patrik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 Καλησπερα παιδες εχω το παραπανω router κ θα θελα λιγακι βοηθεια...Στο μενου του router στη καρτελα firewall εχει το virtual servers. Αυτη ειναι η καρτελα που δινουμε ports στα προγραμματα που θελουμε. Παταω να μου δειξει τα προγραμματα που εχει κ βγαζει κατι παλια κυριως παιχνιδια κ κατι αλλα ακυρα. Το θεμα ειναι οτι για το utorrent που θελω να δωσω εγω δε το χει στα ετοιμα. Τι πρεπει να κανω ? Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
amartolos Ιανουάριος 4, 2009 #2 Ιανουάριος 4, 2009 κανεις enable και δινεις εσυ μια τιμη, και στην συνεχεια πας στο utorrent, στο speed guide και βαζεις τον αριθμο αυτον...καταλαβες τιποτα?? η να τα πω αναλυτικα???
aeroengine Ιανουάριος 4, 2009 #3 Ιανουάριος 4, 2009 Σωστος ο αμαρτολοοος....πες μας αν θες περαιτερω εξηγησεις
patrik Ιανουάριος 4, 2009 Author #4 Ιανουάριος 4, 2009 ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις... κ τωρα στις εξηγησεις εννοειται κοιταζω στο speed guide του torrent βλεπω πιο port χρησιμοποιει κ το κανω copy στο inbount κ private port? Δλδ αυτο που χω κανει στο φωτο ειναι οκ?
amartolos Ιανουάριος 5, 2009 #5 Ιανουάριος 5, 2009 καλα πρεπει να ειναι, κανε save τις αλλαγες στο ρουτερ οπως θα βγαινεις,και δες τi ψαρια επιασες με το test if port is forwarded properly στο speed guide
patrik Ιανουάριος 5, 2009 Author #6 Ιανουάριος 5, 2009 το δοκιμασα αλλα μου βγαζε σημα "Νο.1 is invalid, please correct it first"! μετα δοκιμασα ports που δινει το ιδιο στα παιχνιδια κ παλι μου βγαζε το ιδιο! Τι να κανω?
patrik Ιανουάριος 5, 2009 Author #7 Ιανουάριος 5, 2009 Ευρηκα τελικως. Ηθελε να του βαλω κ private IP address για να το παρει!!!!! THANKS για τη βοηθεια παιδια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.