Jump to content

Το πρώτο μας Παιχνίδι/PC -Έρωτας-

NikMark

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Πρώτο παιχνίδι σε κονσόλα θα πρέπει να ήταν η κασσέτα με τα πολλά παιχνιδάκια που ερχόταν με το 2600. Απο Η/Υ, πρώτο παιχνίδι το ανεπανάληπτο One-in-One με Dr. J εναντίον Larry Bird. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στην amiga (μαζί με το θεϊκά Ninja mission και Silent Service), 1η δημοτικού 1987. κλαψ!...Τ_Τ

Με την ευλογία του thomasoft και του Εγκεφάλου, περάσαν εκατοντάδες ακόμα από τα χέρια μου στην A500 A600 και Α1200...^^

Πρώτο παιχνίδι σε pc ήρθε αρκετά αργότερα (μέχρι το 93 είχαμε pc μόνο στην δουλειά του πατέρα μου), το future wars της delphine!...το κακό είναι ότι καταλάβαινα τα μισά οπότε είχα χώσει τον συγχωρεμένο να μεταφράζει, και δεν μπορούσε να δουλέψει (μέχρι που το τελείωσα...XD)

To πρώτο original παιχνίδι που....αγόρασα ήρθε πολύ αργότερα, και ήταν το F15 strike eagle II της φοβερής Microprose...Και φυσικά, το δεύτερο ήταν η αποκάλυψη της δεκαετίας που ονομάζεται dune 2 (τι C&C και παπαριές, αυτό τα ξεκίνησε όλα!)...

Lakers vs. Celtics and the NBA Playoffs

παιζαμε πρωταθλημα με φιλους.

Εγω επαιρνα παντα Celtics και βαρουσα τριποντακια οπως στο video, και τρανταζε το speaker

απο το Hyundai 8086.

:p

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=320670&postcount=12035

Προσεξα καλα??

Κανεις δεν επαιζε το "bruno Gourdo eat my dust"

της accolade??:worship:

Aυτο και το αλλο της accolade ...το

με στιγματισαν!!!:hehe:

Aυτο και το αλλο της accolade ...το

με στιγματισαν!!!:hehe:
Και τα 2 σε amiga. Και με την paula να δίνει ρέστα...ειδικά στο sequel του TD...XD

Aυτό το καλό είχαν οι amiga /atari ST τότε, τον ήχο. Για το pc, οι adlib ήταν πανάκριβες (για soundblaster και roland δεν το συζητάω κάν), και το αποτέλεσμα ήταν να παίρνεις αγγαλιά το pc speaker (που όμως και πάλι έμεινε στην ιστορία με τα μπλιμπλικια του)

Τώρα θυμήθηκα και τα Prehistoric 1 & 2...παιχνιδάρες που χωρούσαν σε μια δισκέτα..

Αστα ... το χα λιωσει το spacebar!!!

Dante80 ιδια ηλικια πρεπει να ειμαστε πανω κατω. Εγω δεν πηγαινα στον Εγκεφαλο (μα καλα τι ατομα αυτοι εκει μεσα!) αλλα στο Transputer επι τις Στουρναρη. Καθε φορα που περναω απ'εξω ακομα εχω αναμνησεις!

Dante80 ιδια ηλικια πρεπει να ειμαστε πανω κατω. Εγω δεν πηγαινα στον Εγκεφαλο (μα καλα τι ατομα αυτοι εκει μεσα!) αλλα στο Transputer επι τις Στουρναρη. Καθε φορα που περναω απ'εξω ακομα εχω αναμνησεις!

lol...την πρώτη amiga από το transputer την πήραμε...(από τον καραφλό)...XD

Από εκεί είχα αγοράσει και το πρώτο παιχνίδι. το F-15 II. Απλά ο Θωμάς είχε την καλύτερη λίστα τότε, αν και περίμενες ώρες να δουλέψει το καταραμένο το X copy σε verify...T_T

Μνήμες...

xcopy65.gif

Τέσπα, κάναμε highjack σε pc thread...αποσύρομαι...:dance3:

:p

Προσεξα καλα??

εννοειται....

δεν θυμομουν πως λεγοταν.... :happy2:

η μακλαρεν που ετρεχε και η φεραρι που εστριβε.....

και το f117 θυμηθηκα τωρα....αλλα μαλλον αυτο ηταν πιο μετα.

Εdit: καλαααα.... το F-19 Stealth Fighter λεω...το F117 ηταν πιο μετα και το Hyundai δεν το παιζε...

CGA grafix με πρασινα pixels......... xaxaxaxaxa

Call of duty 2 + DOOM 3

Δεν είμαι απο τους παλιούς αλλα μέχρι τότε είχα PS2 :hehe:

Τα παιχνιδάκια τρέχανε σε:

Intel P4 3GHz

Kingston DDR 333MHz 2gb RAM

Asus 6200GT η κάπως έτσι

και σε μια μητρική Asus που δεν την ήξερε ούτε η μάνα της καθώς δεν υπήρχε στο site(καταργημένο μοντέλο :haha:)

Branded PC for tah win ρα!:rofl:

Dugeons of Croz (σε text mode!!) και F19 (με SIMCGA σε Hercules) στον Amstrad 1640 επί 3-4 χρόνια (ο ορισμός του καψίματος!)

Μεταγενέστερα:

Duke Nukem 3D, Master of Orion II (Huge-8-Impossible πάντα!!), Wing Commander I, II, II, Carmagedon I, II

Tυπικό σενάριο strategy με Master of Orion ή SimCity:

7 απόγευμα καφές και εκκίνηση, "βρώμικο" κατά τη 1 το βράδυ, καφές μετά, μπουγάτσα με κακάο στις 7 το πρωί, άδειασμα τασακίου με "πακέτο" γόπες και για ύπνο στις 9.

Πρώτο game σε PC ήταν το G-Nome.

Τα δύο πρώτα που κόλλησα ήταν το NFS 2 και το Tomb Raider 2.:woot:

(Πρώτο game γενικότερα Alex Kid @ Sega Master System 2)

Edit: 1o μου PC

Pentium MMX166

2x16mb Ram

Mobo Intel(?δε θυμάμαι ακριβώς,βαριέμαι να τρέχω στο υπόγειο :p )

Western Digital 3,1gb

Matrox Mystique 2mb

Diamond Viper Voodoo 2 8mb (προστέθηκε ένα χρόνο μετά)

Soundblaster AWE64

Jet set willy σε spectrum,απειρο γελιο, το παιχνιδι το ειχαμε ονομασει το πηδημα της μαριας(ειχε ενα κρεβατι με μια γκομενα στο τελος),μαζευομαστε πιτσιρικαρια τοτε και λιωναμε στο παιχνιδι και στο γελιο,αυτες ηταν εποχες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.