BananaTzo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 Αγαπητοι λabητες κ labιτισες, Προσφατα εκανα format ενα οικογενειακο pc,περιπου 4-5 χρονων,το οποιο εχει εναν σκληρο Seagate Barracuda 250GB( σκυλιιιιιι ) κ εναν WD 250GB. Ο υπολογιστης θα χρησιμοποιηθει για καθαρα δουλεια γραφειου(επεξεργασια κειμενου/excel/PDF κ αποθηκευση/επεξεργασια φωτογραφιων) κ θελω να ειμαι σιγουρος οτι εστω κ εαν καποια στιγμη ο ενας σκληρος μας αφησει να υπαρχουν τα αρχεια σε εναν αλλο. Οποτε ηθελα να ρωτισω εαν υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο κανει την δουλεια που θα εκανε ενα RAID 1 σε αυτους τους δισκους,το backup μια φορα το μηνα με σκληρο 2.5 γινετε ηδη αλλα επειδη πολλα απο αυτα τα αρχεια αλλαζουν καθε μερα θα ηθελα να μου προτεινετε εαν ξερετε καποιο software που θα τα ενημερωνει αμεσως μολις τροποποιουνται! Ευχαριστω! :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Γιατι δεν κανεις raid1 λοιπον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BananaTzo Ιανουάριος 5, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Γιατι δεν κανεις raid1 λοιπον? Επειδη ο ενας ειναι Seagate κ ο αλλος WD.Νομιζω οτι για να κανεις raid 1 πρεπει να εχεις σκληρους ιδια μαρκα/χωρητικοτητα/μοντελο! @Chosen: Φαινεται πολυ καλο,χιλια ευχαριστω! :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.