Jump to content

Μήπως αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε όριο στο e-shop;

yanni

Recommended Posts

πήγες σήμερα;

Τρίτη πρωί πήγα και άφησα τις δύο θήκες. Αυτές αφέθηκαν "υπόψη του υπεύθυνου του service του e-shop στα κεντρικά". Σύμφωνα με τον υπάλληλο που είχα μιλήσει στο τηλέφωνο με αυτόν τον τρόπο θα γίνει ποιο γρήγορα ο έλεγχος. Ω ναι έχω μια απέραντη σιγουριά για αυτό. :hang3:

Όπως το βλέπω εγώ, το e-shop έχει μια καλή ευκαιρία να δώσει την ευκαιρία σε όσους πιστεύουν ακόμα σε αυτό, να το δηλώσουν ποστάροντας θετικά σχόλια στο παρόν thread. Για να γίνει βέβαια αυτό θα πρέπει πρώτα να κάνουν αυτό που τους υποχρέωνε ο νόμος εξ αρχής. Να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Αν τα 65€ υπάρχει κίνδυνος να οδηγήσουν την εταιρία σε χρεωκοπία, μπορούν να προτείνουν πιστωτικό. Αν θεωρούν ότι πρέπει να συνεχιστεί η ταλαιπωρία μου, δικό τους πρόβλημα πλέον. Όχι δικό μου.

Υ.Γ. Οι AC Ryan θήκες έχουν απλά εξαφανιστεί από το e-shop.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Το γνωρίζω ότι ήθελε αντικατάσταση. Πήραμε στην αντιπροσωπεία και μας είπαν τότε ότι δεν γίνονταν αντικατάσταση!!!!!!!!!!!!!! και επίσης ότι πρέπει να το στείλουμε να το κοιτάξουν.

Το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές άλλα λένε και άλλα κάνουν.

Μόλις έλαβα μήνυμα από το e-shop ότι η μία θήκη πιστώθηκε στην τιμή των 29.90€. Αυτή είναι και η χαμηλότερη τιμή και τελευταία τιμή καταλόγου για το εν λόγω προϊόν. Εφόσον η μία θήκη αγοράστηκε σε αυτή την τιμή μέχρι εδώ όλα καλά. Μένει να δούμε την συμπεριφορά του καταστήματος όσον αφορά την θήκη η οποία αγοράστηκε στα 34.50€ και αντικαταστάθηκε με το έκτρωμα-επισκευασμένη. Για να δούμε....

Συγγνώμη από τις 05/01/09 μέχρι σήμερα στις 12/05/09 (δηλαδή μετά από 5 μήνες), ακόμα τραβιέσαι για δυο θήκες σύνολο <100€, δεν έχεις ακόμα τελειώσει αφού έκοψαν χρεωστικό για μία (αντί να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου, που οφείλουν), αφού έχεις μπλέξει με ΓΓΚ, AC/DC, ABS, SSD κτλ και λες...:

το e-shop έχει μια καλή ευκαιρία να δώσει την ευκαιρία σε όσους πιστεύουν ακόμα σε αυτό

Όχι φίλε Γιάννη... απλά δεν παίρνεις ξανά ούτε στυλό από εκεί και κανείς γνωστός σου στον οποίο έχει επιρροή... δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να δίνεις εσύ ευκαιρίες, αυτοί θα έπρεπε να σου δίνουν... πρέπει κάποια στιγμή ο καταναλωτής να καταλάβει ότι αυτός έχει την δύναμη και όχι τα παραμάγαζα στυλ e-shop...

Συγγνώμη από τις 05/01/09 μέχρι σήμερα στις 12/05/09 (δηλαδή μετά από 5 μήνες), ακόμα τραβιέσαι για δυο θήκες σύνολο <100€, δεν έχεις ακόμα τελειώσει αφού έκοψαν χρεωστικό για μία (αντί να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου, που οφείλουν), αφού έχεις μπλέξει με ΓΓΚ, AC/DC, ABS, SSD κτλ και λες...:

Όχι φίλε Γιάννη... απλά δεν παίρνεις ξανά ούτε στυλό από εκεί και κανείς γνωστός σου στον οποίο έχει επιρροή... δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να δίνεις εσύ ευκαιρίες, αυτοί θα έπρεπε να σου δίνουν... πρέπει κάποια στιγμή ο καταναλωτής να καταλάβει ότι αυτός έχει την δύναμη και όχι τα παραμάγαζα στυλ e-shop...

