Jump to content

Το πρώτο μας Παιχνίδι/PC -Έρωτας-

NikMark

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

φιλοc, οποιος σεβοταν τον εαυτο του την εποχή του Λυπηριδη...ειχε Hyundai με μπλε κουμπι :p

16v-box.gif

και overclocking απο 4,7mhz στα 10mhz. <--- κοντα 50% πολυ μπροστα :hehe:

- περιτο να σου πω οτι ακομα δουλευει :smoke:

Εdit: αλλα και αυτο το Schneider PC που λες πολυ ψαγμενο μου ακουγεται....εχεις καμια φωτογραφία για μας τους κοινους?

tdq61ibj9w06brq3vjt5.jpg

Για την εποχή του ήταν πολύ μπροστά... από τα πρώτα που φόρεσαν 720kb 3.5" ΗDD drive, ενώ οι άλλοι παίζαν με τις πέτρες και τα 320kb 5+1/4"... φόραγε 8088, ενώ δεχόταν μαθηματικό συνεπεξεργαστή 8087 και εξτρά 128Kb μνήμης...cpu+ram+drive ανσωματωμένα στο πληκτρολόγιο, hercules gpu, dos 3.0...

ήμουν ο τυχερός με τα 720kb ram οπότε ουδέποτε ξέμενα από extended memory στο dos... :hehe:

μετά βγήκαν τα ΧΤ με τους 8086 και άλλαξε ο κόσμος...

Τα θυμάται κανείς τα turbo-xt τότε, turbo-x μετά...? οι πρώτοι ελλ που συναρμολογούταν εδώ... 8086 θυριάκια και πανάκριβοι...

Οθόνη δεν είχε το πληκτρολόγιο?Τοσο καμμένοι είσασταν που τα βγάζατε πέρα χωρίς να βλέπετε? :tomato:

Έβγαζαν έξοδο για τηλεόραση, έγχρωμη για τους τυχερούς και ασπρόμαυρη για τους πτωχούς... :p

ρε παιδια όλοι Hyundai ειχαμε την εποχή του Λυπηριδη και του τζο κορφα :p

πωπωπωπωπω.....Τζον Κόρφας ..τι τρελλό σουτ είχε αυτό το παλικάρι...και ΠΑΝΤΑ με ένα χέρι σούταρε με στυλάκι ξεχωριστό!!!! ολ δε μονει!!!!

Astrix, αυτό δεν είναι που για να παίξεις ένα παιχνίδι, έβαζες την κασέτα και έπρεπε να περιμένεις να παιχτεί όλη για να φορτώσει;

Αν είναι όπως τα λέω, όταν πήγαινα στο χωριό, είχε ο ξάδερφός μου. Κλεινόμουν στο δωμάτιό του με το που φτάναμε και έβγαινα σε 2-3 μέρες που φεύγαμε! Ήταν πραγματικά ο μόνος λόγος που ήθελα να πάω στο χωριό.

1o κάψιμο ήταν το Castlevania στο σκυλί NES... και το Super Mario Bros... μέχρι που δεν δούλευε μετά την πατέντα φυσήματος η κασέτα...

Και μετά στο pc το απόλυτο κάψιμο ήρθε με το Unreal... (θυμάμαι που μαλάκωναν τα πλαστικά της κακομοίρας της crt από τους μαραθώνιους...:neo:)

τα πρωτα που θυμαμαι (τα ειχε φέρει ο πατερας μαζι με τον hyundai) ήταν , : digger, zaxxon, space invaders(καποιο σαν και αυτο τελοσπαντων) , λιγο αργοτερα, πολυ καψιμο με το GODS, Supaplex (παιχνιδαρα ΙΜΟ την εποχη του)

φιλοc, οποιος σεβοταν τον εαυτο του την εποχή του Λυπηριδη...ειχε Hyundai με μπλε κουμπι :p
Μοσχοπουλάγανε τότε, πράγματι...^^
Επίσης Pirates...
Προσυπογράφω, τρελές κούρσες στην Καραϊβική. Το είχα σε amiga αλλά άσπαστο, με αποτέλεσμα να μου φεύγει ο κώλος για να βρω το pass (τον μήνα δλδ) και να ξεκινήσω campaign. Χωρίς αυτό, ήταν πανδύσκολο dammit!...

Φοβερές μνήμες επίσης με τα μεταγενέστερα του pirates strategy της MPS, civilization,RR tycoon, master of orion, colonisation και midwinter ΙΙ. Όπως επίσης και η αποκάλυψη των ufo enemy unknown και Xcom tftd κάπως αργότερα...:dance3:

Α...και τα 2 χρυσά combo της εποχής...

Kick off 2 + Lakers VS Celtics

Και

Sensible soccer +_TV sports basketball

A, και να θυμήσω την προσωπική μου αγάπη στα action. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, και μεγάλο λιώσιμο...

http://hol.abime.net/2456/screenshot

Δεν φτάνει το turrican, αλλά είναι κοντά...θυμάμαι πως η δισκέτα που το είχα ήταν στην Γαλλική (original) έκδοση του παιχνιδιού, και δεν καταλάβαινα τπτ από τα μυνήματα στο κάτω μέρος...

tdq61ibj9w06brq3vjt5.jpg

Για την εποχή του ήταν πολύ μπροστά... από τα πρώτα που φόρεσαν 720kb 3.5" ΗDD drive, ενώ οι άλλοι παίζαν με τις πέτρες και τα 320kb 5+1/4"... φόραγε 8088, ενώ δεχόταν μαθηματικό συνεπεξεργαστή 8087 και εξτρά 128Kb μνήμης...cpu+ram+drive ανσωματωμένα στο πληκτρολόγιο, hercules gpu, dos 3.0...

ήμουν ο τυχερός με τα 720kb ram οπότε ουδέποτε ξέμενα από extended memory στο dos... :hehe:

μετά βγήκαν τα ΧΤ με τους 8086 και άλλαξε ο κόσμος...

Τα θυμάται κανείς τα turbo-xt τότε, turbo-x μετά...? οι πρώτοι ελλ που συναρμολογούταν εδώ... 8086 θυριάκια και πανάκριβοι...

τι μου θυμισες τωρα εγω απο αυτο ξεκινησα μαζι με τον μεγαλο μου αδελφο επεζα το test drive 2 digger και καποια αλα που δεν θυμαμαι τα μονα που μου εχουν μινει απο αυτο το μηχανιμα ειναι τα βιβλια και τα μεγαλα βιβλια του dos 3.0 ειχα και την οθονη την ενχρομη εγω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.