα","υποχρεωμενοι"...Για να μην θυμηθω την εποχη των A64 που μου εδιναν καμμενες μομπο σε ολοκληρο συστημα με χαρτι οτι εχει γινει ελεγχος και ολα δουλευαν στην εντελεια...τους ελεγα οτι μπορει να μην φταιει μονο η μητρικη και μου αλλαζαν και την καρτα γραφικων χωρις να εχει προβλημα(ή μηπως κατα τον ελεγχο την εκαιγαν αυτοι?) ουτε λογος για το τροφοδοτικο...μετα απο 3 καμμενες μομπο το αλλαξαν το τροφοδοτικο.Και το χειροτερο ειναι οτι για να πιασεις γραμμη στο service επρεπε να ειχες μπαρμπα στην Κορωνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.