έτσι....5 μήνες απαράδεκτης αντιμετώπισης προς το πρόσωπο σου και γώ νομίζω οτι όντως το βλέπεις πολύ χαλαρά το πράγμα.......

Δεν καταλάβατε. Υπάρχουν ακόμα άτομα τα οποία "έχουν κάνει δεκάδες συναλλαγές χωρίς πρόβλημα και δεν πιστεύουν αυτά που διαβάζουν". Όχι ίσως τόσο στο lab όσο αλλού. Αυτοί λοιπόν που μπορεί να νιώθουν την ανάγκη να πουν και έναν καλό λόγο για το κατάστημα θα έχουν την ευκαιρία να τον πουν μόνο αν το e-shop καταφέρει και βάλει "το γκολ της τιμής" στο 90φεύγα. Εμένα εννοείται ότι με έχουν χάσει. Είχαν βάλει πριν 2 μήνες ένα Motorola clamshell από τα 310€ στα 110€ περίπου και ούτε που ασχολήθηκα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχα Motorola κινητό σήμερα διότι μου αρέσουν και τα clamshells.

Ω ναι..... :suicide2:

Πιστώθηκε και το δεύτερο κομμάτι στην τιμή αγοράς. Τα 34.50€. Αυτό έλλειπε να μην το πιστώνανε. Αν το είχαν κάνει τον Δεκέμβριο όπως τους υποχρέωνε και ο νόμος δεν θα ήταν καλύτερα; Μπορεί και να μην ήταν. Μπορεί τελικά να έχω δίκιο για την παρτίδα. Μπορεί το γεγονός ότι έχουν εξαφανιστεί οι εξωτερικές θήκες μάρκας AC Ryan από το site τους να μην είναι τυχαίο;*

* Βρε Γιάννη, δεν εξαφανίστηκαν εντελώς, έχουν ξανά εμφανιστεί δύο θήκες που δεν υπήρχαν εχτές. Εχτές είχαν ένα μοντέλο, σήμερα έχουν τρία μοντέλα. Προφανώς κάνανε μαζική εισαγωγή από την ACRyan 2(ολογράφως ΔΥΟ) θήκες, προφανώς ολοκαίνουριες που δεν έχουν αποσταλεί ποτέ σε άλλον πελάτη....

Υ.Γ. Οφείλω εδώ να ομολογήσω ότι είχα μπει και είχα πάρει κάτι από το e-shop πριν δύο μήνες. Από το e-shop point της Στουρνάρη συγκεκριμένα. Μια City Press από το news stand στην είσοδο. Ελπίζω τα μέλη του forum να με συγχωρέσουν. Ήταν μια στιγμή αδυναμίας (αργούσε ο άλλος και βαριόμουνα)...

Πάντως αν αναλογιστείς πόσο χρόνο δαπάνησες και πόσα νεύρα, για ένα τόσο μικρό ποσό, σε κάνει πραγματικά να σκέφτεσαι τι άξιζε σε όλη αυτήν την ιστορία...

Λες και το κάνουν (όχι μόνο αυτοί) για να μην ασχολείσαι όταν γίνει η στραβή και να την καταπίνεις... και όταν δεν το καταπίνεις να σε λένε και τρελό που έχεις την λύσσα να το κυνηγάς για λίγα €€€...

Επειδή σε αυτήν την χώρα ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και δεν εφαρμόζεται πουθενά ο νόμος από την ανύπαρκτη δικαιοσύνη, έχουν βρει πρόσφορο έδαφος όλα τα βόδια και βοσκάνε όπου τους αρέσει...

Καλά έκανες και το έφτασες μέχρι τέλους, μακάρι να το έκαναν όλοι και κρίμα που δεν θα φάνε καμπάνα από πουθενά... εξάλλου η βουλή έκλεισε και πήγε διακοπές, ποιος ασχολείται με τέτοια...?

Όσο για την εφημερίδα που πήρες, δεν πειράζει, απλά επειδή την πήρες από εκεί, ελπίζω να έλεγξες ότι δεν ήταν δεύτερο-τρίτο χέρι και ότι δεν ήταν προηγούμενης χρονιάς...

Πάντως αν αναλογιστείς πόσο χρόνο δαπάνησες και πόσα νεύρα, για ένα τόσο μικρό ποσό, σε κάνει πραγματικά να σκέφτεσαι τι άξιζε σε όλη αυτήν την ιστορία...

