Jump to content

uTorrent + Belkin F5D8631-4

patrik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδες εχω το παραπανω router κ θα θελα λιγακι βοηθεια...Στο μενου του router στη καρτελα firewall εχει το virtual servers. Αυτη ειναι η καρτελα που δινουμε ports στα προγραμματα που θελουμε. Παταω να μου δειξει τα προγραμματα που εχει κ βγαζει κατι παλια κυριως παιχνιδια κ κατι αλλα ακυρα. Το θεμα ειναι οτι για το utorrent που θελω να δωσω εγω δε το χει στα ετοιμα. Τι πρεπει να κανω ?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

post-7242-1416073786,6401_thumb.jpg

κανεις enable και δινεις εσυ μια τιμη, και στην συνεχεια πας στο utorrent, στο speed guide και βαζεις τον αριθμο αυτον...καταλαβες τιποτα??:D η να τα πω αναλυτικα???

ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις... κ τωρα στις εξηγησεις :D

εννοειται κοιταζω στο speed guide του torrent βλεπω πιο port χρησιμοποιει κ το κανω copy στο inbount κ private port?

Δλδ αυτο που χω κανει στο φωτο ειναι οκ?

post-7242-1416073786,6782_thumb.jpg

καλα πρεπει να ειναι, κανε save τις αλλαγες στο ρουτερ οπως θα βγαινεις,και δες τi ψαρια επιασες με το test if port is forwarded properly στο speed guide

το δοκιμασα αλλα μου βγαζε σημα "Νο.1 is invalid, please correct it first"! μετα δοκιμασα ports που δινει το ιδιο στα παιχνιδια κ παλι μου βγαζε το ιδιο! :ph34r: Τι να κανω?

post-7242-1416073786,7072_thumb.jpg

Ευρηκα τελικως. Ηθελε να του βαλω κ private IP address για να το παρει!!!!! THANKS για τη βοηθεια παιδια :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.