Λες και το κάνουν (όχι μόνο αυτοί) για να μην ασχολείσαι όταν γίνει η στραβή και να την καταπίνεις... και όταν δεν το καταπίνεις να σε λένε και τρελό που έχεις την λύσσα να το κυνηγάς για λίγα €€€...

Επειδή σε αυτήν την χώρα ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και δεν εφαρμόζεται πουθενά ο νόμος από την ανύπαρκτη δικαιοσύνη, έχουν βρει πρόσφορο έδαφος όλα τα βόδια και βοσκάνε όπου τους αρέσει...

Καλά έκανες και το έφτασες μέχρι τέλους, μακάρι να το έκαναν όλοι και κρίμα που δεν θα φάνε καμπάνα από πουθενά... εξάλλου η βουλή έκλεισε και πήγε διακοπές, ποιος ασχολείται με τέτοια...?

Όσο για την εφημερίδα που πήρες, δεν πειράζει, απλά επειδή την πήρες από εκεί, ελπίζω να έλεγξες ότι δεν ήταν δεύτερο-τρίτο χέρι και ότι δεν ήταν προηγούμενης χρονιάς...

+1000 :T:

• 2 weeks later...

Δυστυχώς δεν μπορείς να τους πάρεις κανένα σώβρακο και το ξέρουν. Απλά δεν ξανά αγοράζω από εκεί. Θα χρησιμοποιηθεί, αναγκαστικά το πιστωτικό και τέλος. Και βέβαια όπου μου δίνεται η ευκαιρία να γλιτώσω κόσμο από την "ευτυχία" της συναλλαγής με αυτούς, δεν θα πηγαίνει χαμένη.

πρώτον e-shop = αναλώσιμα και μονο!! (δεν δέχομαι κουβεντα..οποιοσ κανει αγορές να κατσει γονατιστος το βραδυ στο κρεβατι του να κανει καμια προσευχη.. ο νοων νοήτο..) δεύτερον δεν είσαι η μονη περίπτωση τέτοιου περιστατικού τρίτον αν το σηκώνει η τσέπη σου τραβα τους μια μηνυσάρα να γουστάρεις πρώτα εσύ και μετά όλοι οι υπόλοιποι που διαβαζουμε και εχουμε φρικάρει.(εγω τουλαχιστον τα εχω παρει ασχημα.. μην μενεις απαθής, αφηνοντάς το απλα να περασει ετσι..) τεταρτο και σημαντικοτερο για ολουσ εσας... ποτε μα ποτε δεν θα μενεται στα λογια, το τι σου υποσχεθικε αυτο και καθε τυποσ δεν λενε τπτ... θα πρεπει να εχεισ στα χερια σου στοιχεια σε περιπτωση που χρειαστουν.. τα λογια ειναι στον αερα ενω τα γραπτα μενουν! καλημερα και μεγαλη κουραγιο σου ευχομαι!! :)

Δεν είναι οι μηνύσεις το θέμα. Το θέμα είναι ότι οι υπηρεσίες του κράτους αδυνατούν να λειτουργήσουν. Αν οι υπηρεσίες του κράτους λειτουργούσαν θα είχε υποχρεωθεί το κατάστημα να τσεκάρει όλη την παρτίδα της AC Ryan που πούλησε, εφόσον υπήρχε μαρτυρία και σοβαρή ένδειξη ότι αυτή είναι προβληματική. Εγώ μπορεί να ταλαιπωρήθηκα και να κατέληξα με 64,50€ πιστωτικό αντί για 64,50€ μετρητά, αλλά είμαι από τους τυχερούς. Χωρίς πλάκα, απλά σκεφτείτε το. Άλλοι που πήραν τις θήκες αυτές, οι οποίες θεωρώ πολύ πιθανόν να παρουσιάζουν την ίδια λανθασμένη συμπεριφορά, μπορεί να κλαίνε τα δεδομένα τους αύριο αν δεν κατανοήσουν εγκαίρως ότι οι δίσκοι δεν είναι ανεξάρτητοι μεταξύ τους όπως αναγράφεται στην συσκευασία.

τι να σου κάνει το κράτος όταν μια ολόκληρη εταιρία έχει στηθεί στην πλακα...

dld το πλαίσιο το κράτος το κυνηγάει?

απλά δεν καταλαβαίνουν πως με το να κανεις απλά την δουλειά σου καταφέρνεις τον πελάτη, k μέχρι σε κάποιες περιπτώσεις νιώθει μέχρι k υποχρωμένος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.